Wpisy 33 210 – 33 315
16 listopada 2008 00:54 → 17 listopada 2008 12:15, 100 wpisów
drogi PASKO (w VIII rocznicę): zdrowia, szczęścia, pomyślności, a na wieczór dużo gości (oraz wiele trafnych typowań) pozdrawiam również serdecznie wszystkich gości twojej rewelacyjnej stronki
Ode mnie PASKO przyjmij również wyrazy uznania i oby ta stronka służyła dla normalnych Polaków...POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SUKCESÓW...
tomcio trafiona 1 trojka ale jednak zle liczby dobralem:)
bo ze zbioru weszlo 28 weszlo 9 skrocilem ten zbior do 21 weszlo 7 skrocilem zbior do 10 liczb weszly 4
i zabralem sie jednak za 15 liczb na rozpis tym systemem i trafile tylko 4 liczby czyli szczesliwie:)moglo byc ciut lepeij ale nie narzekam jak na poczatek:)
bo ze zbioru weszlo 28 weszlo 9 skrocilem ten zbior do 21 weszlo 7 skrocilem zbior do 10 liczb weszly 4
i zabralem sie jednak za 15 liczb na rozpis tym systemem i trafile tylko 4 liczby czyli szczesliwie:)moglo byc ciut lepeij ale nie narzekam jak na poczatek:)
Panie BOMAK,jak było zaplanowane EX idzie na dwóch do podziału...tak trzymać,a inni niech wygrywają MILIONY...niech mają ,bo przecież grają...
Witaj.
Co to za system?
Mnie dzisiaj weszła jedna trójka w fortunie.
Co to za system?
Mnie dzisiaj weszła jedna trójka w fortunie.
Jeśli w TSN liczba jest zielona, oznacza to, że to jest wylosowany TSN 1/36 oraz jedna z 4 liczb wylosowanych z 45.
No ładnie cała 7 z dwudziestek. U mnie trochę szkoda bo miałem podobne liczby w DL
m.in.
15,18,20,33 i reszta tez w miarę.
Inne zakłady do kitu. Kryzys trwa.
m.in.
15,18,20,33 i reszta tez w miarę.
Inne zakłady do kitu. Kryzys trwa.
Witam,
1 2 3 4 5 9 13 16 17 !! na dzis
1 2 3 4 5 9 13 16 17 !! na dzis
HEJ HOSIU! JAK NA RAZIE ML MAM MINIMALNIE W PLECY ALE NA DZIŚ MAM WARZNY KUPON BYĆ MOŻE NIE STRACĘ A CO DO DUŻEGO TO ZAGRAŁEM NA 10 LOSOWAŃ SYSTEMEM 7.A JAK TAM U CIEBIE?POZDRAWIAM
zawsze gdy nie wysłałem swoich liczb to na złość wpadały, ale w końcu w ciągu tygodnia z systemu który kiedyś podawałem na moim nicku luszum , system 10skr/16licz/5zakł wpadło 6 razy 9 liczb, wygrana 2siódemki i 3ósemki,
Dzien Dobry Wszystkim. Zapraszam na FAKTY 01.11---15.11.2008r.Liczby statystyki .Dane na Forum.
Grom...
Dziś 16-ty (1+6=7)
Numerek 52 (5+2=7)
nie wypadł 21 raz (3*7)
No i niedziela,7 dzień tygodnia.
Jest tych 7-ek dzisiaj...aż mnie kusi,by znow zagrać w tą 52...
Pozdrawiam i życze wygranych.
Dziś moze być Dzień Wygranych.
(mam taką nadzieje :-) )
Dziś 16-ty (1+6=7)
Numerek 52 (5+2=7)
nie wypadł 21 raz (3*7)
No i niedziela,7 dzień tygodnia.
Jest tych 7-ek dzisiaj...aż mnie kusi,by znow zagrać w tą 52...
Pozdrawiam i życze wygranych.
Dziś moze być Dzień Wygranych.
(mam taką nadzieje :-) )
Maksiu78...nr.21 wczoraj wszedł,a poza tym,dziś właśnie te ukochane siódemki i na nie dziś gram,a nr.52,być może.???powodzenia i pozdrawiam.
grom witaj napisz jesli mozesz konkretnie na jakie liczby dzis grasz?:)
shiks...na wszystkie te,które zawierają liczbę 7 lub jej pochodne.Nie mogę CI podać konkretnie,bo jak się nie uda,nie chcę,żeby posądzano mnie o kłamstwo i jakieś oszustwo,a żeby wygrać to nie tylko matematyka tu potrzebna jest,ale wiele czynników zewnętrznych i wewnętrznych,bez których nie wygrał bym złotówki.pozdrawiam.
shiks..Podaj mi Twój znak zodiaku,a podam CI jeden z czynników zewnętrznych.
Bo czekam na nią kilka dni,mam ich 4 szt. poprzerabiane,sprawdzałem wczoraj to ta 8emka wypada najlepiej ze wszystkich 4-ech...
Maksiu78...Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22.Te dni będą dla Ciebie prawdopodobnie lepsze.powodzenia i pozdrawiam.P.S.spadam, bo mam gośći.
Grom
Dzieki! :-D
Zastosuje sie do w/w dni.
Z godzinami może być problem.
W koncu to akurat nic nie kosztuje. :-)
Dzieki! :-D
Zastosuje sie do w/w dni.
Z godzinami może być problem.
W koncu to akurat nic nie kosztuje. :-)
witam wszystkich lottomaniakow
na jakich liczbach opieracie swoje typy na tych co czesto wystepuja czy na tych co dlugo nie bylo,czy macie jakies inne przemyslane metody typowania
podzielcie sie swojmi metodami dobierania liczb
na jakich liczbach opieracie swoje typy na tych co czesto wystepuja czy na tych co dlugo nie bylo,czy macie jakies inne przemyslane metody typowania
podzielcie sie swojmi metodami dobierania liczb
z moich obserwaci wyciagam jeden wniosek czy gram na czesto czy malo wypadajace zawsze jestem w plecy
Ja czekam na moje liczby, chociaż teraz jest kryzys moich liczb to wierzę, że już zaraz będzie skumulowany ich atak (bo zawsze tak jest po takim czasie jak ten, kmiotek może warto zastanowić się nad metodami graczy ( i nie graczy) zawartymi na tej stronie. Grom jest sporo na plusie, przed wczoraj Elwira (chociaż nie wiem w jaki sposób typowała). Edi8 choć nie gra to jego metoda przyniosła zyski. Kogucik19 ciągle coś wygrywa i sporo innych graczy, którzy zamieścili tutaj wpisy o swoich metodach.
Na dziś polecam 2 trójki 38,52,73 oraz 17,21,52
FAKTY LOTTO 01-15.11 ZAPRASZAM SERDECZNIE DO LEKTURY.POZDRAWIAM SERDECZNIE
ELWIRA JA W DL GRAM JUŻ PONAD 6 LAT TYMI SAMYMI LICZBAMI I CO NAJWYŻEJ TO 4/6 TRAFIŁEM PARĘ RAZY.
Kiedyś wysyłąłem 8 lat dodatkowo jeden kupon dużego z tymi samymi liczbami głownei daty urodzin i jakies skojarzenia miałem raz 4/6 i pare 3/6 przez 8 lat z tym sie nie zgodze teraz gram na czesto padające parki ,trójki i liczby z przedziału ostnich 5-20 losowań i 4/6 mam najgorzej 3 razy 3/6 pare razy w miesiacu trzeba sobie wypracowac jakąś metode ale na te same liczby pare lat non stop to nie polecam !!!
na dziś
1,6,7,20,29,32,73,79/8
1,6,20,29,32,40,42,79/8
na dziś
1,6,7,20,29,32,73,79/8
1,6,20,29,32,40,42,79/8
MARIO OLSZTYN JA W DL TO JUŻ TRADYCYJNIE WYSYŁAM JEDEN ZAKŁAD TYCH SAMYCH LICZB.W CZWARTEK WYBRAŁEM 7 LICZBY CO OSTATNIO WYSTĘPUJĄ I WYSŁAŁEM NA 10 LOSOWAŃ W CZWARTEK TRAFIŁEM DWIE A WCZORAJ NIC ALE MAM JESZCZE 8 LOSOWAŃ I DALEJ PROWADZĘ OBSERWACJĘ!A JEŚLI MASZ JAKIEŚ CIEKAWE POMYSŁY TO PROSZĘ O RADĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ!POZDRAWIAM
Zauważyłem, że liczba 66 ma taki sam dystans do maksymalnej przerwy jak liczba 52 jest to 9 losowań no i pytanie, która z nich wyjdzie szybciej a może wyjdą razem zawsze to raźniej
Mam na oku 18 zakładów, którymi grał mój znajomy i to przez dwa lata 1992-1994 teraz chcąc mu zrobić na złość sprawdzam te zakłady czy coś poważnego nie stracił, ale jak dotąd może spać spokojnie.
Z tego co wiem kule sa wymieniane co 800losowan.Zastrzegam jednak,ze moja wiedza w tym temacie jest zapewne niepelna,ale juz chocby biorac ow fakt zmiany kul co jakas ilosc losowan mozna wysnuc wniosek,ze wszelkie statystyki maja rację bytu jesli wiemy kiedy taka zmiana kul nastepuje.
na dziś 3 z automatu: 15,32,73
i 9 z kuponu: 5,14,18,19,41,62,63,66,72 :)
i 9 z kuponu: 5,14,18,19,41,62,63,66,72 :)
Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie wysyp liczb z pierwszej dziesiatki :-)
Nie zapominajcie o liczbie 66
Liczba 52 wystąpiła 2 razy pomiędzy aktualną przerwą(22) a maksymalną przerwą(31)
2 x 30
Liczba 66 wystąpiła 28 razy pomiędzy aktualną przerwą(11) a maksymalną przerwą(20)
7 x 12
6 x 13
7 x 14
3 x 15
1 x 16
1 x 17
2 x 18
1 x 19
Liczba 52 wystąpiła 2 razy pomiędzy aktualną przerwą(22) a maksymalną przerwą(31)
2 x 30
Liczba 66 wystąpiła 28 razy pomiędzy aktualną przerwą(11) a maksymalną przerwą(20)
7 x 12
6 x 13
7 x 14
3 x 15
1 x 16
1 x 17
2 x 18
1 x 19
Sindbad
Tzn co z tą 66,bo ja już dzis chyba nie za bardzo kum-kum.
Grać,czy nie grać?
Tzn co z tą 66,bo ja już dzis chyba nie za bardzo kum-kum.
Grać,czy nie grać?
Witam gracze!:) Ktoś móglby mi podac jakas kombinacje 5 teczke badz 6steczke, ktora moze pasc w ktoryms z 10 losowan bo chce puscic na 10 losowan...:) b.proszę o pomoc, bo ja niestety jakos nie mam pomyslu:( DZIEKUJE! z gory:)
dzisiaj posłałam 10 z maszyny,zagrałam na dychę 3 raz w tym roku
[10]4,15,17,32,36,40,58,69,78
[10]4,15,17,32,36,40,58,69,78
OPA a co typowalbys/typowalabys na najblizszych 10 losowan?? jaka 5 liczb??
Tadis:
myślę, że z 40-tek wyjdzie coś niskiego 40-42 to samo z 60-tek z 50-tek to zdecydowanie 50 a z 70-tek no zobacz ponownie niskie, co raczej źle rokuje tej czwórce.
myślę, że z 40-tek wyjdzie coś niskiego 40-42 to samo z 60-tek z 50-tek to zdecydowanie 50 a z 70-tek no zobacz ponownie niskie, co raczej źle rokuje tej czwórce.
Moje typy na najbliższe 10 losowań to kontynuacja passy liczb:
12 25 26 29 67 73
12 25 26 29 67 73
Witam wszystkich 6,7,36,40,41,42,50,51,52,79 nie grałam ale obstawiam :)
Totalizator znowu włożył ołów,może na jutro wyjma,ale to raczej będzie dopiero wtedy ,gdy gracze się zniechęcą do tej cyferki i będzie puszczona przez naimniejszą ilość grających,to dotyczy również zakładów Bukmacherskich,lotto to oszusci,lepiej grać na liczbe pierwszą lepszą ,która przyjdzje do głowy niż czekać na zalaną ołowiem 52,tak się prędzej trafi
Pretensje możemy mieć jedynie do siebie i nie szukajmy usprawiedliwienia w TS (nie dotyczy nieletnich).
Grom
Chyba dzis za duzo było tych "siodemkowych"skojazen,bo padły tylko trzy:56,63,77
Może jutro...bedzie lepiej.
:-)
Chyba dzis za duzo było tych "siodemkowych"skojazen,bo padły tylko trzy:56,63,77
Może jutro...bedzie lepiej.
Maksiu, ja nie widzę 3 ch,a 6 liczb...2,3,5,56,63,77.,nie jest zle,pozdr.
Maksiu.78...tak 3 liczby oraz pierwsza liczba dużego lotka wczoraj wylosowana,to nr.5,pierwsza liczba wylosowana w expresie,to nr.3,a ile jest tych liczb.???ano 2,dlatego weszły oto te liczby...2,3,5,56,63,77.pozdr.
Gromie:
A w jakie dni i o której ma grać pewna przemiła SKORPIONICA tak, żeby nie mieć w plecy tylko raczej od przodu - TYLKO BEZ ZBĘDNYCH SKOJARZEŃ ŚWINTUSZKU ;P
pozdrawiam cieplutko
A w jakie dni i o której ma grać pewna przemiła SKORPIONICA tak, żeby nie mieć w plecy tylko raczej od przodu - TYLKO BEZ ZBĘDNYCH SKOJARZEŃ ŚWINTUSZKU ;P
pozdrawiam cieplutko
Grom
Za dużo w tym,jak dla mnie "czarnej Magii",że tak powiem.
Ale powodzenia.
Ja przeczekam swoją złą passe pare dni.
Ale powodzenia.
Hosiu...Jak jesteś skorpionem,to najlepiej grać okresy pomyślne w ciągu roku,to 24,pazdziernik do22 listopad,oraz od 20 luty do 20 marzec,i od 22 czerwiec do 22 lipca.okresy pomyślne w ciągu miesiąca ,to 8 do 10,od 18 do 20 i od 28 do30 .okresy pomyslne w ciągu dnia,czyli najlepiej oddawać kupony, to od 7-8 od 15-16 .to wszystko powodzenia i pozdrawiam.P.S.Maksiu nie magia a dobre skojarzenia.
Oczywiście małe sprostowanie,podając 6 liczb ,to nie znaczy,że mialem 6 stke.Wyslałem oto takie liczby,,,2,3,5,7,15,56,63,77,ale dobre i to.pozdr.
dzięki GROMIE To ja myślałam, że właśnie jestem w dołku a to moje szczęśliwe dni ;)po prostu JEST SUPER Rozstałam się z facetem,52 nie wchodzi, inne kulki też w plecy NO ALE JEST SUPER Hosia tak trzymaj bo to Twój pomyślny okres :PPP Za tydzień będzie znacznie gorzej :-( Buuuuu...........
33287. Grom
Ale powodzenia.
Maksiu78 2008-11-16 (23:30)
................................
Rozjaśniło się w główce?
I dobrze-lepiej póżno niż wcale.
Ale powodzenia.
Maksiu78 2008-11-16 (23:30)
................................
Rozjaśniło się w główce?
I dobrze-lepiej póżno niż wcale.
A to co wklejam poniżej,jeśli to nie jest wpis,ot tak-dla jaj,to jest to mistrzostwo świata w "skojarzeniach"
Grom - Bozia obdarzyła Cię wyjątkowo skomplikowanym i rozbudowanym darem kojarzenia.
Mam nadzieję,że nie odbyło się to kosztem zubożenia innego daru -logicznego myślenia.
................................33285. Maksiu.78...tak 3 liczby oraz pierwsza liczba dużego lotka wczoraj wylosowana,to nr.5,pierwsza liczba wylosowana w expresie,to nr.3,a ile jest tych liczb.???ano 2,dlatego weszły oto te liczby...2,3,5,56,63,77.pozdr.
Grom 2008-11-16 (23:19)
Grom - Bozia obdarzyła Cię wyjątkowo skomplikowanym i rozbudowanym darem kojarzenia.
Mam nadzieję,że nie odbyło się to kosztem zubożenia innego daru -logicznego myślenia.
................................33285. Maksiu.78...tak 3 liczby oraz pierwsza liczba dużego lotka wczoraj wylosowana,to nr.5,pierwsza liczba wylosowana w expresie,to nr.3,a ile jest tych liczb.???ano 2,dlatego weszły oto te liczby...2,3,5,56,63,77.pozdr.
Grom 2008-11-16 (23:19)
Od początku tygodnia z mojej 20 liczb wchodzi od 1 do 5. Musieli w poniedziałek zmienić kule albo nadrabiają statystyki dla innych liczb.
banda zlodziei oszukuje ale dzisiaj nie maja wyjscia musza puscic 52
No sindbad źle jej rokowałeś , a tak tragicznie nie było bo w 50% wypadła
Dokładnie. Podpisuje się rękoma i nogami pod tym że zmieniają zestawy kól co pare dni. Mało tego jak ktoś prowadzi w miare dokładne statystyki idzie nawet określić ( oczywiscie po czaie ;( )kiedy to robią. Całe szczęście że tego łobuza Ryszarda wywalili. W losowaniach prowadzonych przez niego działy sie cuda. Teraz ma chociaż chłopina w końcu spokój i może pojechać do Anglii na zmywak za 800 funtów na miesiąc i będzie gadał znajomym w polsce że ma 2000 jak 90 % Polaków.
Mam pytanko: Kiedy ja wyjezdzac za zagranic? Mam pytanko: gdzie znalesc milosc jak ma na imie i ile lat? k czy m?
Mam pytanko czy to prawdziwe wrozka,tarot,runy,jasnowidz,horoskop milosny itp.? Np: kobieta zawsze mowia wierze w przyszlosc i przeszlosc.Ja mowi nie wierze w przyszlosc i przesclosc
Tadis... ja zagrałam Twoimi cyferkami , szkoda tylko że za 2,50 dzięki ,pozdrawiam
Co drodzy Państwo powiecie o wpisie nr 33083 z 14.11.08 w porównaniu z wczorajszym losowaniem ML . Pozdr.
"...Rozjaśniło się w główce?
I dobrze-lepiej póżno niż wcale..."
Mnicho
Tak chcesz mi pomoc?
Czy chcesz być kolejnym Strażnikiem Moich Pieniedzy?
Masz pomysł na gre?
To dawaj.
Jakieś sugestie?
To dawaj.
Ale takie teksty to zapodawaj komuś innemu (jak sobie na to pozwoli)
I dobrze-lepiej póżno niż wcale..."
Mnicho
Tak chcesz mi pomoc?
Czy chcesz być kolejnym Strażnikiem Moich Pieniedzy?
Masz pomysł na gre?
To dawaj.
Jakieś sugestie?
To dawaj.
Ale takie teksty to zapodawaj komuś innemu (jak sobie na to pozwoli)
(Cha , Cha z głowy czyli z niczego)A poważnie z obserwacji - często padają 5,6,7 z tego oto zestawu : 61,62,63,66,69,71,74,77,78,79,80 . Jakiś rozpis na 5 lub 6 przydałby mi się , jakieś propozycje ??
Następna obserwacja - wystarczy skupić się tylko na takich oto zestawach : 21-30 , 51-60 , 61-70 , 71-80 . Częste 5 i 6 murowane !
Drogi maksiu 78...nie ma systemu,są tylko przypuszczenia,oraz metody,Mogę wam podać,ale nie wiem czy dzisiaj po tych zmianach kul coś wejdzie.pozdr.
Zauważyłem że < Leo > jest dobry w te klocki - prośba - matematycznie idealny rozpis 10 liczb na 5 lub 6 ?
Jak zwał,tak zwał...
Al wkurzją mnie tacy,co nie grają,a jeszcze pouczają innych.
Al wkurzją mnie tacy,co nie grają,a jeszcze pouczają innych.