Wpisy 3 333 043 – 3 333 142
26 sierpnia 2018 21:07 → 26 sierpnia 2018 21:41, 100 wpisów
ja obserwuję moje stałe ...
do promocji...może coś wyślę niewiem...ale nic na siłe
do promocji...może coś wyślę niewiem...ale nic na siłe
witam wszystkich jestem z wami od dawn ajuz moze ni ejestem bardzo aktywny ale czesto zagladam do was i korzystam z waszych propozycji licz i musze powiedziec ze jest to bardzo pomocne.
Dzieki K29 wczoraj mialem 5/5 dzieki gryksiowi mialem 4/5 w mini i lotto.
Ale dziwi mnie jedno ze co nie ktorzy pisza nie bede wymienial sie liczbami i ich nie podamA CO KOMU ZALEZY NIECH WYGRYWAJA WSZYSCY NIE SKUBIA TS TO W KONCU NASZE PIENIAZKI.
CZY TO JEST NASZA WADA NARODOWA BYLE MIEC DLA SIEBIE.
PO TO TU JESTESMY ABY SOBIE POMAGAC DOBIERAC CE LICZBY TUTAJ.
A JAK PRZYJDZIE WYGRAC TO NIECH WSZSYCY WYGRYWAJA CO NAM ZALEZY.
CZY MY POLACY POTRAFIMY SIE TYLKO ZJEDNOCZYC W TOBIE ZAGROŻENIA A TAK JESTESMY DLA SIEBIE WILKAMI NIE MAM NA MYSLI TUTAJ WSZYSTKICH BO TAK JAK PISALEM OD DAWNA OBSERWUJE STRONE.
A teraz wracajac to TS czy monza wygrac tak mozna w 1990 r. odebralem nowego malucha na banderole ktore klejone byly do kuponow w loteriade tez wygralem nowego laptopa i oczywiscie mialem i te ciut wieksze wygane w gry lotto.
WIEC POMAGAJMY SOBIE I NIE BADZMY SAMOLUBAMI OGRYWAJMY TS BO W KUPIE SILA A KAZDY Z NAS MOZE WNIESC COS DOBREGO I NOWEGO I TS POPLYNIE .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Dzieki K29 wczoraj mialem 5/5 dzieki gryksiowi mialem 4/5 w mini i lotto.
Ale dziwi mnie jedno ze co nie ktorzy pisza nie bede wymienial sie liczbami i ich nie podamA CO KOMU ZALEZY NIECH WYGRYWAJA WSZYSCY NIE SKUBIA TS TO W KONCU NASZE PIENIAZKI.
CZY TO JEST NASZA WADA NARODOWA BYLE MIEC DLA SIEBIE.
PO TO TU JESTESMY ABY SOBIE POMAGAC DOBIERAC CE LICZBY TUTAJ.
A JAK PRZYJDZIE WYGRAC TO NIECH WSZSYCY WYGRYWAJA CO NAM ZALEZY.
CZY MY POLACY POTRAFIMY SIE TYLKO ZJEDNOCZYC W TOBIE ZAGROŻENIA A TAK JESTESMY DLA SIEBIE WILKAMI NIE MAM NA MYSLI TUTAJ WSZYSTKICH BO TAK JAK PISALEM OD DAWNA OBSERWUJE STRONE.
A teraz wracajac to TS czy monza wygrac tak mozna w 1990 r. odebralem nowego malucha na banderole ktore klejone byly do kuponow w loteriade tez wygralem nowego laptopa i oczywiscie mialem i te ciut wieksze wygane w gry lotto.
WIEC POMAGAJMY SOBIE I NIE BADZMY SAMOLUBAMI OGRYWAJMY TS BO W KUPIE SILA A KAZDY Z NAS MOZE WNIESC COS DOBREGO I NOWEGO I TS POPLYNIE .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
biały wykład godny wysłuchania i zastanawienia się nad nim
To jest smieszne jak na sucho 3\6,5\6,4\6 a jak wyslesz?....to jakby cie widzial
Tomi w realu to co innego, niż w realu
Kazdy z was ma tutaj duzy potencjal bo naprawde co nie ktorzy tutaj calkiem niezle typuja wspolna wymiana moze doprawdzic ludzi z tej stronki nie mowie ze do wielkiej wygranej ale kazdemu te pare stowek sie przyda.
Jeszcze raz was wszsytkich serdecznie pozdrawiam i nadal bede tutaj zagladal bo czasami lubie poczytac te wasze zaczepki
Jeszcze raz was wszsytkich serdecznie pozdrawiam i nadal bede tutaj zagladal bo czasami lubie poczytac te wasze zaczepki
Na sucho jak tu piszecie
Tez pamietam banderole...Kupon w 3 czesciach...do ciebie,do totka,do glownej oficynybabcia kreslila i umarla...miala tych kuponow kilakansciewidac ze nie miala szczescia bo teraz ja musze pracowac ...na liczbach
Nawet na pasko ani widu, ani słychu 10/10
Panorama ja tobie się dziwię że ty nadal nie typójesz jak masz dobre to wstaw 5 min. Przed czasem zobaczymy kto tu najleprzy Mega też taki mądry po losowaniu czemu nie dajecie
Rob... kefirek na dzień następny jak koło ratunkowe ale luzik obejdzie się kto mobilny
A zeby bylo smiesznej podawalo sie adres zamieszkania tylko nikt mnie nie powiadomil moja intuicja kazala mi wejsc do kolektury i tam wisial PLAKAT W TEJ KOLEKTURZE PADLA WYGRANA MALUCH I NR BANDEROLI. MALUCHA ODBIERALEM W TYCHACH PROSTO Z FABRYKI.
Bialy 71 racja...tez podalem swoje ale 4\6 bylo na 4 multijak K29 to robi ,nie wiem...ale jest dobryraz moze sie udacale to ktorys przez kilka losowan
Bi..... było malucha na cegły postawić i teraz jak wygrana w mm kolekcjonerski z logo lotto
Tomi masz racje obserwuje go od dluzszego czasu i gosc naprawde ma dobra metode na typowanie dzisiaj tez pisal ze beda 70 i byly
Masz racje ale zrobilem nim 120 000 km i poszedl do zyda a zeby bylo smiesznej to za takie same pieniadze jak brany z fabryki
panoramix -
spoko - nie wiem, jak inni, ja dam radę bez kefirka
a jeśli chodzi o skromne, lub mniej, wyższe trafienia, w skromnej ilości tajpowań - widać - nie te waćPAŃstwo
spoko - nie wiem, jak inni, ja dam radę bez kefirka
a jeśli chodzi o skromne, lub mniej, wyższe trafienia, w skromnej ilości tajpowań - widać - nie te waćPAŃstwo
To byly proste auta a ladowalo sie do nich wszsytko sasiad na dachu nawet tapczan przewozil jak go milicja zatrzymala to tylko glowa pokiwal i puscil a w srodku 4 osoby jeszcze
Ostatnio szłam wieczorkiem u mnie na światłach zlot maluchów widziałam
A teraz co wlasnej marki auta nie mamy byly fajne motyckle WSK, JUNAK, SHL i tez nie ma a szkoda bo jestesmy zdolnym narodem
zasugerowałem się typami w tygodniu ,ze takie to pewniaki i 1/5 mm lubi K2...mont eweresy i takie tam
Król Artur wyjął Eskalibura ze skały
Bia..... Polska była znaczącym producentem motocykli na świecie w swoim czasie
No własnie byla a czemu nie jest a szkoda nawet czesi swojej skody Niemcom nie oddali pomimo ze to passat ale pod nazwa skody
3 333 052. bialy71
Dobrze gadasz
Kandydujesz moze gdzies,oddam na Ciebie głos
Dobrze gadasz
Kandydujesz moze gdzies,oddam na Ciebie głos
Cześć
kabaret lepszy jak wczoraj na polsacie
Gdzie ?
Pieniądze, to nie wszystko. Przyszedłem zobaczyć Moich Przyjaciół
Zaraz będzie kabaret
Tutaj Seba, a Ty nie jesteś w Chorwacji
Pieniądze to wszystko ?
Czesc sebastian i wszystkim
Kto tak myśli ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Nigdy nie byłem w Chorwacji
Panoramix ...Moja luba tak do mnie mówi..trzy plusy i masz w morde
Czesc Zbigniew
Twojkiat cześć
3\6 trafione to gowno jest z moich...a dzis tyle 7 dziesiatek,mialem w sobote i czterdziestkino kurxx
Miało być