Wpisy 3 332 795 – 3 332 894
26 sierpnia 2018 16:12 → 26 sierpnia 2018 18:49, 100 wpisów
K2 zły to Polak co własny język kala
Ale hańbią błędy ortograficzne.
Za oknem już jesień: +13.
Cześć
Co robicie ?
Sebus ogladam film
Nie zjadłeś
Zjadłem ale chcę w Twoim towarzystwie
Jaki film oglądasz ?
Zgrywus
Za 5minut Lech _Zagłębierobi się ciekawieLechia ma 14 pkt Jagiellonia i Lech muszą gonićale Wisła Kraków znów 3 bramki i wygraną
Film pod tytułem
Zgrywus nasz pan
Zgrywus nasz pan
Pies .....
Sebastian poczta czeka
Zagłębie Lubin Lech Poznań 3-2 dziś byli pucharowicze dostają baty
witajie
witajcie
3 332 799. jestam za mi tak samo
czesc kolego
zeby zyc musze sobie wygrac w loka kase bo nikt niechce mnie przyjac doi pracy a podobno rak nrakuje w polsce do pracy, poprostu szkoda gadac
witaj kwiayuszku
witaj kwiayuszku
ciezko wygrac nic nie idzie
Iwonko spokojnie jutro pojdzie gramy od jutra na 6 liczb i musi sie cos w koncu ruszyć, no ja wczoraj jakis tam ochłap złapałem od kilku dni, tygodnimoze , jutro rusza promocja 6/6 mam nadzieje cos złapac choc jakas 6 teczke w miltiego zreszta czas pokaze czy sie uda czy nie, ale zawsze trzeba byc dobrej mysli i skreslic pewne liczby i je wkoncu wysłac, liczy sie tylko pozytywne nasawienie do danej gry i los szczescia
masz racje nie mozna sie podawac
od jutra gramy na 200 zakładów 6/6= koszt gry 500, a wygrana 5/6 180 pln na czysto
Cześć
Seba Ty dzisiaj nie grasz
uzyje swojej pralki kupie 80 pileczek zrobie dziure i bede losowac 20 kuleczek
200 zakładów?
Masz pralkę bębnoweą?
01234Zorro567890az tyle zakładów? na jedno losowanie ja za ta kwote graałbym jakies 8 miesiecy, widze ze niemacie na co kasy wyrzucać, no ale kto bogatemu zabroni nie? ja uwazam ze jesli ma byc to jednym zakaładem trafie niemusze wysył;ac odrazu az 200zakladów ma byc jeden a szczesliwy
Ktoś tak gra na multipasko
To razem będziemy losowanie ?
Arczi
Arczi gdzie Ty byłeś?
Arczi
Sebastian_M witaj przyjacielu tak jeden zakład a trafny
Nareszcie się spotykamy
Lecę, bo dzisiaj gram tylko w mini
sebastian na dworze silownia , jazda rowerkiem silownia i tak na okretke trzeba korzystac z pieknej aury pogodowej poki mozna a liczby i gre odstawic na bok troche trzeba sie od stresowac od liczb
ja jakies juz z dwa tygodnie moze 3 niegdałem w nic zero stresu zero wkurzania sie ze znow nic nie weszło, pełny luz, tylko natura i ja
To ja tak zrobiłem
2 tygodnie bez grania
Trochę tu typuję ale nie gram.
01234Zorro567890 w mini to ja lubie dziewuchy tylko lub w bikini, naeazie mini lotek w odtawke poszedł
Zaczynam grę od czwartku
Dziewczyny w mini mówisz ?
U mnie 34 st. C
tak dziewczyny w mini sa najlepsze i jakies tez dobrze poukladane i madre na lato jak zanalazł
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 740 000
Dużo jest poukładanych
Zgrywus na ramieniu
Arczi mówili że jesteśmy na jednej wyspie.
ja to mowie drodzy koledzy
Ja z jednej strony a Ty z drugiej.
nie zgrywus nie przewiozłem poniewaz tymi drogami co ja jezdze to ostatnie tylko poruszała sie młodzierz 3 eoeku i taczej w mini nie jezdza tylko w maxi
sebastian tak mowili bo nas dlugo tu razem nie widzieli, ale popatrz jak to jest nawwet sie dowoedzielismy ze mamy swoja wyspe
A Joli nie widziałeś po drodze ?
Ona też jeździ rowerem
joli której bo zawsze spotykałem na silowni rozne dziewuchy a le joli tam niebyło tylko zocha marycha, itd
Jola pozdrawiamy Ciebie przesympatycznie.
jola widocznie jeżdzxi innymi drogami albo sie juz spocila i siedzi przy drodze i ceruje opone
To może ona ma na imię Marycha któż to wie
sebastian a o ktora jole CI chodzi teraz o ktora pytasz bo tych jolek jest wile w polsce
Jola ceruje oponę?
Ostatnio widziałem ją to jeździła Oplem Zefira
jesli ta co tu kiedys była to jej niewidziałem a moze juz tedy niejezdzi niewiem tego , zadnej joli niespotkałem na rowerze
Ooo
I co opony puszczają oczka i ona je ceruje?
Szerszeń
Osa
Moja Osa
sebastian ceruje inazej mowiac kleji opone oto mi chodzilo
a co do tej joli z tad to ja tam do niej nic niemam i niewiedziałem ze tez jezdzi na rowerze
a co do tej joli z tad to ja tam do niej nic niemam i niewiedziałem ze tez jezdzi na rowerze
Taaa a może Jola
Jeszcze 21 dni młynu
A gdzie ty??
Jola ceruje opony
o jakim mlynie mówisz ?
Ja tam gdzie 34 st. C
Seba jaka osa królu ty juz masz swoja żonę
Osa ma młyn i tam ciężko pracuje
a gdzie tak fajnie jest ze jest 34 stopmie c
Ja już nie wiem co tu się dzieje