Wpisy 3 336 016 – 3 336 115
30 sierpnia 2018 19:56 → 30 sierpnia 2018 21:40, 100 wpisów
odlecial do uk, zagadaliscie mnie i ledwo co zdarzyle wyslac moje 6/6
Ale dupa...byly czterdziestkino kur...nie dadza czlekowi nawet odpadow trafic
nie chco mi zrealizowac kuponu rowno o 20, tragedia, zmarnuje sie 6/6 to jest pech
dac ci te numery?
dac ci te numery?
dam wam bo juz sie zmarnowalo, zagra dopiero jutro wieczorem
5,31,55,60,18...
5,31,55,60,18...
Mialem ladne trzydziestki ...i dwudziestkijutro ostatni start i koniec
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w temacie:
Trwa promocja w grze na 6 liczb w Multi Multi !
Trwa promocja w grze na 6 liczb w Multi Multi !
dziewczyno ozloce cie
you dont have to be rich to be my girl... kiss oh oh
you dont have to be rich to be my girl... kiss oh oh
Zibi przecież od ok. 2 tygodni było trąbione na czacie o tej promocji, z choinki chyba spadłeś
Albo się urwałeś
oparta na bardzo jakby powiedziec - nie opisanych jeszcze do tej pory na swiecie regulach
ogolnie to zartuje teraz
ale nikt na swiecie chyba tak hardkorowo do tego nie podejdzie
ale nikt na swiecie chyba tak hardkorowo do tego nie podejdzie
ale to nie oznacza ze ta co teraz najnowsza nie jest zla - jest dobra i czekam na jakis lepszy efekt
Ale herezje statystyczne.
Pasko.
Na Twoim portalu buszuje kandydat do Nagrody Nobla ze statystyki.
Na Twoim portalu buszuje kandydat do Nagrody Nobla ze statystyki.
czytam co pisze jak dla mnie nic znaczącego ale każdy ma prawo sobie pisać co chcę nawet pierdólki nie mam nic przeciw
chodzi mi tak naprawde np. o oszacowanie prawdziwych kursow czy sa zawyzone czy zanizone np.
ale ogolnie chodzi mi o cos nie zwiazanego z pieniedzmi i hazardem
ale ogolnie chodzi mi o cos nie zwiazanego z pieniedzmi i hazardem
ale pisze ja tez do programu - bo jesli beda dobre trafienia i duzo - to znaczy ze dziala
wiecie ze juz bym mial doktorat z tego jesli bym to wszystko poskladal
Dzis losowanie bedzie odbywac sie pod nadzorem jednoosobowej komisji gier i czatów MP Pana Pasco
a praca by sie nazywala zalozmy "wygrana w lotto to przypadek?"
okey angierski rób to to jest twój styl i fajnie taki jesteś ja inny i dobrze jak dla mnie pierdóki piszesz ale to moje zdanie ale się przyzwyczajiłem do ciebie że tak pisze dla tego pisz fajny gość jesteś taki twój styl szanuje to
ok, ale tak wlasciwie to nie mam z kim pogadac o swojej tematyce
no ale ze to strona o lotto a wiec gra zwiazana z prawdopodobienswem to gdzieniegdzie czasami cos napisze zeby nie bylo ze nic nie robie i tylko sie chwale
no ale ze to strona o lotto a wiec gra zwiazana z prawdopodobienswem to gdzieniegdzie czasami cos napisze zeby nie bylo ze nic nie robie i tylko sie chwale
przez te 9 lat, to już chyba 99 statystyka Angierskiego- do tego też trzeba mieć smykałę, żeby tyle lat na to poświęcić
Kiedyś pod Olsztynem maleńkie dzieciątko dziobie ołówkiem w kupony Lotto.
Efekt jego pracy: 2 szóstki w Lotto.
Efekt jego pracy: 2 szóstki w Lotto.
01234Zorro567890 racja... a ja to traktuje jako to zajecie czasu jak nie mam co robic
Obyło się bez znajomości matematyki, statystyki, rachunku prawdopodobieństwa.
pierwsze statystyki mozna porownac do tych programow wszystkich do typowania liczb
chyba otworze wlasny punkt z totolotkiem,by było dwa w jednym praca i przyjemnosc
Viltomierz wygrał tylko raz i ani razu więcej, czyli to nie dzięki programowi udało mu się wygrać, tylko zbiegowi okoliczności danego dnia i w danym czasie
Magda.
21:30 a Pasko śpi
01234Zorro567890 ale to nie zmienia faktu ze grajac sam masz te same szanse lub gorsze
Każdy robi to, co lubi, ja bym życia nie poświęcił na statystyki, które nic nie dają
Magda
Uciekam
nieprawda moga dawac zly efekt dobry lub taki sam chodzi o to zeby jak najbardziej odchylic sie od sredniej
a poza tym ja wiem jak to wykorzystac nie tylko w gry tsa - ale mam kilka fajnych zastosowan
Pasko będzie po godz.22, jak...będzie.
a druga strona medalu - jesli cos daja to robie jakby ynic nie dawaly to byl sobie dal spokoj - przeciez glupcem nie jestem i nie szukam na sile sposobow na wygrana
turnus mija a ja niczyja , promocja w mm ku końcowi a wyniki słabe
Cześć
Zaraz przyjdzie Zbigniew
Angierski od przyszłego tygodnia możemy zaczynać
Gdzie jest np. Torsan?
okej, tylko na maila mi napisz
harmonogram kiedy mozesz puszczac i za ile
harmonogram kiedy mozesz puszczac i za ile
Brjan:
Magda
Gdzie jest Brjan ?