Wpisy 3 322 819 – 3 322 918
14 sierpnia 2018 16:30 → 14 sierpnia 2018 20:12, 100 wpisów
iwonko to ja niezaden sebastian
musze sie polozyc chociaz chwilke scina po pracy nic kawa nie pomogła
Ja też wszystko zlikwidowałem. Tylko mam Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Spokój mi bo karkas na opasanie zamiast pasa..jak Asterix z Obelixem. ...pas po pachy..
Johny Rambo..no pewnie było bum szum ...i musi być otwarte..bo tak powiedział..Rambo..
To gdzie pracujesz ze piszesz o jakis karkasach bo nie rozumiem nic z tego co piszesz
Wszystkie typy dobre na prawde uzytkownikow takie moje zdanie a po losowaniu tak dalekko
3 322 846. adis8 2018-08-14 (17:15) Racibórz Abudabi89
Gdzie Sebastian??
Cicho bo jeszcze tu przyjdzie
Gdzie Sebastian??
Cicho bo jeszcze tu przyjdzie
Na wyspach bergamudach podobno jest kot w butach chyba tam jest
Bogatym nie jest ten, kto posiada, ale ten, kto rozdaje numery 49 pewniaki 51
odpowiednim pytaniem jest nie - "gdzie jest ?", tylko - na jakich nickach, ostatnio, jedzie
3 322 860. tomi77 2018-08-14 (17:53) Neklopolia
Zdrapki to jedno oszustwo...8 jokerow...wygrana 2 zlocisze
Mysl pozytywnie
Wcale nie musiało byc tych dwoch zlociszy,a były
Zdrapki to jedno oszustwo...8 jokerow...wygrana 2 zlocisze
Mysl pozytywnie
Wcale nie musiało byc tych dwoch zlociszy,a były
Forsami masz kilka kuponów starych z lotto,wrzuć te liczby do testera zestawó liczb u pasco.
Lotto i lotto plus,spisz ilosci wygranych lotto i lotto plus i zauwazysz pewna prawidlowosc
Lotto i lotto plus,spisz ilosci wygranych lotto i lotto plus i zauwazysz pewna prawidlowosc
Megamocny..witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja...pod innym nickiem
Jacuun..a to weź zauważ że Lotto ma kilkanaście Milionów kombinacji.. i tak nie trafie nigdy..6/6 spytasz po co gram. Odpowiem bo..lubie..tak prosta..odpowiedź
3 322 866. czaroit 2018-08-14 (18:13)
masz problem dzown
twoj problem moja glowa 20
masz problem dzown
twoj problem moja glowa 20
Lubie grac nie oczekuje wygranej ale satysfakcji ze strzelania kulą w płot
Forsami nie o to mi chodzilo,nie neguje tego bo tez gram.Chodzi o to ze jesli porownasz zestaw liczb lotto i lotto plus to w lotto plus zawsze jest wygranych mniej procentowo trzeciego i drugiego stopnia
W ltto plus musi byc 50 procent przeznaczona na wygrane w lotto plus juz tego obowiązku nie ma
W ltto plus musi byc 50 procent przeznaczona na wygrane w lotto plus juz tego obowiązku nie ma
Jacunn bo ludziska żałują tego złotego by dołożyć do Lotto z Plusem..a tu przecież Milion do wygrania bardzo dużo już bym nie musiał tyrać..po kołchozach. ..jutro święto a ja do pracy..hajva hajba..hajba..taki ustrój..
K29 Ave Maryja..a my wniebowzięci z Mulagiem na kołchozie..nie Otake..Polske my walczyly..
K29 to jest śmieszne i smutne zarazem.że obcy kapitał rządzi nami..i każe pracować..kiedy..on chce..
Dlatego dobrze że jest Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów. Jakaś odskocznia od tego..dziadostwa..
3 322 889. K29 2018-08-14 (19:07)
bo z tym trzeba porządek zrobić
Nikt inny nie zrobi porzadku jak tylko Jarek
Opozycja cala w kieszeni merkel i koncernów zagranicznych
bo z tym trzeba porządek zrobić
Nikt inny nie zrobi porzadku jak tylko Jarek
Opozycja cala w kieszeni merkel i koncernów zagranicznych
Jutro Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny jak również Święto Wojska Polskiego
Święto państwowe to dzień Wojska Polskiego, który został wprowadzony w 1992 roku w rocznicę bitwy warszawskiej z 1920 roku, kiedy polskie wojska zatrzymały radziecką armię w wojnie polsko-bolszewickiej. Ta bitwa, często nazywana "Cudem nad Wisłą"
Mulag dobrze prawisz..ale my jutro świętujemy na kołchozie.. przy maszynach..weź wygraj w to Mini 5/5''a ja w Lotto 6/6,,i zwalniamy się
Dość kołchozu niewolnictwa wyzwól nas spod niewolnictwa i kołchzowni TS Proszę