Wpisy 3 320 535 – 3 320 634
11 sierpnia 2018 00:11 → 11 sierpnia 2018 11:05, 100 wpisów
3 zmiana
Zibi jak udało Ci się wyjść przed czasem z niewoli,bo ja też byłem zablokowany,a musiałem czekać 24 godziny
Za grzechy musi byc kara nie wolno przeklinac i wulgaryzmy pani w szkole mowila przeklinaja mali ludzi co im slow brakuje w jezyku
Tylko przypominam że jutro pozamykane trzeba zagrać..na dzisiaj i na niedzielę...wiele zakładów.. już zagrałem
Forsami dobrze ze otym piszesz lepiej zagrac by nie isc do lekarza
No jak nie zagra to nirmalnie zachoruje pod pachami mi odoarzylo posmarowalem kremem piecze
Lotto na dzisiaj jest dwa zakłady.z Plusem.1,2,4,19,21,35 A drugi..taki..1,2,4,19,21,35. A kto marzącemu zabroni..
Ludzie idźcie zagrać w Lotto żeby nie było tak że braknie znowu 2 Miliony do tej puli..i z kaczki..zrobi.się zająć.
Nie bójcie się pisać.czy to takie trudne nie używać wulgaryzmów
Nie chcecie wygrać w Lotto ok. Sam se wygram..nic nie dostaniecie.bo grać..nie chcecie..
Dusia
Myvictory
Dusia jak tam. Wygrane
I nie było twoich
A dzis grasz 2 zmiany
34.36.37.39.43.45
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/16911/other/std/defa3b96ee.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Forsami palec spalony na czarno moze niie spalony ale opazony na czarno sam widziales i jeszcze podpachami.ale sie czlowiek meczy i cierpi
Na szczescie zmylem krem glupota bylo.dawac krem zmylem woda jest lepiej
A czym oparzyles?
Cialo mam slabe byle jakie udarzenie since ale to w pracy z pracy tak sie zrobilo na czerwono nie potrzebnie dalem krem
Zaczelo piec bardziej jeszcze przez krem ale spokalem woda i jest okey
Caly czas wykonuje takie czynosci ze tak sie zrobili parno.upal na hali i dla.tego
Pasowalo by spac ale przez to pieczenie tak wyszlo jestem.po noce
Plus ten palec oparzony przez grzalke dobrze ze juz tyle weekend z multipasko czas zacząć
Ze swoimi.problemami.ale teraz problem z beczki po ogorkach wedzonych
Otoz chcialem zagrac u siebie w kolekturze niestety waria ale za trzecim razem juz mozna.bylo zagrac
Jutro zamknięte sklepy.i kolektury..zagrajcie.już dzisiaj by nie było jutro
7.26.46
Cisza to idę.
czesc witaj Zbigniew
twojkwiat77 tak wysłane
super ze jestes
bez ciebie czat bylby smutny hi hi
Witam Was
Loterialiczbowa
witamy
Bez kogo zbigniewa chyba niech od kopi winy i kupi mi komputer on wie oco chodzi
Zbigniew spoko ale komputer mogl by mi kupic nowy za 3 tys to jest na temat bo mym syatemy liczbowe robil
zbigniew to aniol
Iwona, Zbyszek zobaczcie na czat na LF
skarb hi hi zbigniew w oslonie malego diabelka
Ja mam na dzis mini lotto oczywiscie z plusem co do mini piereszy raz zagralem mini na 6 liczb multi kulti kulki i ekstra pensja