Wpisy 3 319 779 – 3 319 878
9 sierpnia 2018 18:39 → 9 sierpnia 2018 21:17, 100 wpisów
ja tylko sprawdzam na alegro po ile chodza autka tych co znam i widze przez okno
samochodem juz nie zaimponuje, moze cos innego, ten gwalt w krzakach
19 dochodzi a 30-dziestka cały czas trzyma , i nie chce się puścić
5,8,80 deske popsulem na zawsze
wzialem za dluga srubke i przelecialo na wylot
wzialem za dluga srubke i przelecialo na wylot
te meble to tylko w salonie dobrze wygladajo, a kup i zloz to badziewo mozna plakac
nie pasuje tak idealnie
nie pasuje tak idealnie
Szafka stoi ale połki nie sa ja trzeba moge odkrecic ale bedzie po kolkach bedzie sie na srubach tylko trzymac
trzeba uwazac powoli i dokladnie dziure sie zamaskuje
moze jakis orzelek sie przyklei
moze jakis orzelek sie przyklei
Dzis ostatni dzien waznosci kuponu z 31 lipca bo mialem na 10 losowan
Jak nic nie bedzie koncze ta błazynadea zamiast na granie przeznacze na bezdomne niedzwiedzie w bieszczadach
Zagrasz czy nie..oto jest pytanie..Mulag.. ja podsypiam..chcę dożyć do rana..
Mulag moje gołębie pocztowe szukają sponsora..na darmową karme..
No myslalem ze masz jakies zaintetesowania.czy cos robisz ale nie moja sprawa ale to niedobrze
Krzysztof co nie tak niby z Lotto nie gracie..a pretensyje macie..co sam mam kumulacje..wyśrubować..to za ile mam grać..system może na 12 liczb z Plusem
Ja w Lotto z Plusem gram od zawsze..do 23 Sierpnia kupon ważne jest
Dobra pitu pitu tyle bo ja będę zapie...w nocy przy + 40 na hali a wy będziecie się tak to każdy by chciał...
Ja gram systematycznie 6 nie było a jest 2miliony w kulki graja
Krzysztof bo za mało ludzi gra w Lotto też narobili gier konkurencyjnych typu Super Szansa..Kaskada Eurojackpot..itd..jak ktoś niegra w Lotto to kupuje innego typu dziadostwo i pula nie rośnie..jaśniej nie potrafię wytłumaczyć..do jutra..pozdrawiam..
Zawsze mozna zrezygnowac nikt nie trzyma mozna nie pracowac tak dyrektor urzedu pracy mowil z kila lat jak chcial ktos o pomoc zwiazku z praca
Może zrobili lotto 2 melony jako stałe jak w lotto plus dziś w lotto nie gram tylko 2 mini 2 multi
Mulag to w październiku się zwolnimy..ok..Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Panie Premierze jak tu spać jak tak gorąco Weź se Pan ..ku..kredyt..kup se pan pokój w kostnicy..
Cos.nie czuje
Ze tu porobie juz mnie dali tylko na.3 miechy a ich na stale beda tu sie zadomowiac ja na wakacje listopadowe
Ze tu porobie juz mnie dali tylko na.3 miechy a ich na stale beda tu sie zadomowiac ja na wakacje listopadowe
Po 7 dniach bez przerwy podejdzie czy nie zostane jeszcze na szczescie powiem nie
Popatrze co ty gosciu udaru dostales ochlodz sie karkasek lub przewin sie osnowa
Lotto z Plusem moje Liczby..1,2,4,19,21,35...chcecie grajcie..i tak g..o będzie.. ale szklane domy kto ich nie chce
L... i T..., to najwięksi oszuści i złodzieje, później mają za co sponsorować wielkie imprezy sportowe, kulturalne i rekreacyjne
Zapomniałem dodać F...
Rodo musi być
jednak wole od polityki odchodzic co mi to da, niech sie w to bawia ludzie ktorym zalezy na kasie
jak zainwestowac trzeba zeby wygrac, to po co czekac, ktos jest pewny swoich liczb to niech gra za ile sie da
W nic nie gralem dzistez nie jestem szczesliwyLech slabyLechu zacznij wiecej kopac
Brunetka.
Krasnalka.
Wedrowca
UFO.