Wpisy 3 321 582 – 3 321 681
12 sierpnia 2018 14:45 → 12 sierpnia 2018 15:59, 100 wpisów
Czy stac?...?mozna wziac kredyt i graca jak nie trafisz...sznor + prezent dla rodzinyraty kredytu na pamiatke
A takie rzekome bajki o ustawionych losowaniach..i kulkach dmuchanych ciężkich i lekkich..to trzeba wsadzić między wiersze..tylko mi się śmiać.z tego..chce..taki przeciętny Kowalski który zagra np dwa razy w roku..a snuje takie teorie..nie bierze pod uwagę ile..np w samym Lotto jest Milionów kombinacji..i jak zagra jednym zakład to jak się to ma co z czym do czego z Motyką..na księżycale lepiej bluzgać a niebrać...pod uwagę faktów dla mnie oczywistych..
Gra warta świeczki to coś, co w finalnym rozrachunku nam się opłaca nawet wtedy, kiedy musimy nieco zaryzykować czy nawet zainwestować w to własne pieniądze
Wiemy bowiem doskonale, że nic na tym nie stracimy, a naprawdę zyskamy. Mogą to być albo korzyści finansowe, albo też nowe, bardzo cenne doświadczenia, których nabycie w jakikolwiek inny sposób nie byłoby możliwe
Tomi..a jak ten twój znajomy co wygrał..6/6 w Lotto..to jak mu woda sodowa do głowy uderzyła to nie dziwi że bankrut..bo gdybym ja wygrał..co raczej..nigdy..to..zrobiłbym wszystko by nie trafić.do łopaty..mam tu na myśli ciężkie prace fizyczne..nisko dochodowe..
alfa , pisałem kiedyś musimy się wymieniać po złożeniu będzie
Yugoton, Vlado Divljan - Malcziki w systemie siła aaa
2/2: 26,46 - 138 losowań
Ale zrobil spolke z niedoszlym tesciem ...i go utopilwtedy ta zaraza byla ,chore wybijali a zdrowe szly za grosze...sorry to brojler hodowlany byl
Witamy nowego użytkownika naszego forum: Mariuszbemowo, przywitajmy ją/go ciepło!
Forumlotto
Forumlotto
Tomi..to było gumboro..wiem pracowałem na kurniku..łapałem w nocy kurczaki do skrzynek plastikowych albo do klatek przez okno się podawało..robiłem od piskląt do sprzątania włącznie..znam te klimaty..są wspomnienia teraz jak to piszesz to rże jak koń ze śmiechu..
forsami to podobna praca ani be ani me a ni kukuryku
Zbigniew a gdzie widzisz tu tego Mariusza..bo ja nie widzę a ruskiego spirolu..nie piłem..
u kokurencji
tu banany dają za nic
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna... niechaj żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje niech żyje niech żyje
Za powyższy wpis zbigniew g stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h poszłem do konkurecji
Bywałem na tych innych stronach ale tak tam nawalone reklam bałagan haos wszech obecny..poprostu..głupie..a tutaj to jest Raj...tam szukając czego kolwiek to tam 90% rzeczy niema które są tu..i to profesjonalnie..wyniki statystyki archiwum..systemy..wsio wsio..i gitara..
forsami masz prezerwatywe
to pożycz bo dziś sklepy zamknięte
Zbigniew, Mariuszbemowo się u Nas zarejestrował, znasz go stąd?
tak trafił tu na sucho wiele miljionów
forsami masz czy nie
chodzisz w prezerwatywie od RANA
Lecę
Zbigniew wykonałeś 3 zadania w życiu Mężczyzy posadziłes drzewo zbudowałes dom i..syna masz..
syna masz..zkim chba z twoją żoną zrub badania DNA to moje
Kędzior a co zrobi z wentylkiem..żeby se nie włożył do...nosa..
Zrobie badania DNA Jak się odbije od dna...narazie..reprezentuje.biede..jak Peja..co ma kilo zlotych łańcuchów na szyi
3 321 418. megamocny 2018-08-12 (09:42)
-3-
3,42 parka minutowa
-3-
3,42 parka minutowa
Co tu sie dzieje co robicie zmierzace do wygranej czy dalej gafanie
misja, jest wygrac kazika i wydac go w biedrze 32
pierwsze slowo do dziennika
pierwsze slowo do dziennika
W pracy u mnie gosc chce sprzedac dwa jaja mowi ze mu nie potrzebne ma juz dzieci moze sprzedac
.
Multipasko najlepsza stronka najlepiej stad brac ludzi do konkurencji obrzydliwosc gotowych ludzi miec
A jake emocje przed miliony graczy sa teoretycznie milionerami po czasem nikt