Wpisy 331 681 – 331 780
5 czerwca 2011 10:59 → 5 czerwca 2011 12:23, 100 wpisów
Deprim- jest to weterynarz, który zarabia..... 230 000 pln na miesiąc.
Gała trzymam kciuki za Twoją wygraną
ale dziś ja też wygram i to sporoo

ale dziś ja też wygram i to sporoo

weterynarz???/
aaaaaa, to szacun mnie się pomyliło z Jackowskim
Ten to coś by przepowiedział!
aaaaaa, to szacun mnie się pomyliło z Jackowskim
Ten to coś by przepowiedział!
Witam wszystkich 
ponieważ nie mogę typować na forum, więc podaję tutaj swój typ do grupy "D". Na 14-tą - 9.
Pozdrawiam

ponieważ nie mogę typować na forum, więc podaję tutaj swój typ do grupy "D". Na 14-tą - 9.
Pozdrawiam
Islandorka.
Liczba z Twojego snu- 33. Dodatkowa liczba- 66.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 33. Dodatkowa liczba- 66.
Pozdrawiam.. .
może tego Janowskiego T.Sik zatrudni na pełny etat jako wetrynarza, bo ma w swoim "władaniu" Tory Wyścigów Konnych
Andromeda. Witaj.. .

Pani Szpak nie potrafi śpiewać. Gienek śpiewa jak każdy przeciętny wokalista garażowego zespołu, nie trafia w dźwięki. Z całej trójki Ada śpiewa najlepiej. Jeśli Polacy wybiorą inaczej to chyba zmienię obywatelstwo.
jak baba jest babochłop to ujdzie ale jak chłopak robi z siebie niewiastę to masakra 

wypiłbym z Ada kawkę
i zjadł 
i zjadł 
Szpaka połączył bym w telewizyjnym losowaniu lotka z Wielebą oj pasowali by jak te dwie lale
czak przody. MN odpuściłem bo mnie choroba rozłożyła, wieczorem nie grałem ale wcześniej w MM przody.
Lestek, dla mnie Ada jest też ok, dlatego właśnie bym zaproponował jej
bo nie da się zjeść
bez oblizywania 
bo nie da się zjeść
bez oblizywania 
spook, chyba damskich rajstop 

Lestek coś to nie wychodzi.Wam w zbiorowej a mnie w MN.Kurde cały czs wali po dwie i obok dwie.Coś to mieszaja za bardzo.
Darek, w gr. B tez obstawia 3 a ten gość ma nosa do liczb, ja bym nawet powiedział że to może być +
wczoraj straszne baty każda grupa dostała od lotka ale wojna trwa a gwiazdę śmierci i tak unicestwimy 

lila>>>>>>>

lilla, 

lila>>>
grasz na te 4 liczby?
grasz na te 4 liczby?monisia, witaj przyda się świeża krew i wcale nie jesteśmy wampirami chodzi mi o pomysły z liczbami 

lila>>> i jak wychodzi ?
pawlitto/dziekuje ale was tak czytam .czytam i czasem sie tu strasznie klucicie.

lila> 4 trafila/?

lila, a coś Ty tak się zmieniła w profilu 

Lestek powodzenia !!!!
Nie ma to jak druga
Pani Lilu -
Jak idzie typowanie chyba macie już same 10/10?
Nie ma to jak druga
Pani Lilu -

Jak idzie typowanie chyba macie już same 10/10?
korn748, 

korn748, będę próbował bo obliguje mnie do tego przynależność do grupy B, 

duś