Wpisy 3 315 914 – 3 316 013
4 sierpnia 2018 16:23 → 4 sierpnia 2018 21:09, 100 wpisów
{{kawa}
>> 43 - XX...
>> 43 - XX...
Ale goraca ludzie skacza sobie do glow widzialem jak babka spocona torbami zakupami cala spocona oklada meza i epitety k h
Strasznie grzeje ale coz jakos musimy sobie z tym poradzic a ja jeszcze bylem w pracy akurat pierwsza zaduch w zakladzie bylo 33 ale pierwsza zmiana teraz na drugiej bedzie wiecej plus smrod gumy
Teraz zielona trawka.. a Do Tego potrzeba mi 13 Milionów z Lotto
Fajnie jest pomarzyć bo jutro znowu do kołchozu..na pierwszą zmianę
po calym tygodniu pracy w tropikalnych warunkach wiem co to i wspolczuje forsami
Tak to jest na czterobrygadówce..ale byle do października bo taką mam umowe..nie pokazuje że potrafie..bo nie potrafię. Umiem tylko grać..w Lotto.
Forsa...wierzysz w cuda?ja nie,3 nie moge trafic a co dopiero 6...musi byc ten dzien,ten czasmoze zanim umre trafie 6 w lotto
Tomi..Cuda Cuda ogłaszają.. gram. ..i się dobrze mam to tylko rozrywka
Arab tak weź jeszcze kredyt zagraj systemem w Lotto z Plusem na 12 liczb i 10 losowań
Potem wam napisze co trafilem ide po 50 jokerów reszta do kieszeni na multi będzie
Niech żyje niech żyje niech żyje Arab lubie jak tu jest wesoło i ludzie wygrywają
KWA KWA ALE JAJA 5-iu polaków na czele
Niesamowite! Po pierwszej serii konkursu Letniego Grand Prix w Einsiedeln na czele jest pięciu Polaków! Kamil Stoch minimalnie prowadzi przed Piotrem Żyłą, trzeci jest Jakub Wolny, czwarty Stefan Hula, a piąty Dawid Kubacki. Finałowa runda rozpocznie się za około 15 minut.
Niesamowite! Po pierwszej serii konkursu Letniego Grand Prix w Einsiedeln na czele jest pięciu Polaków! Kamil Stoch minimalnie prowadzi przed Piotrem Żyłą, trzeci jest Jakub Wolny, czwarty Stefan Hula, a piąty Dawid Kubacki. Finałowa runda rozpocznie się za około 15 minut.
Arab
Byle w zimie tak bylo letnie to tak po macochowym sie traktuje fainie oczywiscie ale niech w okresie tym.zimowym tak skacza
Dzis wygrywam i dzis pije
Moze jutra niedoczekam
Trza browara szybko polac
Trza na garac...wiec nie zwlekam
Moze jutra niedoczekam
Trza browara szybko polac
Trza na garac...wiec nie zwlekam