Wpisy 3 315 422 – 3 315 521
4 sierpnia 2018 03:51 → 4 sierpnia 2018 10:42, 100 wpisów
dobra ja juz uciekam spac dobrenoc galik i dzieki za rozmowe do nastepnego razu trzymaj sie ciepło
dobra,ziorłem trochę na wpisy,bo wcześniej nie czytałem,Pasko,jeżeli usunąłeś tych szlachetnych gości,to dlaczego trzymassz na prztykład gryksa?który bez przerwy kogoś obraża,a zpomniałem ,też maklera,nawret mnie na czacie obraził,ale co,oni są spoko?jeżeli już to po równo,czyść maklera i gryksa,bo to dwa najgorsze szkodniki na tym czacie
POCZYTAJ SOBIE JAK GRYKS NA KG TYCH GOŚCI OBRAŻA I CO,TO JEST W PORZĄDKU?
Gryks za 15 minut kończy 3 zmianę
Pamiętam jak pisał prawie co losowanie 6/9 trafiał
SB
Doktor2p
Galik po jakiej złej mocy
Doktor2p jest spoko bada ludzi z tyłu i sprzodu
Gracie dziś
Coś trza typnac przed spankiem mini 14,17 taka parka w multi 31,47
Arczbalik odkrył hameryke
Dziś o 14 stej wpadnie 53
coś bym napisał oczywiście poważnego ale mi się nie chce za chwilę schowam się w piwnicy jest super , nie lubię gorąca
Doktorku jeszcze jak by wczoraj wpadła 12tka to mam 3× 3/3 12.17.24 mi brakło
472 dlatego jak cos nie padło ileś losowań to wtedy kupuje i trafiam te marne 540 Zł zmieniłem styl gry na 5/5 bo w ostatnich miesiącach co chwila mi wchodzi na sucho śpiochów 5/5
Zatkało gryks
Śpiochów się nie gra
2/5
Puściłem się na 14h z 1x10 1x6 1x7 można teraz iść być może ts zrobi nie spodziewajke no to milego
...w realnej grze są dwie "szkoły" jedni grają na powtórzenia inni na śpiochy, a efekty podobne - dooopa tam gdzie zawsze , trochę inaczej wygląda sytuacja w grze albo tajpowaniu na sucho, ale spytaj takiego o wskan
Udanego dnia
Udanego dnia
>> w grze albo w... tajpowaniu <<
Pasko coś nowego wprowadził?
Pasko coś nowego wprowadził?
Ulexxa.
i spalonka ktorej ma nie byc
1,13,15,17,18,24,32,44,57,62 3/10 maks
10 przykazan
1,13,15,17,18,24,32,44,57,62 3/10 maks
10 przykazan
zestarzales sie, kiedys sprawdzales zestawy a teraz tylko machasz
Korzystajcie ze słońca, bo jutro nadejdą chmury.
MM.
zaraz sobie wklepie 15 losowan soboty rano i zobaczy sie co dzis chodzi naj
Magda.
A jeszcze jedno arczibalik podaj 8/8 bo u ciebie remont kolektora a szkoda minąć 22.000 koła
czemu w vilto nie mozna wybrac tylko losowan skok co 14 z sobot i sprawdzic naj numery
przydalaby sie taka funkcja programu
przydalaby sie taka funkcja programu
wybieram plus 14 i pokazuje mi tylko 1 losowanie a jakby skakalo w zakresie co 14
to bym wiedzial co jest dzis grane
to bym wiedzial co jest dzis grane
chyba pozostaje reczne wbicie 15 ostatnich losowan w sobote ale po co taka strata czasu
bez takiego podladu nie ma szans na duze wygrane, nawet nie probujcie po omacku typowania bo 2 zl maks