Wpisy 3 322 119 – 3 322 218
13 sierpnia 2018 15:05 → 13 sierpnia 2018 17:18, 100 wpisów
jacunn
bo - czasem, wydaje się, więcej ludzi gra na 21.40 i wtedy takie 'słynne' - pewnie pamiętasz ? -
kol. Maćkalotto - "pokrycie" - ma, czy mogłoby mieć - pewne znaczenie - mogłoby, bo to -
"pokrycie", to tylko takie tam ichnie - teesowe - pitu-pitu...
ale, to, to /może/ kiedy indziej...
bo - czasem, wydaje się, więcej ludzi gra na 21.40 i wtedy takie 'słynne' - pewnie pamiętasz ? -
kol. Maćkalotto - "pokrycie" - ma, czy mogłoby mieć - pewne znaczenie - mogłoby, bo to -
"pokrycie", to tylko takie tam ichnie - teesowe - pitu-pitu...
ale, to, to /może/ kiedy indziej...
3 322 118. Robal_36
Mam 2 zaklady na 7 liczb w ktorych mialem 6/7 .I do tej stalej 7 dopisuje 2 liczby ruchome.I gram 9 z plusem
Ale to dopiero od kilku dni,takze efektów narazie nie ma
Mam 2 zaklady na 7 liczb w ktorych mialem 6/7 .I do tej stalej 7 dopisuje 2 liczby ruchome.I gram 9 z plusem
Ale to dopiero od kilku dni,takze efektów narazie nie ma
Choć czasem mozna przewidziec ruch TS ,dzis mi wpadlo na sucho 3/5 -2/3 i 2/2 1/1 .Takze troche punktów wpadlo .Zajrzyj na moje typowania
Pięć tysięcy na rękę. Tyle według większości Polaków wynosi godna pensja
Według 62 proc. pytanych przez nas Polaków taka suma oznacza godną pensję. Ponad połowa Polaków marzy o pięciu tysiącach netto
Ale dla co dziesiątego obywatela "godne" są już widełki od 2 do 3 tysięcy zł. Czyli płaca minimalna. Czyli jest źle.
2200 zł tyle ma wynieść minimalna pensja w przyszłym roku. To o 120 zł więcej niż obecnie.
Słownie złotych: dwa tysiące dwieście dwadzieścia. Dla 10 proc. badanych Polaków to jest godna płaca.
Słownie złotych: dwa tysiące dwieście dwadzieścia. Dla 10 proc. badanych Polaków to jest godna płaca.
Co to jest godna płaca?
Godna, czyli taka, za którą da się nie tylko przeżyć, ale i pożyć. Taka, przy której nie czujesz wściekłości, bezsilności i upokorzenia, gdy podliczasz rachunki za czynsz, prąd, internet, wodę, gaz, zakupy, benzynę, bilet miesięczny. Taka, z której możesz coś odłożyć
Godna, czyli taka, za którą da się nie tylko przeżyć, ale i pożyć. Taka, przy której nie czujesz wściekłości, bezsilności i upokorzenia, gdy podliczasz rachunki za czynsz, prąd, internet, wodę, gaz, zakupy, benzynę, bilet miesięczny. Taka, z której możesz coś odłożyć
Taka, z której możesz coś odłożyć na wakacje, wyposażenie mieszkania, prezent dla dziecka czy przyjaciół
jacunn
w mm - typowania na mniejsze ilości skreśleń, a już specjalnie typowania "na sucho", imo, to tylko s t a t y s t y k a, a statystyka źle "użyta" wyprowadzić może w pole
coraz bardziej mam wrażenie, że liczy się jedynie - miejsce i czas
nadania kuponu
powo i
w mm - typowania na mniejsze ilości skreśleń, a już specjalnie typowania "na sucho", imo, to tylko s t a t y s t y k a, a statystyka źle "użyta" wyprowadzić może w pole
coraz bardziej mam wrażenie, że liczy się jedynie - miejsce i czas
nadania kuponu
powo i
Emeryt ale wez pod uwage to ze wielu ludzi nawet nie ma minimalnej krajowej,i to wcale nie wynika z przepisów tylko wynika z pazernosci tych pseudo przedsiebiorców
Duzo ludzi popierających dzisiejszą opozycje mowi ze kobiety rezygnują z pracy dla 500 plus.Gdyby kobiety godnie zarabialy czyli minimum 2500 na reke to żadna kobieta z pracy by nie zrezygnowala dla 500 czy 1000 zl.
3 dzieciak ma byc tysiak a 4 ty emerytura, siedzo w domu i robia dzieci
jacunn
w pełni się zgadzam z Tobą
ale to nie moje słowa
wpisz w google pierwsze moje zdanie to przeczytasz cały artykuł
bo wklejenie linku do artykułu nie wchodzi
w pełni się zgadzam z Tobą
ale to nie moje słowa
wpisz w google pierwsze moje zdanie to przeczytasz cały artykuł
bo wklejenie linku do artykułu nie wchodzi
W kolekturze wisi plakat-w tym roku TS wypłacił dla graczy woj śląskiego 320 milionów zł. A ile "udoili" z województwa,tego już nie podają.A mogłoby być interesujące.
6 tys i to kiedy nie teraz bienkowska z p_0 za tyle zyje glupuec lub idiota
3 321 979. megamocny 2018-08-13 (11:20)
Międzynarodowy Dzień Osób Leworęcznych 35
lewusy 6
6,35 parka plusowa ogromne pieniadze
Międzynarodowy Dzień Osób Leworęcznych 35
lewusy 6
6,35 parka plusowa ogromne pieniadze
emi
mam wrażenie, że, co najmniej, ze cztery x tyle
no, ale mówią o ok. 40 %, a czasem nawet 50%
mam wrażenie, że, co najmniej, ze cztery x tyle
no, ale mówią o ok. 40 %, a czasem nawet 50%
Robal_36
Za powyższy wpis megamocny stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
nowa zabawa 24h, no to jestescie stratni o ranking numerow na dzis
jak w wot strzelisz swojego, bluzg i przerwa w grze
jak w wot strzelisz swojego, bluzg i przerwa w grze
kupilem se do tego zeszycik 16 w kratke, bajka bede wszystko wiedzial
hy ciekawe jak ocenić np g...............k -- jakie słowo autor miał na myśli i dać banana
Robal.
I to chyba nie na jednego.
I to chyba nie na jednego.
Tylko na całą kiść.
jacun może dostałeś ale jeszcze o tym nie wiesz - ban w zawiasach na 3 miesiące
jacunn
nieee, nooo weeee - nie przesadzaj - przecież tu nie trzeba Wielkiego Lingwisty
nieee, nooo weeee - nie przesadzaj - przecież tu nie trzeba Wielkiego Lingwisty
a ja wczoraj zrobiłem ok. 450 kilosów, i dziś trochę wali w dekiel