Wpisy 3 320 031 – 3 320 130
9 sierpnia 2018 22:43 → 10 sierpnia 2018 08:50, 100 wpisów
krzys3355 hej
Przez miesiąc grałam w Niemczech z opłakanym skutkiem,Tylko 2 razy po 5 euro.
Trochę zdrapki ratowały sytuację.
Teraz jestem w PL.
Trochę zdrapki ratowały sytuację.
Teraz jestem w PL.
krzys3355
To duże
To duże
Emerytki zdrapki w niemczech w miare trafne?wydane euro do wygranych
tomi77
Tak samo jak u nas,raczej tylko zwroty.
Raz udało mi się wygrać 100 euro.
Tak samo jak u nas,raczej tylko zwroty.
Raz udało mi się wygrać 100 euro.
Nie gram spirali,bo to dodatkowy koszt.
klima w domu, tak jak to maja we wloszech czy w grecji czy na wegrzech rumnii
a wpolsce to kilka dni ciepla i sie skonczy
a wpolsce to kilka dni ciepla i sie skonczy
Gorąco jak cholera,
nudy jak cholera
roboty od cholery,
a chęci ni cholery
nudy jak cholera
roboty od cholery,
a chęci ni cholery
doskonale emeryt Ciebie rozumiemligi się zaczynają a tutaj trzeba myśleć
takie pytania do Pasko przypominają mi komunę -jak jaruzelski przyjechał na Barburkę do górników i pytał czego wam potrzeba to wszyscy mówili że prysznice są zepsute albo że brak gałek w pokrętłach w umywalkach
a konkretne pytanie do SZanownego pana Pasko jest takie ;
kiedy losowanie MM będzie pokazywane razem z zapowiadającym =a nie zapowiadającym mówiącym bez widoku stiudia
a konkretne pytanie do SZanownego pana Pasko jest takie ;
kiedy losowanie MM będzie pokazywane razem z zapowiadającym =a nie zapowiadającym mówiącym bez widoku stiudia
Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych w Irlandii.
- Cześć córeczko, co słychać?
- Zostałam ***tką, tato!
- Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty.....itd
- Ależ tato! Tato, Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was...
- Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś?
- ***tką !
- Aaaaaa, to przepraszam. Ja zrozumiałem, że protestantką...
- Cześć córeczko, co słychać?
- Zostałam ***tką, tato!
- Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty.....itd
- Ależ tato! Tato, Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was...
- Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś?
- ***tką !
- Aaaaaa, to przepraszam. Ja zrozumiałem, że protestantką...
Za powyższy wpis galik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
no niezle dzisiaj mozna bylo na Leglej zarobic sie cjlopaki postarali
Ty pakacowaty konsulu mądry jestes tylko w pisaniu niechce mi się budzić takim czymś jak ty rąk bym cie chętnie spalowal Mam nadzieję że PASKO z tobą i tobie podobnymi się porządnie rozprawi nadajesz się nie pod 1 PARAGRAF nawet nie Zdajesz sobie z tego sprawy myślisz że jesteś anonimowy w sieci!!!!! Nic sobą reprezentujesz
Wejdzie w moi profil w jego konsul74 co to jest ile to ma lat 2??? Czy na takim etapie Rozwoju się zatrzymało
Tobie chodzi jedynie by zniszczyć ta stronę umiesz tylko psuć nic więcej malolacie żeby gowniarstwo mogło pisać tutaj
Dla twojej wiadomości miernoto parę dni mnie na czacie nie było wydaje ci się bo napewno nie myślisz że tylko mi maklerowi twoja gownarzerska pajacowka się nie podoba
I jeszcze jedno konsulu za pół grosza w realu byś wciry dostał aczkolwiek jak za człowieka iść do kicja nie ma sensu tu zostaja 4 wyjścia pasko nie pisanie pisanie nie zwracając uwagi na chwasty których i tak nic nigdy nie będzie lub usunięcie kąta
Mam nadzieję że PASKO usunie ciebie i twoich podobnych Raz na zawsze dobranoc dorosłym zdrowym
Cześć wszystkim
Gryks
Dusia
Twojkwiat
Gorąco od rana masakra
Jak u was z pogoda
U mnie mały. Chlodek
Ale jest
Poznań daje czad słońce na maxa
Tam to zawsze smazalnia
Mam dosyć tych upalow
22c
Dusia
SYNA ROZŁOŻYŁO PONAD 39 STOPNI GORACZKI,gardło zawalone ,bez lekarza się nie obejdzie
zimne napoje ,klima ,przeciągi ,przegrzanie organizmu,dużo nie trzeba
Angina?
Tak jak mówisz . Klima goraco i pozamiatane
W SKLEPACH TEZ klimy na maksa chodzą ,jak wchodzisz to ,fajnie ,ale jak wychodzisz to zaraz duchota ciebie oblewa
No tak. Zimne napoje . Lody i gardelko siada
lody muszą byćnie mówie już o napojach ,które w lodówce się chłodzą
dobra uciekam do sklepu bo potem będzie chica...od razu puszczę stałe kuponiki bo dzisiaj weny do numerków nie mam
https://img1.obrazkionline.pl/ob/piatek/piatek_002.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia