Wpisy 3 315 922 – 3 316 021
4 sierpnia 2018 16:53 → 4 sierpnia 2018 21:16, 100 wpisów
Ale goraca ludzie skacza sobie do glow widzialem jak babka spocona torbami zakupami cala spocona oklada meza i epitety k h
Strasznie grzeje ale coz jakos musimy sobie z tym poradzic a ja jeszcze bylem w pracy akurat pierwsza zaduch w zakladzie bylo 33 ale pierwsza zmiana teraz na drugiej bedzie wiecej plus smrod gumy
Teraz zielona trawka.. a Do Tego potrzeba mi 13 Milionów z Lotto
Fajnie jest pomarzyć bo jutro znowu do kołchozu..na pierwszą zmianę
po calym tygodniu pracy w tropikalnych warunkach wiem co to i wspolczuje forsami
Tak to jest na czterobrygadówce..ale byle do października bo taką mam umowe..nie pokazuje że potrafie..bo nie potrafię. Umiem tylko grać..w Lotto.
Forsa...wierzysz w cuda?ja nie,3 nie moge trafic a co dopiero 6...musi byc ten dzien,ten czasmoze zanim umre trafie 6 w lotto
Tomi..Cuda Cuda ogłaszają.. gram. ..i się dobrze mam to tylko rozrywka
Arab tak weź jeszcze kredyt zagraj systemem w Lotto z Plusem na 12 liczb i 10 losowań
Potem wam napisze co trafilem ide po 50 jokerów reszta do kieszeni na multi będzie
Niech żyje niech żyje niech żyje Arab lubie jak tu jest wesoło i ludzie wygrywają
KWA KWA ALE JAJA 5-iu polaków na czele
Niesamowite! Po pierwszej serii konkursu Letniego Grand Prix w Einsiedeln na czele jest pięciu Polaków! Kamil Stoch minimalnie prowadzi przed Piotrem Żyłą, trzeci jest Jakub Wolny, czwarty Stefan Hula, a piąty Dawid Kubacki. Finałowa runda rozpocznie się za około 15 minut.
Niesamowite! Po pierwszej serii konkursu Letniego Grand Prix w Einsiedeln na czele jest pięciu Polaków! Kamil Stoch minimalnie prowadzi przed Piotrem Żyłą, trzeci jest Jakub Wolny, czwarty Stefan Hula, a piąty Dawid Kubacki. Finałowa runda rozpocznie się za około 15 minut.
Arab
Byle w zimie tak bylo letnie to tak po macochowym sie traktuje fainie oczywiscie ale niech w okresie tym.zimowym tak skacza
Dzis wygrywam i dzis pije
Moze jutra niedoczekam
Trza browara szybko polac
Trza na garac...wiec nie zwlekam
Moze jutra niedoczekam
Trza browara szybko polac
Trza na garac...wiec nie zwlekam
Jedzie Krasnal na rowerze, zbędne graty na złomowisko do Kierus wiezie.
Krasnalka.
Jak dopiszę pogoda to się tam jutro wybieram.
Jak dopiszę pogoda to się tam jutro wybieram.
Ciasto w budzie: 30 zł za kilogram.