Wpisy 3 329 493 – 3 329 592
23 sierpnia 2018 15:27 → 23 sierpnia 2018 18:36, 100 wpisów
32 jest dzis najslabsza nie wiem czy warto ryzykowac spelnienie
W miejscowości Sztum padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
poszedlem na latwizne wziolem z trafila 1x9 na 2 losowania oraz na 1 losowanie 1x5 w pracy sie wystarczajaco zmuzdzalem zebym w taka duchote jeszcze padniety dumal nie chce mi sie wzielem tez 1xmini na 2 losowanka ide sie teraz napic browarka
zdrapka 1000000 w Banku
pierwsza 20 zł złoto PPPnr5
druga 0 zł nr13
trzecia 20zł PPP złoto nr 14
czwarta 100zł BBB nr15
pierwsza 20 zł złoto PPPnr5
druga 0 zł nr13
trzecia 20zł PPP złoto nr 14
czwarta 100zł BBB nr15
zagus znajdz jakas 18 nastke nawet dwie spedz upojna noc czy tez dzien moze ci przejdzie
nie ma to jak na zieloną po pracy
czytałem wcześniejsze wpisy- ciekawe czy K29 zagrał w realu, czy trafił tylko wirtualnie, bo ma jakiś problem wstawić foto w profil dla niedowiarków, może tylko Forsami wyczuł te jego liczby i zagrał nimi w realu
Lecę,miłego
przeciwko glosowaniu na nie dla obecnie panujacych jestem za dobra nie ma nikogo trza sie udac w miejsca docelowe
Przeciwnicy obecnej musza wyjechac owczy bilet w jedna sluszna droge
Brak podzialu teraz szlachta mieszczanstwo i chlopi i duchowienstwo
Mulag brak mi słów że coś dobrego w nich widzisz za ich pomysły dawanie darmozjada wszyscy płacą zresztą nie dziwię się
Pośle na ziemie wladze dobra i szlachetna ale powiadam wam wrogow bedzie miala nie bojcie sie tak musi byc to wasz najlepszy czas
Z zebra Adama Adam i ewa sorry mulag wolę coś rzeczywiścistego niz fantastyka komiks
Mulag Ty chyba jesteś świadkiem Jehowy albo pastorem, oni tylko tak Biblię cytują, każdy ma wolną wolę i wierzy komu chce i w co chce
A pomodlić się można nawet lesie na łonie natury, a nie w kościele, czy na MP
3 329 562. 01234Zorro567890 2018-08-23 (17:33)
Zgadza sie ze pomodlic mozna sie na lonie natury ale z drugiej strony tak argumentują Ci co do kosciola nie chodzą
Zgadza sie ze pomodlic mozna sie na lonie natury ale z drugiej strony tak argumentują Ci co do kosciola nie chodzą
Jacuńnn wiara to trudny temat, moim zdaniem można być też wierzącym- niepraktykującym
A moim zdanie ,droga z Bogiem jest jedyną wlaściwą droga w zyciu człowieka.Innej drogi nie ma
A jeśli chodzi o padre directore, to nigdy on nie będzie dla mnie wysłannikiem Boga głoszącym dobre słowo
15,17,21,26,56
Bóg, to nie znaczy kościół z małej litery, bo to tylko budynek uciekam, dzisiaj prawdziwych już nie ma
Ten kto nie chce chodzic do kosciola to zawsze cos wymysli,a to cos o rydzyku,a to ze ksieza to pedofile itp.Ksiądz to tylko czlowiek i nikt inny
witam
jakąs godz,temu miałam tel,miła pani spytała się mnie co sądze o codziennym czytaniu pisma św ..
jakąs godz,temu miałam tel,miła pani spytała się mnie co sądze o codziennym czytaniu pisma św ..
Aczkolwiek to co napisałeś było drugo planowe miało też na to wpływ
Wczoraj k29 by trafil w realu...mam spusane 5\6 by zgarnal...a dzis ja 5\6 wirtualnie niestety bo niedowiarkiem jestem
gryks ja jak mam taką potrzebę to chodzę się pomodlić do kosciółka.pismo św w domu mam,to mogę sobie jak chce poczytać...ale żeby juz dzwonili do domu na stacjonalkę to przesada totalna
mój mąz mówi zawsze że ja mam jeszcze jeden kościółek ...ŻABKĘ... i codziennie do niej chodzę
Dusia jak kiedyś byłem młody chodziłem jeden z tych panów raz mi powiedział że modlić się można wszędzie gdyż on jest wszędzie cóż gdy dorosłem z tej bajki wyroslem i mi dobrze
gryksja wiem że księża to nie są chodzące ideały...nie chodzę dla nich tylko żeby sie duchowo umocnić,pomodlić....a modlić się mozna wszędzie,i z tym się zgodzę....