Wpisy 3 325 141 – 3 325 240
17 sierpnia 2018 01:00 → 17 sierpnia 2018 07:57, 100 wpisów
W sieci nie jesteś anonimowy
Ja nie będę tego tolerować, wskaż mi wpis o treści multipasko.
Wiesz co to sa obelgi to co piszesz nie wiesz co to sa obelgi
Tak - wiem co to jest i co oznacza. Wskaż mi wpis w którym wspomniałeś o multipasko.
Wpis numer - 3 325 130
Nikogo nie naganiam ani nie werbuje. Każdy wpis jest zgodny z regulaminem, obecnie go nie złapałem.
Oszczerstwa w sieci tolerować nie będę.
I dalej bedziesz naganiał multipasko pamietaj chcesz narybek zabrac do swojego stawuno nie rozśmieszaj mnie
Każdy kto chce wstąpić na drogę cywilno-prawną jest zobligowany do podania adresu nadawcy wiadomości.
Mulag o czym mowa, powiedz?
Jeszcze tutaj sensownego i opartego o dowody argumentu nie przeczytałem w moją stronę. Jednakże są to same prowokacje.
Nie ale oczernił mnie i mój serwis. Gdzie to jest sprzeczne.
Cytuję słownik języka polskiego bo nie wierzę, że osoby w tym wieku używają słów którego pojęcia nie znają.
Cytat - Nagonka
Nagonka
Jak cie obrazilem to przepraszam ale zadnych slow obrazliwych nie uzywalem
Nie mogę wkleić tekstu więc podam bezpośredni link - https://www.google.de/search?q=nagonka&oq=nagonka&aqs=chrome.0.69i59j69i60j0l2.1610j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Zachowuje prawa etyki oraz wymagam tego bezpośrednio od osób które kierują do mnie słowa.
Ja całkowicie zachowuje netykietę w wyrażanych swoich słowach - czego wymagam od innych.
Wpisy jednego użytkownika są zbierane od dłuższego czasu, są tam zachowane nie prawdziwe treści w obliczu mego serwisu jaki mego imienia. Co stosunkowo powoli chce przełożyć na proces.
Więc - prosiłbym następnym razem aby wyciągnąć konsekwencji swoich słów, ewentualnie mieć poparcie mocnym i niepodważalnym argumentem.
Człowiek - człowiekiem.
Warto również słychać przede wszystkim swego głosy i nie wdawać się w propagandę.
Nawet jako konkurencja, czego nie uważam, pasko i zielona "łąka" jest sentymentem.
Warto również słychać przede wszystkim swego głosy i nie wdawać się w propagandę.
Nawet jako konkurencja, czego nie uważam, pasko i zielona "łąka" jest sentymentem.
Słychać - posłuchać. Błąd.
Z Paśko myślę, że są dobre relacje z względu kilkukrontego towarzystwa przy konwersacji.
Tak jak wspomniałem wcześniej, papiery mam wypełnione więc spać mogę do 1-szej godziny.
Auto korekta na telefonie zdania mi pisze.
Automatyczne pisanie w s9+
Oraz korekta zdań
Dotyczy Samsunga
Nie mogę pełnego zdania napisać bo ogranicza mnie czat z jakimś błędem
O tej porze to zamiast klawiatury używam funkcji mowy.
Uciekam spać, dobrej nocy
loteryjka, tu są zasady Pasko,a jak ci się nie podoba to przecież masz swoją stronę,po co tu siedzisz,co,nudno u ciebie i nie ma z kim pogaworzyć jak tu?zrób
taką stronę jak Pasko i wtedy będziesz mógł się mądzryć,ale na razie jesteś małe miki,przynajmniej na tej stronie
Myvictory,przecież nie masz za co przepraszać,co ty taki bojaźliwy,a ten typek za zastraszanie powinien dostać bana
3 325 104.
bo wczoraj zdałam na dwa losowania
3/5 wpadło ale d**y nie urywa
3/5 wpadło ale d**y nie urywa
Mini tak to je to takie przezroczyste a pod nimi tylko słodycz bez sznureczka
Ja wczoraj nie grałem zresztą chyba od 4-6 losowan praca skleroza lenistwo
Fajne masz z tymi mazurskimi lasami jeziorami masz tak blisko jak ja góry
Krasna do ciebie sąsiedzi ze wschodu maja bliżej masz w pracy ruskich Litwinów a może Białorusinów Ukraińców
gryks byłam teraz na jeziorem Śniardwy między Okartowem a Nowymi Gutami jest tam Mazurski Park Narodowy i wyobraź sobie że w tym parku budują hotel 5* i przystań
da się da się
Wiem że z tym ma coś wspólnego RL ( piłkarz)
da się da się
Wiem że z tym ma coś wspólnego RL ( piłkarz)
Nie było mnie raptem 3 miechy na l4 a jakaś wycieczka się zjawiła tyle tego po polsku mówią rozumieja kiedy i jak chcą aczkolwiek pracowici czasem niż polacy
To tak jak w jakimś parku o ile coś nie namieszalem budują zamek eh co tam środowisko zwierzaki kasa się zgadza
Krasna czasem nie wiem co my robimy Dadza Ukraińców do pomocy to zwracają gitarę
jak ostatnio robiłam badania do pracy to było pełno w przychodni UKRAIŃCÓW