Wpisy 3 333 015 – 3 333 114
26 sierpnia 2018 20:51 → 26 sierpnia 2018 21:37, 100 wpisów
Robal napisz do Pasko, ja nie mam z nimi nic wspólnego, to nie moja impreza
Makrel zapytaj się Pasko tak z ręką na <3
Życje po 22h zaczynało się u mnie 28 lat temu trwało 18 ile można teraz co dwa tygodnie mam życje inne lecz zawsze po 22 do 6 rano
Specjalnie przekrecone
Tutaj to już od dawna homo nie wiadomo, czy to male, czy female
nie ciągnie mi gryks już do grania...nie piszę...ale lubię obserwować..
Sami ze sobą gadają
ja obserwuję moje stałe ...
do promocji...może coś wyślę niewiem...ale nic na siłe
do promocji...może coś wyślę niewiem...ale nic na siłe
witam wszystkich jestem z wami od dawn ajuz moze ni ejestem bardzo aktywny ale czesto zagladam do was i korzystam z waszych propozycji licz i musze powiedziec ze jest to bardzo pomocne.
Dzieki K29 wczoraj mialem 5/5 dzieki gryksiowi mialem 4/5 w mini i lotto.
Ale dziwi mnie jedno ze co nie ktorzy pisza nie bede wymienial sie liczbami i ich nie podamA CO KOMU ZALEZY NIECH WYGRYWAJA WSZYSCY NIE SKUBIA TS TO W KONCU NASZE PIENIAZKI.
CZY TO JEST NASZA WADA NARODOWA BYLE MIEC DLA SIEBIE.
PO TO TU JESTESMY ABY SOBIE POMAGAC DOBIERAC CE LICZBY TUTAJ.
A JAK PRZYJDZIE WYGRAC TO NIECH WSZSYCY WYGRYWAJA CO NAM ZALEZY.
CZY MY POLACY POTRAFIMY SIE TYLKO ZJEDNOCZYC W TOBIE ZAGROŻENIA A TAK JESTESMY DLA SIEBIE WILKAMI NIE MAM NA MYSLI TUTAJ WSZYSTKICH BO TAK JAK PISALEM OD DAWNA OBSERWUJE STRONE.
A teraz wracajac to TS czy monza wygrac tak mozna w 1990 r. odebralem nowego malucha na banderole ktore klejone byly do kuponow w loteriade tez wygralem nowego laptopa i oczywiscie mialem i te ciut wieksze wygane w gry lotto.
WIEC POMAGAJMY SOBIE I NIE BADZMY SAMOLUBAMI OGRYWAJMY TS BO W KUPIE SILA A KAZDY Z NAS MOZE WNIESC COS DOBREGO I NOWEGO I TS POPLYNIE .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Dzieki K29 wczoraj mialem 5/5 dzieki gryksiowi mialem 4/5 w mini i lotto.
Ale dziwi mnie jedno ze co nie ktorzy pisza nie bede wymienial sie liczbami i ich nie podamA CO KOMU ZALEZY NIECH WYGRYWAJA WSZYSCY NIE SKUBIA TS TO W KONCU NASZE PIENIAZKI.
CZY TO JEST NASZA WADA NARODOWA BYLE MIEC DLA SIEBIE.
PO TO TU JESTESMY ABY SOBIE POMAGAC DOBIERAC CE LICZBY TUTAJ.
A JAK PRZYJDZIE WYGRAC TO NIECH WSZSYCY WYGRYWAJA CO NAM ZALEZY.
CZY MY POLACY POTRAFIMY SIE TYLKO ZJEDNOCZYC W TOBIE ZAGROŻENIA A TAK JESTESMY DLA SIEBIE WILKAMI NIE MAM NA MYSLI TUTAJ WSZYSTKICH BO TAK JAK PISALEM OD DAWNA OBSERWUJE STRONE.
A teraz wracajac to TS czy monza wygrac tak mozna w 1990 r. odebralem nowego malucha na banderole ktore klejone byly do kuponow w loteriade tez wygralem nowego laptopa i oczywiscie mialem i te ciut wieksze wygane w gry lotto.
WIEC POMAGAJMY SOBIE I NIE BADZMY SAMOLUBAMI OGRYWAJMY TS BO W KUPIE SILA A KAZDY Z NAS MOZE WNIESC COS DOBREGO I NOWEGO I TS POPLYNIE .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
biały wykład godny wysłuchania i zastanawienia się nad nim
To jest smieszne jak na sucho 3\6,5\6,4\6 a jak wyslesz?....to jakby cie widzial
Tomi w realu to co innego, niż w realu
Kazdy z was ma tutaj duzy potencjal bo naprawde co nie ktorzy tutaj calkiem niezle typuja wspolna wymiana moze doprawdzic ludzi z tej stronki nie mowie ze do wielkiej wygranej ale kazdemu te pare stowek sie przyda.
Jeszcze raz was wszsytkich serdecznie pozdrawiam i nadal bede tutaj zagladal bo czasami lubie poczytac te wasze zaczepki
Jeszcze raz was wszsytkich serdecznie pozdrawiam i nadal bede tutaj zagladal bo czasami lubie poczytac te wasze zaczepki
Na sucho jak tu piszecie
Tez pamietam banderole...Kupon w 3 czesciach...do ciebie,do totka,do glownej oficynybabcia kreslila i umarla...miala tych kuponow kilakansciewidac ze nie miala szczescia bo teraz ja musze pracowac ...na liczbach
Nawet na pasko ani widu, ani słychu 10/10
Panorama ja tobie się dziwię że ty nadal nie typójesz jak masz dobre to wstaw 5 min. Przed czasem zobaczymy kto tu najleprzy Mega też taki mądry po losowaniu czemu nie dajecie
Rob... kefirek na dzień następny jak koło ratunkowe ale luzik obejdzie się kto mobilny
A zeby bylo smiesznej podawalo sie adres zamieszkania tylko nikt mnie nie powiadomil moja intuicja kazala mi wejsc do kolektury i tam wisial PLAKAT W TEJ KOLEKTURZE PADLA WYGRANA MALUCH I NR BANDEROLI. MALUCHA ODBIERALEM W TYCHACH PROSTO Z FABRYKI.
Bialy 71 racja...tez podalem swoje ale 4\6 bylo na 4 multijak K29 to robi ,nie wiem...ale jest dobryraz moze sie udacale to ktorys przez kilka losowan
Bi..... było malucha na cegły postawić i teraz jak wygrana w mm kolekcjonerski z logo lotto
Tomi masz racje obserwuje go od dluzszego czasu i gosc naprawde ma dobra metode na typowanie dzisiaj tez pisal ze beda 70 i byly
Masz racje ale zrobilem nim 120 000 km i poszedl do zyda a zeby bylo smiesznej to za takie same pieniadze jak brany z fabryki
panoramix -
spoko - nie wiem, jak inni, ja dam radę bez kefirka
a jeśli chodzi o skromne, lub mniej, wyższe trafienia, w skromnej ilości tajpowań - widać - nie te waćPAŃstwo
spoko - nie wiem, jak inni, ja dam radę bez kefirka
a jeśli chodzi o skromne, lub mniej, wyższe trafienia, w skromnej ilości tajpowań - widać - nie te waćPAŃstwo
To byly proste auta a ladowalo sie do nich wszsytko sasiad na dachu nawet tapczan przewozil jak go milicja zatrzymala to tylko glowa pokiwal i puscil a w srodku 4 osoby jeszcze
Ostatnio szłam wieczorkiem u mnie na światłach zlot maluchów widziałam
A teraz co wlasnej marki auta nie mamy byly fajne motyckle WSK, JUNAK, SHL i tez nie ma a szkoda bo jestesmy zdolnym narodem
zasugerowałem się typami w tygodniu ,ze takie to pewniaki i 1/5 mm lubi K2...mont eweresy i takie tam
Król Artur wyjął Eskalibura ze skały
Bia..... Polska była znaczącym producentem motocykli na świecie w swoim czasie
No własnie byla a czemu nie jest a szkoda nawet czesi swojej skody Niemcom nie oddali pomimo ze to passat ale pod nazwa skody
3 333 052. bialy71
Dobrze gadasz
Kandydujesz moze gdzies,oddam na Ciebie głos
Dobrze gadasz
Kandydujesz moze gdzies,oddam na Ciebie głos