Wpisy 3 317 073 – 3 317 172
5 sierpnia 2018 19:14 → 5 sierpnia 2018 21:47, 100 wpisów
Ktoś mnie szukał...
witam graczy ale nie tS ZNOWU PSIAKREW KICHA TERAZ TO JUŻ ZUPEŁNIE nie da sieę wygrać
Isla
Już se poszedł...trudno
Bruniacoś tam chyba ts ci dał
24 w lotto. I 12 zł mm
...wiecie jak oni robia cwelasy czekają do ostatniego wpływu kupona po czym komputerek odrzuca ludzkie układy a wysrywa niechodliwe,kule w maszynie są cięższe i lżejsze cięższe ustawione wylatują
zawsze na grę
islandorka
Master 1000 lat za murzynami
Master
O jest zguba trutka
isla to po co grasz jak to wiesz
islandorka
Nie do końca tak jest... lubię ot co...
Ale u mnie pizdzi...dochodziło sie
Islandorka masz chłopa
To trzeba udowodnić..póki co nikt tego nie robi ..w Serbii była afera to się podali do dymisji..
Ochłodzenie...
najbardziej mnie rozwala lotto mecenas polskiej drużyny kolarskiej,z ograbienia quirwa graczy cholera
Zb jak cię widzę to mam dosc
Idę pa
najlepiej qurwa zarzucić tysiącami zdrapek chujek mujek i innymi gierkami oszustkami puściokami to się zostaje MECENASEM,dajcież też qurwa coś graczom wygrać bo was znienawidzą
Brunetka485 wytypował(a) 3/6
Lech,Lech1:0 wydumali...zwyciezcow sie nie osadza ale 4 spalone dla Slaska?a to pecha mieli
uff skonczylem prawie nowa wersje progsu
ale juz mam nadzieje nie bede nic robil do konca roku albo dluzej
ale juz mam nadzieje nie bede nic robil do konca roku albo dluzej
wlasciwie poprawki mi zajely kilka dni statystki z 5 dni
a ta nowa statystyka ze 3 tygodnie, tak okolo miesiac
nie wiem gdzie ten czas uciekl mi
od kwietnia cos robilem a juz jest lipiec no to nie wiem gdzie to umklo
a ta nowa statystyka ze 3 tygodnie, tak okolo miesiac
nie wiem gdzie ten czas uciekl mi
od kwietnia cos robilem a juz jest lipiec no to nie wiem gdzie to umklo
A ja w. Bingo gram
Bingo
praktycznie wszystko co chcialem jest juz w nim napisane
a dodam statystyke ta co teraz pisalem nowa i koncze i korzystam tylko juz z programu
nic w nim nie poprawiam
ale jeszcze jeden pomysl na fajna statystyke
mam nadzieje ze mi zejdzie z tydzien gora bo bazuje na tej najwowszej
a dodam statystyke ta co teraz pisalem nowa i koncze i korzystam tylko juz z programu
nic w nim nie poprawiam
ale jeszcze jeden pomysl na fajna statystyke
mam nadzieje ze mi zejdzie z tydzien gora bo bazuje na tej najwowszej
i koniec nareszcie - teraz mam na mysli zupelnie inny program calkiem fajny
3 317 117. tomi77 2018-08-05 (20:22) Neklopolia
Jutro 10 mini wysylam...to 1\5 zbigniewa wyczynu
Jutro 10 mini wysylam...to 1\5 zbigniewa wyczynu
Angierski...mysl bo ja odpuszczam multi....juz przeszedlem na mini...ale tez trza miec farta....a tu tyl
tomi77 jedynie co moge myslec jak dobrze ustawic program, wlasnie nie wiem czy na mini nie przejde
farta jak najbardziej - to sie przydaje nawet w programie
a poza tym, to wlasnie zobacze jeszcze jak grac narazie jak skoncze bede mial wolny umysl do kombinowania
a poza tym, to wlasnie zobacze jeszcze jak grac narazie jak skoncze bede mial wolny umysl do kombinowania
ja hazardzista nie jestem, gram jedynie max po kilka zakladow, jak znajde pracke to pewnie bede gral wiecej
ale musze sie uczyc od wrzesnia wiec do wrzesnia koncze wszelkie rzeczy ktore musialem predzej czy pozniej skonczyc
mialem jeszcze program na koma napisac, ale mi sie nie chce, no chyba ze zajmie mi to mniej niz miesiac
no i inna rzecz mialem ten swoj program napisac na Lotto UK, Lotto DE, EuroJackpot, EuroMilions i SuperEnaLotto
moze jeszcze go przerobie bo to dlugo nie potrwa
moze jeszcze go przerobie bo to dlugo nie potrwa
Tak cieplo a kobiety nosza stanik ktory dusi ich pociechy uniemozliwiajac swobodne oddychanieuwolnij cyca
Toni uwolnij wajche
Cześć dzisiaj spotkałem dwie fajne blondynki, jedną jak z tatą byłem w Fortunie co sprzedaje zakłady i druga w barze jak czekaliśmy na rejs statkiem i frytki, to postawiłem rodzicom, taki gest w końcu. Ale ta blondynka fajna w spodenkach i różowych stopkach. Muszę tam do niej jechać.
Kto z was gra w zakłady bukmacherskie ? Bo dałem na typy 1X2 I dokładne wyniki wszytko niestety w kosz !!! Kiedyś muszę nie dużo meczy dać ale całą wypłatę sobie obiecałem na jeden mecz.
Hej Krzychu dzieje się u Ciebie
oczy całej Polski są skierowane w kierunku małej wsi Kętygdzie oto dzisiaj wieczorem dzięki swojemu nadzwyczajnemu systemowi urodzi się nowy mini milioner
Co najwyżej wygra 17 k bo to chyba najwyższa wygrana w mini w Kętach
Dzisiaj na wszystko patrzę z boku, bo od dzisiaj nie gram w niedziele
3mam kciuki za tych co zagrali
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Junak
Ale nogi ale kieca
Zapomniałem zatypowac
Pasko za cienki nagrody daje za wygraną typowań miesiąca
Wyników też brak na czas
Na centrum też nie ma wyników
Kranalek
Dobrze, że nie grałem