Wpisy 3 329 995 – 3 330 095
23 sierpnia 2018 22:16 → 23 sierpnia 2018 22:44, 100 wpisów
to już przerabiałem GABRIEL nie wiem czy pamiętasz... ale kiedyś tak było, że pisać mogli tylko Ci co byli w rankingu... no może nie w setce ale w 400 możliwe
Pasko mam pytanie ??? Ty widzisz że ludzie zrobili sobie z twojego portalowego chata poprostu chat towarzyski taki jak na interi czy WP gdzie ludzie piszą głupoty
Zbigniew
Centaurion masz jakiś pomysł jak przekonać innych, żeby skierowali dyskusję na inne tory?
o wszystkim się rozmawia tylko nie o lotto czemu ta strona służy?
Twojkiat77 jestem tą stroną kiedyś upadnie zapraszamy wszystkich na forulotto
Cent.... tu się szyfrem pisze jeszcze nie wiesz bo nie wtajemniczony jesteś
Tam za słowo rozwód nie dają banana
Zbigniew masz liczby na 14i 21
czemu służy strona czy czat? Strona służy w 100% tematom gier liczbowych TS, natomiast czat służy rozmowy na tematy, na które ludzie chcą rozmawiać
Twojkiat jutro gram za stawka 10 razy 5/5 w multi na 21:40
A liczby masz
Uważam że ten czat jest od typowania liczb ale też do tego aby spokojnie porozmawiać o innych sprawach. Trochę żartów też jest wskazanych. Bądźmy weseli a nie tylko liczby i typowanie.
Pasko 017 dodaj ze nie można pisać o rowerach
Pasko to ma dla was cierpliwość.Bo ja to bym wogóle ten chat od zaraz zawiesił conajmniej na tydzień aż niektórzy zrozumieją czemu ta strona jest przeznaczona...
Zbyniu, musisz , za to że Cię wyciąglim z celi i odbili Pasko , zrobić bibe
Centaurion i dlatego ty nigdy nie będziesz miał takiej strony jak MP
Nigdy w życiu bym nie opłacał serwerów gdzie gości cwaniactwo,głupota i dogadywanie
Pasko może zona od wielu lat i ma prze s r a n e
Centaurion to co tu się dzieje jest ludzkie. Ludzie tu przychodzą a nie roboty i niech tak zostanie
Zbyniu zważ na slowa bo jest przed wypłatą więc zrzutki już nie będzie dziś
Dokladnie daliśmy co mieliśmy
22 26 brąk wynikow
A ja zaraz Loretce zapodam ładną piosenkę w podziękowaniu za R. Planta
Gabriel jutro czekam na Twoją duszę, aż popuscisz
Dopisano wygrane Super Szansa
zbigniew g: myślę, że automat wykrył, że dałeś strasznie nudny wpis. Automat wykrywa nie tylko wulgaryzmy, ale i nudę, która w skrajnych przypadkach może przynieść blokadę.
nie musisz
Dzis 4/5 szok nie puszczone
Pasko , wrzucę kiedyś do tego automatu granata to się troszkę rozerwie
Super Szansa to porażka. Czy TS zlikwiduje ją dopiero jak już nikt nie będzie grał?
Pasko słowa za które blokujesz tu na 24 godziny są w języku polskim ortograficzku. Zapraszamy na forumloto tam jest normalnie
33,61,66,70,74
Idę spać Pasko pilnuj sąsiada
troszke popilem nie puszczone seria kuponuw ale dobrze bo kilka 4/5 byloby czas odczekac 2 losowania idę
pilnowac 6/6
49,51,59,61,69,71
47,51,57,61,67,71
pilnowac 6/6
49,51,59,61,69,71
47,51,57,61,67,71
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Zbyniu ? mam pytanko....wchodząc do rowerowego sklepu bo urwała Ci się część na którą naciskasz by rowerek jechał, to jak poprosisz sprzedawcę ?
https://www.youtube.com/watch?v=gJcUAk9x9XE
moje ulubione letnie nagranie Z letko pijanym Andersonem...
moje ulubione letnie nagranie Z letko pijanym Andersonem...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Zbyniu trzeba mówić w rowerowym ..poprosze mechanizm napędzający naciskowy
Cześć
Panoramix
Jeszcze 5 lat temu gościły na chacie osoby poważne prawdziwi gracze sympatycy lotto którzy mieli wiele do powiedzenia w temacie a których już nie ma odeszli ..Ich miejsce zajęli cwaniacy często chamstwo pod wpływem alkoholu które po otworzeniu butelki wie że może obrażać na Multipasko.pl innych bez żadnych konsekwencji....
Czesc sebastian
Chętnie się dorzucę
Kwiatuszku
Zbyszek jest na wolności zebralismy cała kwote
Ja wodę z eden
Następnym razem dorzucę ile będzie trzeba
Dobrze, że tylko Zibi tutaj tylko taki drań bo poszlibyśmy z torbami
Wprowadż z powrotem chat-online gdzie ludzie się pokazywali,wymieniali pomysłami...
Taki Gabriel czy Sebastian nie pokaże już nagrania live i nie powie o rowerach i jego częsciach.
Taki Gabriel czy Sebastian nie pokaże już nagrania live i nie powie o rowerach i jego częsciach.
Jak zaczniemy wygrywać dużo pieniążków to będziemy mieli na wykup
Centaurion pileś coś?
Straciłem 103 punkty za odblokowanie
żaden mordy on-line nie wystawi i nie powie tego live o czym tutaj teraz wypisuje
Panoramix trzyma ale do czasu
Codziennie staram się podawać liczby które mam nadzieję wpadną
Pasko wprowadż transmisję live