Wpisy 3 327 348 – 3 327 447
20 sierpnia 2018 16:49 → 20 sierpnia 2018 19:14, 100 wpisów
Promocja multi 6 liczb od 27 sierpniaja gram mini z maszyny 3 wzialemmoze zagram multi na 6 od dnia promocji
To za trafione 6/6 już zapłacimy podatek ?
tomi powaznie z ta promocja skad masz to info lukne zaraz na lotto
gryks76
Spójrz na profil Robala.Ma tam wklejony plakat.
Spójrz na profil Robala.Ma tam wklejony plakat.
na lotto nic nie ma ciekawe mogli by cos dac jak pisalem do nich pod koniec czy jak sie skonczyla promocja na 7 liczb w maju to odpowiedziali mi z ts ze narazie nie maja w planach podobnej promocji w multi jak cos poinformuja
Zdrapki joker....biore po 2 kur ostatnia zdrapka 5 gier wszytkue trafne ale razem 6 zl dobre i tocudow nie chce...byle na gre bylo
Ja juz mam w budzie promocje...moglem wziac ulotke ale nie gram multi
Tez przyjalem na lepszy tydzien poczatekmusze odszukac ta wczorajsza blondyne....piekielnie piekna
dla mnie tomi multi jest ulubiona gra zabawka po moiemu ts zaraz po multi mini pozniej lotto reszta nie wazna od grzmotu i to tez nie dokonca zagram w ep keno z 4 razy moze gralem w ej reszta to nie wazne coz kazdy ma swoje ulubione
luklem emerytko na profil robala ciekawe typowwwanie 6 liczb o 50 % wzrastaja tylko wez tu traf chociaz 5/6 trza spróbować nie ma co narzekac
Gram na piątki,to przez tydzień będę grała na sześć skreśleń.Spróbować można.
Jak była promocja na 7 liczb,to wygrane były wyższe chyba o 100 %.Mylę się,czy tak było ?
W dniach 21.05.2018 - 27.05.2018 (7 dni, 14 losowań) w przypadku gry na 7 skreśleń, wszelkie wygrane będą podwajane! Dotyczy to gry zarówno bez Plusa jak i z Plusem!
To znaczy TS schodzi na psy.
To znaczy TS schodzi na psy.
Dziś może być myk i to zajebisty widzę że dobrze to skomponował Tosiek
jak zameczone adoptowane zwierzaki sa bojazliwe i nie ufne mimo ze maja wszystko w nowym domu nikt ich nie meczy eh 5 minut walczylem z lakociem szynszylowym by wyszedl z woliery pobiegac by sie ochlodzil na termoforze eh
dobra ide typic i sie puscic jak by co milego............ to za tydzien promocja na 6 skreslen
Szynszyle masz Gryks fajne zwierzątko dużo ludzi to ma jak chodzę po blokach A krulkiki jakie czasami to szok
adis wejdz w profil zobacz moje ten na termoforze to adoptowany w tamtym roku 5 latek ten obok ma 4 lata mam go od malego
nie dawno z zonka zesmy skonczyli robic im woliere 180 cm wysoka szeroka na 80 cm gleboka na 70cm
Cześć
Co robicie?
13,22,25,30,53 na 21.40
Zobaczymy co z tego wejdzie
Chyba naprawdę trzeba będzie zrobić 2 wolne dni od grania tylko w tygodniu a nie w niedzielę
halooooo Zbigniew jestes
jestem
kochany 100 procent uderza liczby
kiedy zaczniesz grać moimi chodzi o multi
nie czuje zeby wyslac to znaczy ze nie trafie
Punkty:
491
dobrze ci idzię na sucho
491
dobrze ci idzię na sucho
dzieki
19 491 twojkwiat77
mam szczescie nie wysylam
pilnuj tego 2/2: 26,46 - 154 losowań
plus dodaj swoje do tego np 3/3 lub 5/5 by trafić
Los. nr 11126 - 18.08.2018 - trafiono: 1 PLUS - wygrana 24.00 zł
26,46
101 dni jest dopiero 26,46
ale parka za nie długo padnie 26 46
2/2: 26,46 - 154 losowań
jest 101 a 154 jeszcze troche
ja gram bez plusa
to taniej wychodzi tobie
Zaraz Wam coś do tego odbiorę
3 327 415. Sebastian_M 2018-08-20 (18:36)
lecę po piwko jedno do sklepu zaraz wracam
sebastian jestes bardzo nie grzeczny
junak
mini wysylasz i nic nie masz
22,26,33,46,64
Twojkwiat chcę Wam pomóc a Ty piszesz ze jestem jaki ?
Junsk
Junak
sebus nic sie do mnie nie odezwales a czekalam za twoja wiadomoscia
sebastian jak twoje w mini 4/5 trafione w niedziele
sebus da nam w kosc jeszcze wygra 5 w mini
Jutro wtorek W Lotto 4 Miliony forsy worek..biorę go na plecy...i koniec checy
Jutro wtorek W Lotto 4 Miliony forsy worek..biorę go na plecy...i koniec checy
kto dziś losuje
oby Kondrado
oby Kondrado
Ostatni dzień ostatnia noc splecione ręce totalny szok...Boys ostatnia nocka...ale. nie w celi.. tylko na kołchozie...
Ostatni dzień ostatnia noc splecione ręce totalny szok...Boys ostatnia nocka...ale. nie w celi.. tylko na kołchozie...