Wpisy 3 315 414 – 3 315 513
4 sierpnia 2018 03:19 → 4 sierpnia 2018 10:19, 100 wpisów
jest problem taki Arczi,że jak wyślesz to nie wychodzi,a jak nie wyślesz to wychodzi,dlaczego tak jest?
bo oszukują te złodzieje i w tym jest problem,przecież ci ludzie już dawno powinni siedzieć w wieżieniu,a oni dalej robią lody
galik ja zauwazylem taka zecz ze jesli tutaj na forum zatypujesz jakies liczbyi pozniej idziesz je wysłac to one niewchodza czyli nie losuja ich tylko zawsze wychodza inne lub obok twoich typów czy to niedziwne jest jak myslisz?podejrzewam ze kazda stronka jest polaczona z komputerem centralnym gdzie wszystkie liczby sie gromadza i komputer wybiera te liczby ktorych nikt nie zatypował lub ida z lekkim poslizgiem, po pare, i wyhodza tak aby niebyło zadnych podejrzen,o jakies tm machlojki, i zeby ktos hoc mala sumke trafił i tak robi sie biznes ale to sa tylko moje przypusczenia i prosze zeby nikt tutaj nie myslał ze coś tu mowie złego na instytucje TS,, ale zauwazyłem to juz dawno ze np, jesli nie podam tu typow swoich to w realu nieraz szybciej cos trafie hoc drobna sumke , ale zawsze cos,juz a jak tu podaje nieraz to iestety ale tylko mi 3/10 wpadaja , a to jest nic, dlatego od pewnego czasu jesli wysyłam kupon to tylko na 8/8 nierzucam sie na miloinyi uwarzam ze jesli ma byc to bedzie i nic na siłe
oczywiscie najlepiej jest grac na 5/5lub od 5/5 do 8/8, ale kazdy gra jak uwaza niktnikomu niezabrania grac po swojemu,
dletego temu badziewiu już dawno powinno przyjrzeć się ABW,bo to co oni robią to jest podejrzane
zaraz napiszę do nich,niech się im przyjrzą dokładniej,podam wszystkie szczegóły
galik tu niema co podskakiwac i gdziekolwiek cos zgłaszac, tu trzeba grac i liczy ze na to ze wkoncu sie do CIEBIE CZY DOMNIE SZCZESCIE USMIECHNIE TRZEBA MIEC NADZIEJE ZEZESIE UDA TRAFIC KIEDYS COS TYLKO TRZEBA GRAC
GALIK graj na jednych i tych tzw swoich liczbach i czekaj az wpadna tylko graj na tych liczbach ktore ci akurat wpadły to sa twoje liczby szczesliwe, niezmieniaj ich nigdy bo nie bedziesz ich trafiał kazdy z nas ma takie swoje liczby podejrzewam ktorew kolko obstawia i na nich gra jesli sie kombinuje z liczbami to one nam plataja figle i wtedy nie wychodza kiedy bysmy chcieli
dobra ja juz uciekam spac dobrenoc galik i dzieki za rozmowe do nastepnego razu trzymaj sie ciepło
dobra,ziorłem trochę na wpisy,bo wcześniej nie czytałem,Pasko,jeżeli usunąłeś tych szlachetnych gości,to dlaczego trzymassz na prztykład gryksa?który bez przerwy kogoś obraża,a zpomniałem ,też maklera,nawret mnie na czacie obraził,ale co,oni są spoko?jeżeli już to po równo,czyść maklera i gryksa,bo to dwa najgorsze szkodniki na tym czacie
POCZYTAJ SOBIE JAK GRYKS NA KG TYCH GOŚCI OBRAŻA I CO,TO JEST W PORZĄDKU?
Gryks za 15 minut kończy 3 zmianę
Pamiętam jak pisał prawie co losowanie 6/9 trafiał
SB
Doktor2p
Galik po jakiej złej mocy
Doktor2p jest spoko bada ludzi z tyłu i sprzodu
Gracie dziś
Coś trza typnac przed spankiem mini 14,17 taka parka w multi 31,47
Arczbalik odkrył hameryke
Dziś o 14 stej wpadnie 53
coś bym napisał oczywiście poważnego ale mi się nie chce za chwilę schowam się w piwnicy jest super , nie lubię gorąca
Doktorku jeszcze jak by wczoraj wpadła 12tka to mam 3× 3/3 12.17.24 mi brakło
472 dlatego jak cos nie padło ileś losowań to wtedy kupuje i trafiam te marne 540 Zł zmieniłem styl gry na 5/5 bo w ostatnich miesiącach co chwila mi wchodzi na sucho śpiochów 5/5
Zatkało gryks
Śpiochów się nie gra
2/5
Puściłem się na 14h z 1x10 1x6 1x7 można teraz iść być może ts zrobi nie spodziewajke no to milego
...w realnej grze są dwie "szkoły" jedni grają na powtórzenia inni na śpiochy, a efekty podobne - dooopa tam gdzie zawsze , trochę inaczej wygląda sytuacja w grze albo tajpowaniu na sucho, ale spytaj takiego o wskan
Udanego dnia
Udanego dnia
>> w grze albo w... tajpowaniu <<
Pasko coś nowego wprowadził?
Pasko coś nowego wprowadził?
Ulexxa.
i spalonka ktorej ma nie byc
1,13,15,17,18,24,32,44,57,62 3/10 maks
10 przykazan
1,13,15,17,18,24,32,44,57,62 3/10 maks
10 przykazan
zestarzales sie, kiedys sprawdzales zestawy a teraz tylko machasz
Korzystajcie ze słońca, bo jutro nadejdą chmury.
MM.
zaraz sobie wklepie 15 losowan soboty rano i zobaczy sie co dzis chodzi naj
Magda.