Wpisy 3 333 943 – 3 334 042
27 sierpnia 2018 21:56 → 27 sierpnia 2018 23:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Widzicie ze trafic 3\6 jest nawet ciezkomimo ze 3 zlocisze az placaRadwanska pierwszego seta przegrala ...drugi idzie ciezkoz Tatjana Maria z Germanii
Dopisano wygrane Super Szansa
szczerze wam powiem ze gdy 50% wieksza wygrana to - w zakladach bukmacherskich jest i tak lepsza wygrywalnosc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Po losowaniu ale tym tropem grasz i to jest niezle...tylko jak je dobrac K29?
Ja mam swoje tabele ale jaj nie urywa...3\6 ,4\6 w porywie i kupa smieci
Czyli cos w stylu algorytmu?Badasz?moze sprobuje...kupie i podumam moze jutro
Same oboki dziś porażka 15 zeta paszło TS-
jutro zagram za ostatni grosz..kosy..bo jeszcze żniwa trwają 7,7,7,7,7,,i przerwa od Multi Multi tylko LOTTO z Plusem i Mini poto jednym zakładzie poszedłem z torbami.ogłaszam bankructwo...ale fajnie było grać...
no rzesz!!!Ts uprawia tu bandyterkę,a nie losowania
Jakimś cudem mam>4/10
Cześć
A ile masz groszy ?
Za ostania grosz to zagraj w Mulatkę
Mulag
za ostatni grosz to cie wywalą z kolektury bo do mini braknie 1,24
Ale eurojackpot zagrane..już śnie o Milionach..226. A cha..a to jest w euro..czy w polskich bo niegram w to dziadostwo..Ale.. zagrałem
Forsami nie ma już na telefon dziś mówił ten Pan co bloczki nosi nam
Co na innych stronach..tu jest Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna. Rozumiesz...
Forsami to jeszcze istnieją pegeery ( gospodarstwa należące do PGR-u) że tam jeszcze pracujesz? z tego co się orientuję to wszyscy byli pracownicy jadą na arizonie pod sklepem
ten systemik od islandorki całkiem,całkiem
Trzy losowania i trzy razy 6/10
Trzy losowania i trzy razy 6/10
Cześć
Kto pytał co sie dzieje ?
takie systemy to są dla zabawy niż poważnego grania które jest uzależnione od wkładu finansowego
kto nie ma kasy to może skrócic do jednego zakładu nr.3 czyli 2,5