Wpisy 3 321 819 – 3 321 918
12 sierpnia 2018 21:46 → 12 sierpnia 2018 23:57, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,06,07,11,12,16,20,21,22,24
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 17,23,27,31,34 oraz dodatkowa liczba 01
3 321 761
30 5 23 ........................... 2/3 .......... 2 zł
30 10 13 .......................... 2/3 .......... 2 zł
69 2 23 ........................... 0/3 ..........
69 10 12 .......................... 1/3 ..........
75 2 13 ........................... 1/3 ..........
75 5 12 ........................... 2/3 .......... 2 zł
30 5 23 ........................... 2/3 .......... 2 zł
30 10 13 .......................... 2/3 .......... 2 zł
69 2 23 ........................... 0/3 ..........
69 10 12 .......................... 1/3 ..........
75 2 13 ........................... 1/3 ..........
75 5 12 ........................... 2/3 .......... 2 zł
Jqk poleta meteoryty...pozbieram do torebki i zarobie duzo pieniazkowjak Sebusi przestane grac
3 321 835. menstar 2018-08-12 (21:59)
Sebusia juz dawno nie ma
Cicho bo jeszcze uslyszy i przyjdzie
Sebusia juz dawno nie ma
Cicho bo jeszcze uslyszy i przyjdzie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mulag no jak to weszlo ci 5z5 i nie wygrales to jak to tak.mozna
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Mulag ja zaczolem.stawiac dwa kupony na jednej kartce na.10 losowan w mini i lotto ale to g..no daje
Pomoze Mulag bo w jednym.kuponie mam male liczby do.30a w drugim powyzej.wiec musi wejsc nie ma wyjsccia
7meczow z trzema bledami a.mialem dwa bledy.czy ta legla nie mogla zremisowac
Patrzyłem na niebo za tymi lecącymi gwiazdami..a tu..tylko dwa samoloty leciały. Pomyślałem sobie dwa życzenia..a wiem jakie..
Lewy.. ja patrzyłem na lecące gwiazdy a tu dwa samoloty leciały..ale to też się liczy..w dniu...deszczu..spadających gwiazd
trójeczka Forsami trafiona z tym że dwie liczby oczko wyżej tylko i była by 5 z5 wiadomo inne liczby ale szkoda że oczko nie niżej i by było już nie raz tak miałem lub oczko niżej
Mulag..to jeszcze raz nie rezygnuj z marzeń nigdy..grasz teraz za darmo..a widzisz..chociaż są chwile zwątpienia to gramy dalej..bagnet na broń..i maszeruj albo giń..rozumisz..
Mulag a w czoraj w Mini widziałeś ile było za 5/5 aż 302 tysiące złotych już byś był ustawiony..Zadooowoolooony ZADOWOLONY Zadooowoolooony..hallo..
Przed chwilą wróciłem z imprezy.
uważam że lepiej zagrać systemem w mini 7 8 niż puszczać 20 pojedynczych zakładów w mini
Forsami.
jak zwykle 3 zakłady na 10 losowań tych trójek już tyle miałem że szok ale nie oto gram no i ta czwórka zobaczymy gramy dalej
Mulag nie podpuszczam Cię wałkowalismy ten temat milion razy..wiesz oco chodzi. Graj..tylko Cię motywuje..to tylko 1,25.
ale za tyle gram i grać będę nic więcej nic mniej 3 zakłądy na 10 już tak ciągne i trójek sporo się sypie czasem nic ale licze na ten strzał w 100% moze nadejdzie
hehe, jeden lubi na ten przykład - kuraka, drugi - koczke, a jeszcze inny - łowiecki
"grojcie systemem 7 8 skreśleń w mini"
no dobre, dobre
ale system - jaki bądź, to już jest - kasa potrzebna, kasa którą trzeba wyłożyć, bez gwarancyi,
a jak kto lubi zagrać skromnie - to nie lepiej, ewentualnie, jeden zakład puścić, na kilka losowań ?
"grojcie systemem 7 8 skreśleń w mini"
no dobre, dobre
ale system - jaki bądź, to już jest - kasa potrzebna, kasa którą trzeba wyłożyć, bez gwarancyi,
a jak kto lubi zagrać skromnie - to nie lepiej, ewentualnie, jeden zakład puścić, na kilka losowań ?
łep, łeb czy głowa - nie będę się spierał
od codziennego mini - słabo u mnie z puszczaniem w systemie, a tak - pojedynczy na kilka - dość często wysyłałem, jeszcze przed tą podwyżką - częstotliwością i nawet, nawet szło
od codziennego mini - słabo u mnie z puszczaniem w systemie, a tak - pojedynczy na kilka - dość często wysyłałem, jeszcze przed tą podwyżką - częstotliwością i nawet, nawet szło
jest wiele dróg które się znajdują w labiryncie i ciężko znaleźć drogę
nie ma nikt recepty doskonałej ja gram bez systemu normalnie i idzie jakoś podejrzewam że systemem było by to samo lub gorzej
Tyle na dzisiaj pisania bateria 3 procent..ocet chyba ma więcej. Ale nie pogadam..bo niema mocy..do jutra..Dobranoc
też uciekam za chwilkę spac coś mnie łamie do spanka nie ma co na siłe z organizmem walczyć zmęczony z pewnością kołchozem
grajta jak chcecie
ja moglbym wam pokazac pewien system co wiecej wygrywa niz puszczanei po 1 zakladzie
ja moglbym wam pokazac pewien system co wiecej wygrywa niz puszczanei po 1 zakladzie
ilu grających /realnie/ - tyle recept
mi ostatnio wysłany na dwa losowania kupon, po pierwszym losowaniu - gdzie nic nie miałem - przed drugim - przez okno wywiało, ale gdzie byłem - 5/5 - nie stwierdzono
to, się wyluzowałem
mi ostatnio wysłany na dwa losowania kupon, po pierwszym losowaniu - gdzie nic nie miałem - przed drugim - przez okno wywiało, ale gdzie byłem - 5/5 - nie stwierdzono
to, się wyluzowałem
powiem tak nie ma 100% recepty, kazda recepta jest dobra jesli wygrywa
a zanim zajarzyłem, że ten kupon wywiało - pół miasta obszedłem patrząc po koszach
dobre, że miasto owe nie jakieś bardzo, bardzo, rozległe
zdrapka - pustak - w jednym z koszy - była, a kuponu - nie
robak i
a jak okno otwierałem ?
i faktycznie - jeden, ale już nie w grze - był...
dobre, że miasto owe nie jakieś bardzo, bardzo, rozległe
zdrapka - pustak - w jednym z koszy - była, a kuponu - nie
robak i
a jak okno otwierałem ?
i faktycznie - jeden, ale już nie w grze - był...
wiem, co tubylcy widzący robaka w ejkszyn -
...eeeeech, ci turyści ...
wesołych snów
Szpiegów: 20.
Trzęsie się ziemia na Alasce, parę minut temu wstrząs: 6 M.
Szczęściu można... pomóc.
Przecież można sprawdzić liczby... przed losowaniem.
Przecież można sprawdzić liczby... przed losowaniem.