Wpisy 3 321 882 – 3 321 981
12 sierpnia 2018 22:42 → 13 sierpnia 2018 11:23, 100 wpisów
Przed chwilą wróciłem z imprezy.
uważam że lepiej zagrać systemem w mini 7 8 niż puszczać 20 pojedynczych zakładów w mini
Forsami.
jak zwykle 3 zakłady na 10 losowań tych trójek już tyle miałem że szok ale nie oto gram no i ta czwórka zobaczymy gramy dalej
Mulag nie podpuszczam Cię wałkowalismy ten temat milion razy..wiesz oco chodzi. Graj..tylko Cię motywuje..to tylko 1,25.
ale za tyle gram i grać będę nic więcej nic mniej 3 zakłądy na 10 już tak ciągne i trójek sporo się sypie czasem nic ale licze na ten strzał w 100% moze nadejdzie
hehe, jeden lubi na ten przykład - kuraka, drugi - koczke, a jeszcze inny - łowiecki
"grojcie systemem 7 8 skreśleń w mini"
no dobre, dobre
ale system - jaki bądź, to już jest - kasa potrzebna, kasa którą trzeba wyłożyć, bez gwarancyi,
a jak kto lubi zagrać skromnie - to nie lepiej, ewentualnie, jeden zakład puścić, na kilka losowań ?
"grojcie systemem 7 8 skreśleń w mini"
no dobre, dobre
ale system - jaki bądź, to już jest - kasa potrzebna, kasa którą trzeba wyłożyć, bez gwarancyi,
a jak kto lubi zagrać skromnie - to nie lepiej, ewentualnie, jeden zakład puścić, na kilka losowań ?
łep, łeb czy głowa - nie będę się spierał
od codziennego mini - słabo u mnie z puszczaniem w systemie, a tak - pojedynczy na kilka - dość często wysyłałem, jeszcze przed tą podwyżką - częstotliwością i nawet, nawet szło
od codziennego mini - słabo u mnie z puszczaniem w systemie, a tak - pojedynczy na kilka - dość często wysyłałem, jeszcze przed tą podwyżką - częstotliwością i nawet, nawet szło
jest wiele dróg które się znajdują w labiryncie i ciężko znaleźć drogę
nie ma nikt recepty doskonałej ja gram bez systemu normalnie i idzie jakoś podejrzewam że systemem było by to samo lub gorzej
Tyle na dzisiaj pisania bateria 3 procent..ocet chyba ma więcej. Ale nie pogadam..bo niema mocy..do jutra..Dobranoc
też uciekam za chwilkę spac coś mnie łamie do spanka nie ma co na siłe z organizmem walczyć zmęczony z pewnością kołchozem
grajta jak chcecie
ja moglbym wam pokazac pewien system co wiecej wygrywa niz puszczanei po 1 zakladzie
ja moglbym wam pokazac pewien system co wiecej wygrywa niz puszczanei po 1 zakladzie
ilu grających /realnie/ - tyle recept
mi ostatnio wysłany na dwa losowania kupon, po pierwszym losowaniu - gdzie nic nie miałem - przed drugim - przez okno wywiało, ale gdzie byłem - 5/5 - nie stwierdzono
to, się wyluzowałem
mi ostatnio wysłany na dwa losowania kupon, po pierwszym losowaniu - gdzie nic nie miałem - przed drugim - przez okno wywiało, ale gdzie byłem - 5/5 - nie stwierdzono
to, się wyluzowałem
powiem tak nie ma 100% recepty, kazda recepta jest dobra jesli wygrywa
a zanim zajarzyłem, że ten kupon wywiało - pół miasta obszedłem patrząc po koszach
dobre, że miasto owe nie jakieś bardzo, bardzo, rozległe
zdrapka - pustak - w jednym z koszy - była, a kuponu - nie
robak i
a jak okno otwierałem ?
i faktycznie - jeden, ale już nie w grze - był...
dobre, że miasto owe nie jakieś bardzo, bardzo, rozległe
zdrapka - pustak - w jednym z koszy - była, a kuponu - nie
robak i
a jak okno otwierałem ?
i faktycznie - jeden, ale już nie w grze - był...
wiem, co tubylcy widzący robaka w ejkszyn -
...eeeeech, ci turyści ...
wesołych snów
Szpiegów: 20.
Trzęsie się ziemia na Alasce, parę minut temu wstrząs: 6 M.
Szczęściu można... pomóc.
Przecież można sprawdzić liczby... przed losowaniem.
Przecież można sprawdzić liczby... przed losowaniem.
1,3,9,11,23,25,27 na to trzeba zwrucić uwagę dobranoc wygranych życzę
>> zwrócić <<
>> zwrucic:
>> zwrucic:
Szpiegów 11.
Gonzaga zaspał.
Achtung: Pobudka.
Achtung: Pobudka.
Trzeba wypić kawę i iść spać.
opowiem wam taką historię prawdziwą,raz szedłem i znalazłem kupon lotto i pomyślałem żeby ten kupon sprawdzić w kolekturze,bo to było akurat przy kolekturze,no i okazało się,że była tam trójka,parę groszy wpadło,a więc morał z tego taki,że nawet pieniądze leżą na ulicy,szkoda,że nie szóstka,no ale zawsze coś
p.6 k.4 na 14 h na 2 losowania z 10 tek 20 stki 50 tki tak z 4-6 liczb ciekawe czy mi sie taka prognoza sprawdzi
03,06,28,33
04,44,64,74
z propozycji do rozwazenia
50,52,55,56,59
22,23,25,27
04,44,64,74
z propozycji do rozwazenia
50,52,55,56,59
22,23,25,27
hey hey.......... oby bylo tak zawsze jacunn no i nowi kto by sie tam nie chowal za k29 by sie normalnie potrafil zachowac
dobra trza mi w mapeczki jak cos to powodzenia w dzisiejszych zmaganiach z ts dobrej zabawy z ts polegajacej na dogonieniu zlapaniu chociazby delikatnie za ogonek milego dnia wieczora i takie tam zbereznosci bo raczej sie dzis nie odezwe 2 zmiana a ktos musi rzadzic
Na chwilę jeszcze wdeplem 74 jest liczba ktura lubi się z 71,68,77
Zapowiada się pikny dzionek a ja będę do 22 w pracy zeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Nie .
"duźio pieniáźkôw" - panoramix - a konkretniej, to w co trzeba by grać ?
Grecka wyspa oferuje nietypową pracę z darmowym mieszkaniem!
Jesteś miłośnikiem kotów? Ta praca na greckiej wyspie Syros jest dla ciebie!
Jesteś miłośnikiem kotów? Ta praca na greckiej wyspie Syros jest dla ciebie!
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/260487-Good-Morning-Time-For-Coffee.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
1,26,46
W miejscowości Kępno padła wygrana 176 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Głobino padła wygrana 302 937,50 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Dywity padła wygrana 134 280,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 134 280,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Piastów padła wygrana 318 173,70 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Nowa Wieś Wielka padła wygrana 318 173,70 zł w grze Eurojackpot