Wpisy 33 154 – 33 256
15 listopada 2008 16:18 → 16 listopada 2008 17:37, 100 wpisów
Kmiotek...oczywiście,że można wygrywac,tylko jest tak dużo niedowiarkow,że jak ci raz czy dwa numery nie wejdą,to uważająCię za kłamcę i oszusta.Dlatego powiem krotko,Oczywiście,że wygrywam i to dużo.dlatego na tej stronce sporadycznie o tym informuję.Bardzo dobrze podsumowal to maksiu78,On wie o co w tym wszystkim chodzi,Nie można się zrażac,jak raz czy dwa się nie trafi.Co niektórzy by chcieli 100%pewności,a takiej nie ma.pozdrawiam
Okey Tadis,ale dziękuję za szczerą odpowiedż.Czasem może będziesz miał chwilkę i podasz jakieś fajne liczby na tym mini chacie.Pozdrawiam.
ja obstawiam tylko u buka i to za drobnice, tak , że co miesiąc jestem do przodu o kwoty rzędu 50 - 200 złoty (-;
Pasko wszystkiego naj,naj,naj,
niech nam stronka ciągle się rozwija,
przyjażń kwitnie!
niech moc będzie z nami!!!
niech nam stronka ciągle się rozwija,
przyjażń kwitnie!
niech moc będzie z nami!!!
na dzisiaj
[5]12,15,58,61,79
[5]17,21,27,32,52
[8]3,12,27,43,47,58,61,68
[5]12,15,58,61,79
[5]17,21,27,32,52
[8]3,12,27,43,47,58,61,68
Ehh...
Krynica mądrości znow tryska...jadem. :-)
Oczywiście nie na chacie. :-D
Krynica mądrości znow tryska...jadem. :-)
Oczywiście nie na chacie. :-D
WRACAM DO DOMU PATRZĘ A TU 8 NA8 2,14,24,25,48,55,56,64KOCHAM CIĘ PASKO
elwira: pochwal się jeszcze jak doszłaś do takiej skuteczności! ? :)
Wow! podziel się z nami szczegółami:)
Mam pytanko drodzy gracze ;) hehe gracie w keno? uważam, że w miarę gierka, jeszcze nie grałam ale może zaczne? Kto wie, ile wygraliscie, jakies wieksze sumki, ile wkładacie kaski? proszę o wszelkie info z góry dziękuję!!! :)
Mam pytanko drodzy gracze ;) hehe gracie w keno? uważam, że w miarę gierka, jeszcze nie grałam ale może zaczne? Kto wie, ile wygraliscie, jakies wieksze sumki, ile wkładacie kaski? proszę o wszelkie info z góry dziękuję!!! :)
Hello Mariolka,panie BOMAK w razie czego to dzielimy się pulą na pół po 100 tysia,dobre i to,oczywiście w EX.POZDRO dla PASKO...
dzisiaj spotkałam znajomą,wygrała w ML
7-mke trzecią w tym roku....wysyła tylko 1kupon ze stałymi cyframi,to sie nazywa mieć farta
7-mke trzecią w tym roku....wysyła tylko 1kupon ze stałymi cyframi,to sie nazywa mieć farta
PASKO.Na górze przeglądarki jest pasek adresów...czy mógłbyś stworzyć jakieś logo o witrynie tożsamości swojej stronki??? Na urodziny wypadało by,chyba ,że trzeba za to płacić,ja nie znaju...
Bella,to sporo wygrała,bo dziś jedna znajoma pobierała 8/10 z plusem na chybił i nie mam pytań...
Słuchajcie,czy znacie kogoś takiego,żeby z 17 liczb trafił w EX 4 lub 5...czy mam szukać w typowaniach ???
OPA mysle ze dałbym rade ale głowy nie dam .. mozemy spróbowac .. ostatnio pogrywam w extra
mówie o 17 liczba ...twoja praca dalej
Dziś z najrzadszych liczb w EX-tzn. tych których najdawniej nie było:
z 17 weszłoby 4,może być,ale wiadomo lepiej jak wejdzie ich 5,pomyślcie może coś wykombinujemy,do wtorku mamy czas.W razie spełnionej pomocy o dotacjach się coś pomyśli,żaden problem...
z 17 weszłoby 4,może być,ale wiadomo lepiej jak wejdzie ich 5,pomyślcie może coś wykombinujemy,do wtorku mamy czas.W razie spełnionej pomocy o dotacjach się coś pomyśli,żaden problem...
Żebym miał ze 100 tys to pograłbym na 1 liczbę z wszystkich 80-ciu...to byłaby jazda...
Z okazji urodzinek ściskam Cię PASKO baaaa....rdzo cieplutko. ;)Obiecane " pewne typy" podeślę jak tylko obudzi się we mnie tzw kobieca intuicja. Ostatnio niestety zaczęłam wątpić w swoją płeć ;D
Witam Cię OPA.
Zdradź mi proszę z jaką najwyższą wygraną zetknąłeś się w swojej kolekturze
Zdradź mi proszę z jaką najwyższą wygraną zetknąłeś się w swojej kolekturze
Hej HOSIA,nie jest to rekord,ale padły 2 szóstki: jedna ponad 1,6 mln i druga 1,7mln i wiele innych...
Witam serdecznie wszystkich,,,najgorsze moje losowanie,bo tylko 6 z 9 tki.No ale jutro mamy 16 go.więc może być ciekawie.pozdrawiam.
Witam wszystkich, u mnie na osiedlu w kolekturze rowniez padly dwie szostki i to w ciagu roku, pierwsza osoba zgarnela 2,6mil druga 4mil. Wracajac do typowania w ML..znowu brak liczb 1-9 "popsul" mi kupon :-)
No tak,SOOHY,a jak myślisz jakie ta kolektura ma obroty,czy ostro tam grają ? Jeśli można zapytać jakie to miasto ?
Grom
majac 6/9 to mozna sie niezle oblowic.
nie powiedzialbym ze to malo.
inwestycja 84 pln- wygrana 4500.
inwestycja 168 pln- wygrana 9000.
2-3 razy w miesiacu wystarczy to miec i jestes dobrze zarobiony.
pozdr.
majac 6/9 to mozna sie niezle oblowic.
inwestycja 84 pln- wygrana 4500.
inwestycja 168 pln- wygrana 9000.
2-3 razy w miesiacu wystarczy to miec i jestes dobrze zarobiony.
pozdr.
OPA, Karczew pod Warszawa. Jezeli chodzi o obroty to ciezko jest mi odpowiedziec na to pytanie, az tak sie nie orientuje. Ale osiedle jest calkiem spore, zawsze kiedy odwiedzam kolekture te 2-3 osoby stoja w kolejce. Pierwsza szostka padla bodajze w kwietniu tego roku, druga 3 albo 4 miesiace pozniej.
CIEKAWE!!! DOKŁADNIE te same dzisiejsze liczby typowałam przedwczoraj. Czy Wy też macie wrażenie, że wytypowane numerki wchodzą po paru dniach?
Tomcio1972,,,no prawie z sumami trafiłeś ,ale jak jesteś pewny,że mają dane liczby wpaść a tu nic,to trochę jesteś zawiedziony.Ale na jutro szykuję ostre granie.serdecznie CIę pozdrawiam.
wszystkiego najlepszego Janusz, z okazji 8 lat strony. oby tak dalej. pozdro - Piotrek
Grom
i tu jest caly bol ze nie znamy dnia ani godziny.
te kwoty trzeba pomniejszyc o 10% i bedzie ok.
pozdrawiam i udanego losowanka jutro.
i tu jest caly bol ze nie znamy dnia ani godziny.
te kwoty trzeba pomniejszyc o 10% i bedzie ok.
pozdrawiam i udanego losowanka jutro.
tomcio napisales majac 6/9 to mozna sie niezle oblowic.
co to za system???? dzis weszla jedna trojka i zagralem ten system z 15 liczbami 20 zl w przod:)
ostnie 2 dni byly ze zbioru 28 liczb 9 i 9
ze zbioru 10 6 i 4
co to za system???? dzis weszla jedna trojka i zagralem ten system z 15 liczbami 20 zl w przod:)
ostnie 2 dni byly ze zbioru 28 liczb 9 i 9
ze zbioru 10 6 i 4
shiks
takim systemem mozesz grac w FORTUNIE.
typujesz 9 liczb i jak wsrod nich trafisz 6 to wygrywasz.
grasz wtedy systemem 6/9 a to jest 84 zaklady proste.
stawke ustalasz sobie sam za jaka chcesz zagrac a kurs wynosi 5000:1 w stosunku do wniesionej stawki.
pozdr.
takim systemem mozesz grac w FORTUNIE.
typujesz 9 liczb i jak wsrod nich trafisz 6 to wygrywasz.
grasz wtedy systemem 6/9 a to jest 84 zaklady proste.
stawke ustalasz sobie sam za jaka chcesz zagrac a kurs wynosi 5000:1 w stosunku do wniesionej stawki.
pozdr.
shiks
to w takim razie gratulki bo przydal ci sie ten system.
ile liczb trafiles w tych 15 ze znalazles jedna 3/3?.
to w takim razie gratulki bo przydal ci sie ten system.
ile liczb trafiles w tych 15 ze znalazles jedna 3/3?.
ok warto poprobowac:)ale to jeszcz etorhce poczekam zobacze w kolejnych dniach jak te zbiory beda funkcjonwac u mnie:)
drogi PASKO (w VIII rocznicę): zdrowia, szczęścia, pomyślności, a na wieczór dużo gości (oraz wiele trafnych typowań) pozdrawiam również serdecznie wszystkich gości twojej rewelacyjnej stronki
Ode mnie PASKO przyjmij również wyrazy uznania i oby ta stronka służyła dla normalnych Polaków...POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SUKCESÓW...
tomcio trafiona 1 trojka ale jednak zle liczby dobralem:)
bo ze zbioru weszlo 28 weszlo 9 skrocilem ten zbior do 21 weszlo 7 skrocilem zbior do 10 liczb weszly 4
i zabralem sie jednak za 15 liczb na rozpis tym systemem i trafile tylko 4 liczby czyli szczesliwie:)moglo byc ciut lepeij ale nie narzekam jak na poczatek:)
bo ze zbioru weszlo 28 weszlo 9 skrocilem ten zbior do 21 weszlo 7 skrocilem zbior do 10 liczb weszly 4
i zabralem sie jednak za 15 liczb na rozpis tym systemem i trafile tylko 4 liczby czyli szczesliwie:)moglo byc ciut lepeij ale nie narzekam jak na poczatek:)
Panie BOMAK,jak było zaplanowane EX idzie na dwóch do podziału...tak trzymać,a inni niech wygrywają MILIONY...niech mają ,bo przecież grają...
Witaj.
Co to za system?
Mnie dzisiaj weszła jedna trójka w fortunie.
Co to za system?
Mnie dzisiaj weszła jedna trójka w fortunie.
Jeśli w TSN liczba jest zielona, oznacza to, że to jest wylosowany TSN 1/36 oraz jedna z 4 liczb wylosowanych z 45.
No ładnie cała 7 z dwudziestek. U mnie trochę szkoda bo miałem podobne liczby w DL
m.in.
15,18,20,33 i reszta tez w miarę.
Inne zakłady do kitu. Kryzys trwa.
m.in.
15,18,20,33 i reszta tez w miarę.
Inne zakłady do kitu. Kryzys trwa.
Witam,
1 2 3 4 5 9 13 16 17 !! na dzis
1 2 3 4 5 9 13 16 17 !! na dzis
HEJ HOSIU! JAK NA RAZIE ML MAM MINIMALNIE W PLECY ALE NA DZIŚ MAM WARZNY KUPON BYĆ MOŻE NIE STRACĘ A CO DO DUŻEGO TO ZAGRAŁEM NA 10 LOSOWAŃ SYSTEMEM 7.A JAK TAM U CIEBIE?POZDRAWIAM
zawsze gdy nie wysłałem swoich liczb to na złość wpadały, ale w końcu w ciągu tygodnia z systemu który kiedyś podawałem na moim nicku luszum , system 10skr/16licz/5zakł wpadło 6 razy 9 liczb, wygrana 2siódemki i 3ósemki,
Dzien Dobry Wszystkim. Zapraszam na FAKTY 01.11---15.11.2008r.Liczby statystyki .Dane na Forum.
Grom...
Dziś 16-ty (1+6=7)
Numerek 52 (5+2=7)
nie wypadł 21 raz (3*7)
No i niedziela,7 dzień tygodnia.
Jest tych 7-ek dzisiaj...aż mnie kusi,by znow zagrać w tą 52...
Pozdrawiam i życze wygranych.
Dziś moze być Dzień Wygranych.
(mam taką nadzieje :-) )
Dziś 16-ty (1+6=7)
Numerek 52 (5+2=7)
nie wypadł 21 raz (3*7)
No i niedziela,7 dzień tygodnia.
Jest tych 7-ek dzisiaj...aż mnie kusi,by znow zagrać w tą 52...
Pozdrawiam i życze wygranych.
Dziś moze być Dzień Wygranych.
(mam taką nadzieje :-) )
Maksiu78...nr.21 wczoraj wszedł,a poza tym,dziś właśnie te ukochane siódemki i na nie dziś gram,a nr.52,być może.???powodzenia i pozdrawiam.
grom witaj napisz jesli mozesz konkretnie na jakie liczby dzis grasz?:)
shiks...na wszystkie te,które zawierają liczbę 7 lub jej pochodne.Nie mogę CI podać konkretnie,bo jak się nie uda,nie chcę,żeby posądzano mnie o kłamstwo i jakieś oszustwo,a żeby wygrać to nie tylko matematyka tu potrzebna jest,ale wiele czynników zewnętrznych i wewnętrznych,bez których nie wygrał bym złotówki.pozdrawiam.
shiks..Podaj mi Twój znak zodiaku,a podam CI jeden z czynników zewnętrznych.
Bo czekam na nią kilka dni,mam ich 4 szt. poprzerabiane,sprawdzałem wczoraj to ta 8emka wypada najlepiej ze wszystkich 4-ech...
Maksiu78...Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22.Te dni będą dla Ciebie prawdopodobnie lepsze.powodzenia i pozdrawiam.P.S.spadam, bo mam gośći.
Grom
Dzieki! :-D
Zastosuje sie do w/w dni.
Z godzinami może być problem.
W koncu to akurat nic nie kosztuje. :-)
Dzieki! :-D
Zastosuje sie do w/w dni.
Z godzinami może być problem.
W koncu to akurat nic nie kosztuje. :-)
witam wszystkich lottomaniakow
na jakich liczbach opieracie swoje typy na tych co czesto wystepuja czy na tych co dlugo nie bylo,czy macie jakies inne przemyslane metody typowania
podzielcie sie swojmi metodami dobierania liczb
na jakich liczbach opieracie swoje typy na tych co czesto wystepuja czy na tych co dlugo nie bylo,czy macie jakies inne przemyslane metody typowania
podzielcie sie swojmi metodami dobierania liczb
z moich obserwaci wyciagam jeden wniosek czy gram na czesto czy malo wypadajace zawsze jestem w plecy
Ja czekam na moje liczby, chociaż teraz jest kryzys moich liczb to wierzę, że już zaraz będzie skumulowany ich atak (bo zawsze tak jest po takim czasie jak ten, kmiotek może warto zastanowić się nad metodami graczy ( i nie graczy) zawartymi na tej stronie. Grom jest sporo na plusie, przed wczoraj Elwira (chociaż nie wiem w jaki sposób typowała). Edi8 choć nie gra to jego metoda przyniosła zyski. Kogucik19 ciągle coś wygrywa i sporo innych graczy, którzy zamieścili tutaj wpisy o swoich metodach.
Na dziś polecam 2 trójki 38,52,73 oraz 17,21,52
FAKTY LOTTO 01-15.11 ZAPRASZAM SERDECZNIE DO LEKTURY.POZDRAWIAM SERDECZNIE
ELWIRA JA W DL GRAM JUŻ PONAD 6 LAT TYMI SAMYMI LICZBAMI I CO NAJWYŻEJ TO 4/6 TRAFIŁEM PARĘ RAZY.
Kiedyś wysyłąłem 8 lat dodatkowo jeden kupon dużego z tymi samymi liczbami głownei daty urodzin i jakies skojarzenia miałem raz 4/6 i pare 3/6 przez 8 lat z tym sie nie zgodze teraz gram na czesto padające parki ,trójki i liczby z przedziału ostnich 5-20 losowań i 4/6 mam najgorzej 3 razy 3/6 pare razy w miesiacu trzeba sobie wypracowac jakąś metode ale na te same liczby pare lat non stop to nie polecam !!!
na dziś
1,6,7,20,29,32,73,79/8
1,6,20,29,32,40,42,79/8
na dziś
1,6,7,20,29,32,73,79/8
1,6,20,29,32,40,42,79/8
MARIO OLSZTYN JA W DL TO JUŻ TRADYCYJNIE WYSYŁAM JEDEN ZAKŁAD TYCH SAMYCH LICZB.W CZWARTEK WYBRAŁEM 7 LICZBY CO OSTATNIO WYSTĘPUJĄ I WYSŁAŁEM NA 10 LOSOWAŃ W CZWARTEK TRAFIŁEM DWIE A WCZORAJ NIC ALE MAM JESZCZE 8 LOSOWAŃ I DALEJ PROWADZĘ OBSERWACJĘ!A JEŚLI MASZ JAKIEŚ CIEKAWE POMYSŁY TO PROSZĘ O RADĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ!POZDRAWIAM
Zauważyłem, że liczba 66 ma taki sam dystans do maksymalnej przerwy jak liczba 52 jest to 9 losowań no i pytanie, która z nich wyjdzie szybciej a może wyjdą razem zawsze to raźniej
Mam na oku 18 zakładów, którymi grał mój znajomy i to przez dwa lata 1992-1994 teraz chcąc mu zrobić na złość sprawdzam te zakłady czy coś poważnego nie stracił, ale jak dotąd może spać spokojnie.
Z tego co wiem kule sa wymieniane co 800losowan.Zastrzegam jednak,ze moja wiedza w tym temacie jest zapewne niepelna,ale juz chocby biorac ow fakt zmiany kul co jakas ilosc losowan mozna wysnuc wniosek,ze wszelkie statystyki maja rację bytu jesli wiemy kiedy taka zmiana kul nastepuje.
na dziś 3 z automatu: 15,32,73
i 9 z kuponu: 5,14,18,19,41,62,63,66,72 :)
i 9 z kuponu: 5,14,18,19,41,62,63,66,72 :)