Wpisy 3 318 862 – 3 318 961
8 sierpnia 2018 06:21 → 8 sierpnia 2018 09:39, 100 wpisów
czesc wszystkim psuje nam multipasko za chwile pasko zamknie nam czat przez czlowieka ktory wypije i nie wie co robi
Dusia.
Doktor.
a ja się tak zastanawiam ,czy położna po narodzinach zamiast w dupsko.. to nie pizła co niektórych w główkęi teraz są tego takie skutki
brak slow
Na dole strony jest Kontakt do Pasko.
1. Telefon.
2. GG.
3. @
1. Telefon.
2. GG.
3. @
Kiedyś jak m77 pisała przekleństwa na Mp, to reakcja po sms była natychmiastowa.
Dusia.
Masz rację, że tego nie czytasz.
Masz rację, że tego nie czytasz.
Zmiana w pogodzie.
Nad zachodnie Niemcy dotarły gwałtowne burze i ulewne opady.
Nad zachodnie Niemcy dotarły gwałtowne burze i ulewne opady.
Nie wiem nic.
Gryks niedawno pisał że omija pewne budynki.
Dzisiaj pożegnanie Kory na Powązkach.
Kto ma blisko do Warszawy niech tam pojedzie.
Kto ma blisko do Warszawy niech tam pojedzie.
O godz. 11 na Powązkach początek uroczystości.
W Radiowej Jedynce straszą upałem.
Mam dość czytania jelopow typy R3dma6 wydaje im się że są zabawnie kobiety na nich lecą desperatki pewnie są żałośnie tak jak sebus pozakladali nicki i robią z ludzi debili tak jak sebus niby to nie on pewnie ambasador to on jak i inne...
Pasko powinien coś z tymi blaznami zrobić z niego z nas robią se jaja dopóki oni będą mnie nie będzie nie zagladne tutaj nie dobrze się robi człek by palnol lecz by zabił a iść jak za człowieka nie ma sensu jak się urodziło to było 2 łeb cegła bite i zostało
no bo wiesz ludzi wywalają drzwiami to oknem wchodzą... ja na to nie reaguje- wyłaczam neta ..
Zapieniony montolariusz ambasador wg mnie Sebastian m lub któryś z jego podobnych Arab co dał popis rynsztoku w nocy lub R3dma6 przez takich czat nie jest normalny nie jest dla ludzi tylko dla takich pasko zrób coś tyle fajnych ludzi nie pisze PrzeZ 1-3 blaznow
-można się zapomnieć i jakiś głupot tu napisać bo jesteśmy tylko ludźmi,ale to jest już
tragedia -jedynie to zdjęcie w profilu tego gościa jest -[choć nie jest to miejsce na takie sprawy]
tragedia -jedynie to zdjęcie w profilu tego gościa jest -[choć nie jest to miejsce na takie sprawy]
Dusia
Kedzior
Zloty
Nie gram na za duże stawki , to przy przegranej i frustracje mniejsze jak u niektórych z zielonej
Złoty. Masz dla mnie jakieś liczby?
Chyba się ,bo cienka cienizna
A. Pewne
53 51 49 48
Junak
https://nk.pl/grupy/476511/galeria/16835
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Forsami robota unie plewic trzeba pasuje pomoc ale jak mi pomozesz jak usiebie tez nie plewisz
Plewienie i zbieranie malin zaraz sie biore za robote na razie sniadanie i kawka na dworze
Na 14 stawka razy × 21.26.46.71.80
Puszczone
Puszczone
Najgorzej cos robic przed praca strasznie ciezko idzie jak sie ma w swiadomosci ze na druga zmianke do kolchozu
Idę spać po 3 zmianie
Rafi co widzisz
Masz k. ?
Co mucha
K7
Nie idź daj parę cyferek
Rafiw to był o jeden most za daleko , albo o jedno piwo za dużo