Wpisy 3 335 863 – 3 335 962
30 sierpnia 2018 15:17 → 30 sierpnia 2018 19:32, 100 wpisów
angierski ja nie gram w EJ to gra dla bogatych jest, nie dla mnie ,za 1 EJ ja mam 10 mini lotków i 10 szans na trafienie tej 5 całej , i wole w zlotowkach kase nie w euro bo z tym euro jest roznie tez, zamiast isc do gory to leci w dół
choc wiem ze te wygrane w EJ sa przeliczane na złotówki ale wygraj ta głowna wygrana
choc wiem ze te wygrane w EJ sa przeliczane na złotówki ale wygraj ta głowna wygrana
jak trojke 3/3 w multi ciezko trafic to
wygrane w mini albo inna gre zostawic najlepiej w sferze marzen (albo bardziej optymistycznie wiecej grac w mini i moze sie uda)
wygrane w mini albo inna gre zostawic najlepiej w sferze marzen (albo bardziej optymistycznie wiecej grac w mini i moze sie uda)
albo inaczej traf 3/3 w multi maksymalnie do 20 losowan i bedziesz bogaty
angierski ja wiem z czym mam do czynienia z grami z liczbami oraz losem , albo bedzie albo nie to jest tylko gra, i nic pozatym, albo bedziesz szczesliwy i bogaty albo nie , wybor nalezy do Ciebie czego pragnieszi czego chcesz gra toi ttez zabawa jest trochechoc nieraz zbyt kosztowna tez ale niestety niema nic za darmo inwestujesz zarabuasz nie inwestujesz nie zarabiasz
angiesrski a próbowałes kiedys grac na liczby ktore wychodza parami zawszew lub wychodza najwiecej w danym miesiacu?
arczibalik73 no moze i cos probowalem, duzo rzeczy probowalem
no to i jakie były rezultaty tych gier
parka to tez trojka....
bo jak sie powtorzy trojka to tworzy 3 parki
bo jak sie powtorzy trojka to tworzy 3 parki
grunt to do kazdej gry podchodzic z lekim usmiechem i wierzyyc ze sie w kooncu uda trafic
to zalezy jesli jeszze jakie parki liczb kreslisz ze soba tez nie zawwze musi to byc trójka liczb akurat a moze to byc tzw ciag liczb ktore czesto wychodza razem oczy wiscie nie chodzi mi o taki ciag jak np 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
znaczy moge na ten czas utworzyc system 10 parek na 2 skreslenia
3 335 880. no mozesz wykorzystywac to do wszystkiego co tylko chcesz wazne abys trafial i wygrywał
a jesli chodzi o trafienia parek to
srednia statystyczna 3351 trafien 2/2
trafiono realnie 3244 2/2
srednia statystyczna 3351 trafien 2/2
trafiono realnie 3244 2/2
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 741 000
noi widzisz jaka jest strednia i jaka ci wychodzi
chodzi o to ze jak skracasz system zeby ci wyszlo wiecej niz sredni matematyczny system ze statystyki
bo wtedy zwiekszasz jego efektywnosc
bo wtedy zwiekszasz jego efektywnosc
umnie w koncu pada koniec tej posuchy, czuje ze jutro juz dzis jeszcze tez cos mi wpadnie
co do obliczen statystycznych i matematycznych systemow nie bawie sie w to ,to dla tych pozostawiam co niemoga zyc bez przeliczania i manakoów matematycznych to nie dlamnie ja zawsze licze tylko na siebie i na swoje mozliwosci i swoj dar przewidywania liczb na dane losowanie a programy obliczeniowe pozostawiam juz madrzejszym matematykom
narazie angierski i zycze realnych wygranych dziekuje za mila pogawedke
zag 69 co jest z se stronka typowanie parkami? niewiesz ? mam problem z zalogowaniem sie, czyzby mnie juz wyrzucili z tej stronki nie wiesz nic na ten temat? dawno tam nie byłem , probowałem sie zalogowac ale nieda rady
magda 1,12,29
3 335 901 oczywiscie wybór należy do CIEBIE
magda co do 1,,80 jestem na tak i do tego liczba 29, 8i 10 odpada
3 335 907. tak zgadzasie widze ze bacznie obserwujesz poruszanie sie liczb to prawda wychodza razem ale z tego co sie zapowiada na dzis ti podejrzewam ze tylko 1 liczba z tego wyjgzie i to bedzie 1 lub tez w porywach wiatru moze wyjsc 1,8 ale bez 10 tki niestety szybciaj 12 moze wpasc choc i tez i niekoniecznie
ale kombinujcie i niemusicie sie sugerowac moimi typami a swoimi liczbami jakie wam sie tu nasówaja ale widze ze duzo osób mysli pozytywnie i dazy w dobrym kierunku i tak trzymac
3 335 910. magdo wybacz ale niewidze tu dzis aby padla 11 lub 19 dzisiaj wogole ale kombinuj dalej
dzisiaj jestem poszkodowana i musisz mnie pocieszać a nie dolowac
maggdo gdzies bym smiał CIE dołowac,oj nie, , ja bym obstawiał i upierał sie przy tych liczbach ale 1,12,80,na pewno , ALE TY zrobisz jak bedziesz uwazała
arczibalik73
Przecież już jesteś u Korna.Nie mów,że Cię wyrzucono.
Nie dopuszczono tylko jednego użytkownika i chwała Kornowi za to.
Przecież już jesteś u Korna.Nie mów,że Cię wyrzucono.
Nie dopuszczono tylko jednego użytkownika i chwała Kornowi za to.
3 335 918. emerytka 46 2018-08-30 (16:26) Chorzów.
emerytko jestem i tutaj na stronce i i u korna tez wkoncu udało mi sie zalogowac tam u was tez, ale niemogłem tego zrobic od kilku dni niewiem dlaczego ale to niewazne juz jest w końcu sie udało, choć mysłałem ze zostałem tak zablokowany jesli niemogłem sie zalogowac, kto tam został zablokowany i dlaczego nieinteresuje mnie to,
emerytko jestem i tutaj na stronce i i u korna tez wkoncu udało mi sie zalogowac tam u was tez, ale niemogłem tego zrobic od kilku dni niewiem dlaczego ale to niewazne juz jest w końcu sie udało, choć mysłałem ze zostałem tak zablokowany jesli niemogłem sie zalogowac, kto tam został zablokowany i dlaczego nieinteresuje mnie to,
Dobrze wiesz kto został zablokowany,więc nie lej się żurem.
Koniec niemiłego tematu.
emerytka46 podejrzewam ze o sebastiana CI chodzi. ale to nie moja jest sprawa, ja jestem tu i tu na stronce i dla nikogo niejestem wrogiem ani tu na stronce ani tam na typowanie parkami,choc wiem ze pare osób mnie moze i tez i za taka osobe i uwaza
zgrywus sebastian jest moim kolega i ja sie gonie wypieram i tak pozostanie to ze robi sobie nieraz jaies jaja lub robił to mi to nieprzeszkadza chociarz było zabawnie nieraz , teraz juz tego niema, ale sebastian jest i to sie liczy, on sie troche zmienił i to jest s duzy plus dla niego, ja go nadal lubie jak i wiele tu tez i inych osób przebywajacych tu na czacie
3 335 928. moga byc
3 335 309. 2018-08-29 (21:45)
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
777ch 5/5
chyba nie zagrał
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
777ch 5/5
chyba nie zagrał
3 335 938. czaroit 2018-08-30 (18:24)
19,21 39,45 58,60 latwooo 1,2,3,4,5,6 to jest łatwo
19,21 39,45 58,60 latwooo 1,2,3,4,5,6 to jest łatwo
3 335 938. czaroit 2018-08-30 (18:24)