Wpisy 3 324 805 – 3 324 904
16 sierpnia 2018 23:18 → 16 sierpnia 2018 23:50, 100 wpisów
Sam widzisz jak się nabijają z prawdy
Pasko nie odpowie bo Czat z adminem w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00
Ale jutro przeczyta
No ja proponowałem Pasko że mogę zostac Moderatorem zrobił bym porządek
Nie lubię cwaniaków.Mało kto ich lubi ,ale każdy czasem cwaniakuje...
Wiele fajnych osób odeszło z tego forum właśnie dlatego że Pasko pozwolił na władanie chatem cwaniakom,małolatom,pijakom alkoholikom i tym podobnym...Jeżeli Pasko nie zrobisz poważnego porządku na swoim forum to z czasem odejdzie od ciebie ta wierna garstka graczy która jeszcze tu jest od lat z tobą a która ma już dość tego bajzlu
Centaurion statystyki odwiedzin nie kłamią ... strona ma się dzisiaj lepiej niż kiedykolwiek, tzn. jeśli chodzi o ilość odwiedzin to rok temu było mniej, 2 lata temu jeszcze mniej, 3 lata temu jeszcze mniej ... póki co tendencja cały czas wzrostowa.
Centaurion ludzie odchodzą z innego powodu brak wygranych liczba grających spada
Mogę za darmo to robić Pasko daj mi tylko uprawnienia i bajery kolorek Mulag na czerwono na przykład pomogę poważnie
jedyna zmiana to ubywa ciągle odwiedzających z laptopów / komputerów, a mocno przybywa smartfonowców.
Już byłem moderatorem na stronkach tylko innego typu ale byłem a raz adminem
no i jak mówię tych drugich więcej przybywa niż tych pierwszych ubywa
Mulag .. zobaczymy. Możesz złożyć CV na maila. Zrobimy interview na jakimś Skype
Jak by co mogę pomóc reszta należy do ciebie wszystkie karty ty masz a nie ja
Zależy ci na sprawdzających tylko wyniki i nic więcej ? ( smartfonowcy ) czy na stałych użytkownikach ( laptopy komputerowcy) ?
2 tyś mi wystarczy i działam 24 godziny na dobę z lekkim przerwami na sen
od wpisu 3 324 832 podrożyłeś się już o całe 2 tys. co będzie dalej ...
z drugiej strony musisz być bardzo młodym użytkownikiem skoro za 2 tys. jesteś w stanie tyle czasu poświęcić na pracę tutaj.
20 000 pisałeś o tyle ja proponowałem 2 tyś fakt na pisałem że za darmo później ale kolejny wpis wyślij sv więc wróciłem do 2 tyś
ale poważnie Pasko pomagałem tak na stronkach jako Moderator kiedyś
Mulag będzie takim sędzią z jakimi mamy do czynienia dzisiaj po sądach czyli:
Dla swoich przymkniemy oko mimo wszystko a dla reszty wydamy wyrok jak się należy.Chroni nas imuunitet.
Dla swoich przymkniemy oko mimo wszystko a dla reszty wydamy wyrok jak się należy.Chroni nas imuunitet.
Witajcie
Pasko, za 2 tys/mies znajdziesz 1000 osób, które mogą pracować na trzy zmiany siedząc na czacie
Pasko, za 2 tys/mies znajdziesz 1000 osób, które mogą pracować na trzy zmiany siedząc na czacie
no nic fajnie się rozmawiało, nawet się trochę przedłużyło, ale czas na odpoczynek
Każdy sędzia dba o swój ..interes
Panie Andrzeju ... tu mi całe 2 miliony wychodzi. Na szczęście można mieć tyle 3 razy w tygodniu
Pasko:
Wprowadź jakiś filtr aby analfabeci nie pisali na czat:
Przykłady.
A. >>hyba<<
B. >>trujka<<
Wprowadź jakiś filtr aby analfabeci nie pisali na czat:
Przykłady.
A. >>hyba<<
B. >>trujka<<
Komuś potrzebna jest lekcja pokory na kołchozie..przy temperaturze + 35 stopni Celsjusza.....i wtedy pogadamy..Mulag co nie..i karkas. .na głowę
cwaniak potocznie: człowiek chytry, przebiegły, radzący sobie w każdej sytuacji, często kosztem innych; spryciarz, spryciula
ale jest w tym dużo racji oczywiście trochę się zagalopowałem i wiem, że faktycznie nie brakuje osób, które chciałyby takiej pracy "zdalnej" za takie pieniądze ... już pomijając nawet osoby do lat 18.
dokładnie
ja pracuję bardzo ciężko ale o pracę się u ciebie nie staram
nikt tutaj na forum nie chciałby mieć takiej pracy jak ja nawet Pasko
Forsami złożył podanie do lotto kilkanaście lat temu ale nie dzwonią
Mulag. Weź mi wytłumacz. I innym czy za 790 zlotych można pracować i przeżyć cały miesiąc i jeszcze grać..w Lotto Da sie...
Praca zdalna nie jest zła, jak się jest grafikiem czy programistą. 5/6 tysięcy można wyjąć
A Wy tu o Dwóch tysiącach..rozprawiacie. mając dylemat. Czy dziurawe czy nie dziurawe gacie..macie...