Wpisy 3 323 666 – 3 323 765
15 sierpnia 2018 19:13 → 15 sierpnia 2018 21:07, 100 wpisów
Chwiejnym kroczkiem powoli idzie klient do budki zagrać do woli
Zgubił sierota kuponik więc mówi do pani z budki...zagram na szlak by to trafił
gabriel chlusniem bo usmiem
chyba TY
mega Ty na serio cos bierzesz?
marzyciel
Biere tylko walerianowe kropelki a że je lubie to przelewam do butelki
Czaroit ? Chciałem z Brudzią na pieska ale ona mi mówi , że za żadne skarby nie wyjdzie ze mną na trawnik przed domem
ja skoncze 80lat bede chodzic do kosciołu
po drzemac
gabriel ciekawe o ktorej? jak od rana harcowałes na mp
Ja chodze do kościoła od Wielkiego dzwonu. Ostatnio luba mnie wysłała na Boże ciało Wróciłem zły po 10 minutach i mówię do niej...puknij sie tercjanka z Ciebie niby taka a niewiesz, że kościół dziś nieczynny ? Ona gały a ja mowię że będą chyba malować bo wszyscy wychodza i wynosza obrazy
A kiedyś jak sie wyspowiadałem to ksiądz opuścił konfesjonał bo musiał luknąc w regulamin od pokuty
defilada 8
Maszerują chłopcy, maszerują 25
Karabiny błyszczą, szary strój 51
Maszerują chłopcy, maszerują 25
Karabiny błyszczą, szary strój 51
Kiedyś indziej sie spowiadam i zasnąłem podczas pokuty a jak zapukał ksiądz to ja sie zerwałem i mówie...JP ale mnie ksiądz wystraszył i on od nowa pokute za przekleństwo
jasne
A za dzieciaka babcia mnie posadziła w konfesjonale bo kościół był pełny Co ja sie nasłuchałem
gabriel ,bajer masz opanowany
A taka wścibska sąsiadka zaglądała babci przez ramie i mówi..sąsiadko , macie książeczke do góry nogami , ale moja babcia bystra i szybko jej odparowała....eghhh ten mój wnuczek niedobrota znowu mi w domu przestawił
Brudzia , ożeń się ze mną to będziesz mieć kabaretowe noce za free
Brudzia nie wymagam ślubu na papierku Możemy żyć na karte rowerową Mam aktualną
po przeglądzie
Prawojazdy mi niedawno zabrali a wczoraj mnie znowu zatrzymują i mówią ...proszę pokazać prawojazdy a ja , że , jak mi oddacie to pokażę
Skąd wiesz Brudzia, że po przeglądzie ? Ostatnio***owałem w burze i jak mnie pierun jepnął w dynamo to Miałem czas lepszy jak Kubica
Za powyższy wpis GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
i kubicaa odjechal
dzionek dzionkiem wojaka i prawie po dniu wojaka dla jednych dzien wolny dla innych jak u mnie pracujacy pare stowek wpadlo tyle dobrego z tego dnia
co by tutaj na wieczorek wydómac ( dla upierliwych co ich boli )
Junak
Robal a jaki masz tel?
O 14.00 porażka... jeden zakład ...
i zawalił wszystkoodeszły
nadzieje o wygranej......jak tu dalej żyćmasakra...
może o 21.40 lepiej będziewszystkim...
i zawalił wszystkoodeszły
nadzieje o wygranej......jak tu dalej żyćmasakra...
może o 21.40 lepiej będziewszystkim...
O 14 miałam 14zl
Dusia