Wpisy 3 324 094 – 3 324 193
16 sierpnia 2018 10:33 → 16 sierpnia 2018 13:48, 100 wpisów
W lipcu na początku lipca kupiłem systemem 7 bez plusa i padło w plusie 4/7
tak, 3 rudna i wszystko wskazuje że tylko jedne zespół awansuje i to nie wiadomo
Jeden znajomy w realu pokazał mi kupon kupiony metoda chybił trafił 6/6 w dużego kupił jeden zakład bez plusa trafil 5/6 w plusie czyli nie trafił bo nie zagrał w plusie
Chodzi oczywiście o słynny skok na oszczędności Polaków odłożone w Otwartych Funduszach Emerytalnych. W 2014 r. za sprawą rządu Donalda Tuska ZUS przejął od OFE aktywa warte dokładnie 153 mld zł. Wszystko po to, by o taką sumę zmniejszyć
PPK
Mulag od 2019 będziesz zarabiał mniej bo OFE2 Wprowadzają
za darmo się firmy zagraniczne dorabiały na Polakach takie to reformy nam zafundowali liberałowie P-O i tym podobni
Wałęsa chciał wprowadzić Japonię u nas tam ponad 25 % emerytów siedzi w więzieniu
zielona wyspa hehe druga irlanida i słowa Pana Tuska Polska to nienormalność mi wystarczy za podsumowanie wszystkiego
Wiecie o tym ze w Japonii ponad 25 %siedzi w więzieniu i z każdym rokiem to rośnie
Chodzi o emerytów
Niemożliwe? A jednak. Jak wyliczył zajmujący się podatkami i finansami portal pox.pl
to kwota równa miesięcznym składkom emerytalnym odprowadzanym przez wszystkich polskich przedsiębiorców.
Przerwa na
Mulag następnych wyborach na PO głosujesz
Zgadnijcie ile razy w życiu byłem na wyborach
a to napisałem wszystko tylko dla tego że był wpis emeryta jak chcemy być obiektywni to co zostało wcześniej za P-o o wiele gorzej maskralnie gorzej
Mam 37 lat
1 raz w wieku 18 lat
nikt nie zajmuje się poważnie ludźmi nikogo nie obchodzi co i jak będą żyć politycy będą na starość zabezpieczeni i inni tylko się płaci składkę w zamian podwyższanie składek lub podwyższanie wieku emerytalnego by pracować coraz dłużej
by w konsekwencji nikt nic nie dostał to oto chodzi to jest podatek zus
Zam 4 gości co poszło na emeryturę i nie doczekali 1 pierwszej emerytury zgon
Mulaglepiej byś grał we wszystkie gry aby poprawić swoją stopę życiowąa Ty tylko marudzisz
tak miliony ludzi tyra ciężko w fabrykach smród hałas klika lat przepracować to sukces wszystko do czasu później choroby i zgon i oto chodzi zostaje w zusiku
granie i dawanie tej samej instytucji co zus bo jak nie patrzeć to jest powiązane bo państwowe urzędowe
Zagrajcie w multi w plusie 10/10 za 200 zł wygracie 100 000 000
wystarczy jeden kuponik lotto wysłany ranoa możesz marzyć cały dzień co za wygraną sobie kupisz
tour de pologne na przykład i zwycięstwo Polaka a na trasie było baniek z napisem lotto
Zag jak SS
aż się serce raduje jak widać swój własny w kład w tour de pologne
Lotto de:
16 000 000 euro można wygrać w sobotę.
16 000 000 euro można wygrać w sobotę.
Zapomniałem
Islandorca
Islandorca
robal prawie wszystko wydumalem prawie a jak to prawie sie ma to nie raz bywa prawie blisko lub prawie daleko lub prawie jak by na to nie patrzec jak i z ktorej strony dobra trza ogarnac typnac i sie puscic a noz lub widelec bedzie zreszta co ma byc to bedzie mi to i tak lotto
3 324 150. gryks76 2018-08-16 (11:11) Gdysiępodajeszcofaszsięwróć
robal prawie wszystko wydumalem prawie a jak to prawie sie ma to nie raz bywa prawie blisko lub prawie daleko lub prawie jak by na to nie patrzec jak i z ktorej strony dobra trza ogarnac typnac i sie puscic a noz lub widelec bedzie zreszta co ma byc to bedzie mi to i tak lotto
ciezko to rozkminic
ciezko to rozkminic
cóż, literki w czwartym /w tym wypadku/ wyrazie mają zasadnicze znaczenie, hehe
forsami
a nadal mocno byś się cieszył, jak by lotto wprowadzili ze dwa razy dziennie ?
Ja się już dorobiłem dwa razy. W życiu...co zresztą piszę na moim profilu użytkownika Multipasko....wyscig szczurów..nie dla mnie...niech żyje LOTTO i gry liczbowe...
wie ktoś może - jak się trzeba wykopyrtnąć na jowerze żeby mieć kilka tygodni zwolnienia ?
adis8
dzięki, zawsze, to jakiś pomysł
ale
pisali by o mnie w gazetach, a w necie czytam -
taki jeden wiceprezydent, co sprawuje nadzór nad 5-oma biurami/ / wywalił się na kilka tygodni zwolnienia i była 'prywatna sprawa' i
cisza
dzięki, zawsze, to jakiś pomysł
ale
pisali by o mnie w gazetach, a w necie czytam -
taki jeden wiceprezydent, co sprawuje nadzór nad 5-oma biurami/ / wywalił się na kilka tygodni zwolnienia i była 'prywatna sprawa' i
cisza
niee, no coś Ty, przecież ZUS /nasz Drogi Dobrodziej/ prześwietla wszystkie zwolnienia
po cichu powiem - ale nie powtarzajcie tego nikomu - chyba całkiem mi {{ puknij sie }} /to pewnie te długie upały/ - zastanawiam się, czy nie wysłać dziś MMP
ojjj, pewnie jeszcze dziś usłyszę głos
nara tymcza powo
ojjj, pewnie jeszcze dziś usłyszę głos
nara tymcza powo
taaa, pozostaje jeszcze tylko kwestia - 5, 6, czy 8 skreśleń, ale, że śnił mi się wisielec,
to zapewne warto wybrać opcję na bogato
wesołego dnia.
to zapewne warto wybrać opcję na bogato
wesołego dnia.
Ktoś chce tu orła wycinać by nie wolne?proponuje zabrać miskę mojemu psudostanie kilka dni za ranei po bolu
W miejscowości Gorzów Wielkopolski padła wysoka wygrana w zdrapce Ekstra Pensja
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
26 46 58 koszmarne
3 324 179. K29 2018-08-16 (13:44) NADZIEJA
puszczone 56 zakladuw 5/8 z 10,20,30,40,50,60,70,80
puszczone 56 zakladuw 5/8 z 10,20,30,40,50,60,70,80
jakie
heja
daj skana ileś wygrał
3 324 186. Mariuszbemowo 2018-08-16 (13:46) Warszawa
heja