Wpisy 3 325 834 – 3 325 933
17 sierpnia 2018 22:41 → 17 sierpnia 2018 23:53, 100 wpisów
Pasko maż prezerwatywe
To pożycz
Spasko
Ja ddzisiaj na sucho
Co wam napisze to wam napisze ale ogórków to już nie kisze..taki w tym roku był urodzaj..że nieszlo tego przekisić..
A jeszcze do tego tyle pomidorów że się nie zmieściło do 20 stu worów..ale na serio..w tym roku jest urodzaj..jabłek..tyle..że łamią się badyle..
Brak wygranej w Mini Multi Multi Ekstra Pensja i Lotto Lotto z Plusem taki komunikat tu możecie przeczytać a ja napiszę że w Niedzielę sklepy zamknięte. Trzeba zagrać jutro na wiele losowań..by szansa. Nie uciekła z przed nosa..
dziś nie było piotrusia pana a zrobiłem mniej niż wczoraj tak mnie zmotywował
Mulag chciałem żebyś mi zagrał..miałem Ci dać..kase..i kupony Ale wiesz ktoś się napatoczył
No dokładnie tak Mulag spoko gościu tylko się mi wtrynił..jutro zagram u siebie jakoś na 4 losowań. 7 zakładów z Plusem Multi Multi Ekstra Pensja i Mini
ja mam ważne włącznie do niedzieli w poniedziałek gra dalsza za darmo już
Mulag kiedy w mini trafiasz bo widze ze od dluzszego czasu pisze juz niedlugo
Bo mnie wchodzi po dwie liczby w trzech zlakladach to jestem coraz blizej wygranej
tak szczęściu trzeba pomóc...ale...nie idzie to łatwo...
wszystkim
wszystkim
Nikt nie ma szczescia a jakos niektorzy wygrywaja przyjdzie czas i na.nas
Blondynka rozpoczęła prace jako szkolny psycholog. Zaraz pierwszego dnia zauważyła chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi chłopcami tylko stal samotnie. Podeszła do niego i pyta:
- Dobrze się czujesz?
- Dobrze.
- To dlaczego nie biegasz razem z innymi chłopcami?
- Bo jestem bramkarzem.
- Dobrze się czujesz?
- Dobrze.
- To dlaczego nie biegasz razem z innymi chłopcami?
- Bo jestem bramkarzem.