Wpisy 3 319 819 – 3 319 918
9 sierpnia 2018 19:14 → 9 sierpnia 2018 21:40, 100 wpisów
No myslalem ze masz jakies zaintetesowania.czy cos robisz ale nie moja sprawa ale to niedobrze
Krzysztof co nie tak niby z Lotto nie gracie..a pretensyje macie..co sam mam kumulacje..wyśrubować..to za ile mam grać..system może na 12 liczb z Plusem
Ja w Lotto z Plusem gram od zawsze..do 23 Sierpnia kupon ważne jest
Dobra pitu pitu tyle bo ja będę zapie...w nocy przy + 40 na hali a wy będziecie się tak to każdy by chciał...
Ja gram systematycznie 6 nie było a jest 2miliony w kulki graja
Krzysztof bo za mało ludzi gra w Lotto też narobili gier konkurencyjnych typu Super Szansa..Kaskada Eurojackpot..itd..jak ktoś niegra w Lotto to kupuje innego typu dziadostwo i pula nie rośnie..jaśniej nie potrafię wytłumaczyć..do jutra..pozdrawiam..
Zawsze mozna zrezygnowac nikt nie trzyma mozna nie pracowac tak dyrektor urzedu pracy mowil z kila lat jak chcial ktos o pomoc zwiazku z praca
Może zrobili lotto 2 melony jako stałe jak w lotto plus dziś w lotto nie gram tylko 2 mini 2 multi
Mulag to w październiku się zwolnimy..ok..Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Panie Premierze jak tu spać jak tak gorąco Weź se Pan ..ku..kredyt..kup se pan pokój w kostnicy..
Cos.nie czuje
Ze tu porobie juz mnie dali tylko na.3 miechy a ich na stale beda tu sie zadomowiac ja na wakacje listopadowe
Ze tu porobie juz mnie dali tylko na.3 miechy a ich na stale beda tu sie zadomowiac ja na wakacje listopadowe
Po 7 dniach bez przerwy podejdzie czy nie zostane jeszcze na szczescie powiem nie
Popatrze co ty gosciu udaru dostales ochlodz sie karkasek lub przewin sie osnowa
Lotto z Plusem moje Liczby..1,2,4,19,21,35...chcecie grajcie..i tak g..o będzie.. ale szklane domy kto ich nie chce
L... i T..., to najwięksi oszuści i złodzieje, później mają za co sponsorować wielkie imprezy sportowe, kulturalne i rekreacyjne
Zapomniałem dodać F...
Rodo musi być
jednak wole od polityki odchodzic co mi to da, niech sie w to bawia ludzie ktorym zalezy na kasie
jak zainwestowac trzeba zeby wygrac, to po co czekac, ktos jest pewny swoich liczb to niech gra za ile sie da
W nic nie gralem dzistez nie jestem szczesliwyLech slabyLechu zacznij wiecej kopac
Brunetka.
Krasnalka.
Wedrowca
UFO.
UFO: Masz nowe numeratos?
Precz z upałem.
Szpiegów 30.
Szukaj na Sympatia pl.
Na MP jest Zakon TS Męczenników.
Wszyscy się męczą a wygrać nie mogą.
25 Legia Warszawa (Pol) Dudelange (Lux) 0 - 1 z listonoszami z LUksemburga
Zaraz TS wyceni liczby..
Tak się złożyło,że nie mam prawdziwej psiapsiółki takiej na dobre i złe, z którą byłby dobry kontakt poprzez pisanie czy spotkania i wspólne wyjścia.
Może znajdzie się tu ktoś w podobnym wieku 30+
Może znajdzie się tu ktoś w podobnym wieku 30+
Jest pewna wolna niewiasta, ale waży ze 100 kg.
Janosik jest na urlopie, to musisz poczekać.
21 26 46 na sucho
Janosik
>>Nie żeń się chłopie z miłości, bo miłość odchodzi a baba ZOSTAJE<<
14 18 .20.34.52
4 minuty spóźnione
Wedrowca ty żonaty
Niee
Nie mam czasu na glupoty
TS jest złośliwy.
>> 23 - 32 - 7 <<
>> 23 - 32 - 7 <<
Nowożeńcy jak ich wiaza do kościoła powiedzieć TAK kierowcy w dzisiejszych czasach mówia Panu młodemu tak widzisz to rondo jak chcesz to mogę zawrócić
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102