Wpisy 3 314 922 – 3 315 021
3 sierpnia 2018 14:22 → 3 sierpnia 2018 15:14, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
aale sie wkur..... przed chwila, skresliłem sobie liczby pewne na 14 8/8 i wszystkie weszły
przeszło mi kolo nosa tylko 22 000zł ,poszedłem do kolektury a tu remont kolektora nieczynna a druga kolektora dopiero od 14,20 czyna normalnie mało mnie szlak nie trafi, tak sobie otwieraja te sklepy z lottomatami jak chca
przeszło mi kolo nosa tylko 22 000zł ,poszedłem do kolektury a tu remont kolektora nieczynna a druga kolektora dopiero od 14,20 czyna normalnie mało mnie szlak nie trafi, tak sobie otwieraja te sklepy z lottomatami jak chca
tutaj specjalnie nie podawałem liczb teraz i nietypowałem tutaj i poleciałem wysłac a tu taki zonk zamkniete kolektory
tez tak mialem 8/8 skreslone i nie chcialo mi sie isc wyslac
byly wszystkie, fajna sprawa
byly wszystkie, fajna sprawa
a skreslilem takie numery 5,17,39,44,45,52,58,62 kuponik był na 8/8 i przez zamkniecie kolektur niemiałem gdzie wyslac bo umnie w miescie sa tylko 2 kolektory jedna w remoncie druga otwarta dopiero po 14,20, bo to sklep prywatny i kto co im zabroni
arab 74 wytypowałem sobie 10 liczb ale pomyslałem nie brde wysyłalna 10 puszcze raz sobie 8/8 i poleciałem do kolektory przychodze a tu kolektora zamknieta i kartka otwarte od 15,30, wiec poleciałem szybko do drugiej a tam kartka sklep w remoncie kolektora nieczyna i jak tu sie nie wku..., raz człowiek chce w tygodniu cos puscic a tu takie zeczy wyprawiaja
arab 74 wytypowałem sobie 10 liczb ale pomyslałem nie brde wysyłalna 10 puszcze raz sobie 8/8 i poleciałem do kolektory przychodze a tu kolektora zamknieta i kartka otwarte od 15,30, wiec poleciałem szybko do drugiej a tam kartka sklep w remoncie kolektora nieczyna i jak tu sie nie wku..., raz człowiek chce w tygodniu cos puscic a tu takie zeczy wyprawiaja
przepraszam napoczatku napisałem 14,20 miało byc 15,30
raz tez mialem 8 i dopisalem 2 do 10 i weszlo te 8 i wygralem
ja juz kiedys miałem tez 8, 10 i raz 9/10 ale to 9/10 to napoczatku jeszcze jak powstało to multi multi poznieej dlugo nic , a potem czesto wpadało ale jakies 7/10 ,6/10 ale co to jest?
ale kiedy teraz skreslisz 1 kupon 8/8 i to bedzie, moze juz nigdy szok
teraz juz długo niemialem nic praktycznie poza zwrotami po 2zł no 4 zł to gora, ostatnio nic niemoge trafic bvo te numery jakos glupio losuja,ale graj cały miesiac tylko za 20 zł
czyli dzis wieczorem nie bedzie 55,77
bo z rana dwa razy bylo 44,77 i starczy tego szczescia
bo z rana dwa razy bylo 44,77 i starczy tego szczescia
arczibalik73 dlatego nie rozumiem tych co sa przeciwni grze przez internet
Multa 03.11.2006 10/10 28,30,36,37,42,47,70,72,74,76
Arczi bylem lepszy od ciebie wytypowalem 10/10 SKAN W PROFILU tylko nie posłany
juz nawet mini olałem na poczet tego multi aby tu trafic cos a tam w mini zawsze padalo najmniej te 2, czy nawt 3/5 ale to tez grosze były, a teraz empty,
arab nie naleza mi sie brawa bo co z tego ze skrewslilem liczby jak i ch nie posłalem, bo sprzedawcy leca w ciula, a do najblizszej kolektory od swojego miasta mam 30 km
, normalnie masakra ale ich dzis opioerd... jak pojde do tej kolektóry, ja tez jestem przeciwnikiem gry przez neta , i uwarzam ze powinnno sie grac normalnie a nie jakies gry przez neta robic
arab nie naleza mi sie brawa bo co z tego ze skrewslilem liczby jak i ch nie posłalem, bo sprzedawcy leca w ciula, a do najblizszej kolektory od swojego miasta mam 30 km
, normalnie masakra ale ich dzis opioerd... jak pojde do tej kolektóry, ja tez jestem przeciwnikiem gry przez neta , i uwarzam ze powinnno sie grac normalnie a nie jakies gry przez neta robic
Czesc
Zbigniew wytypowal 2 liczby ten ma szczęście kasa leci do niego
no to sie nie dziw ze komu sie podoba to nie przyjmuje zakladow
twojkwiat77
Czesc zbyszek lew
angierski nie starej daty , ale czy wszyscy musza zaraz grac przez neta, czy wszyscy musza zaraz kupowac czy robic oplaty przez neta,mi sie zdaje ze raczej nie i ze najlepiej jest wszystko kupowac tradycyjnie jak dotad czy np wedliny tez kupujesz przez neta w sklepie?
spoko, ale przez neta nie oznacza ze nie bedziesz mial mozliwosci pojechac te nie wiem kilka kilometrow i puscic
A idzie przez neta kupic lotto
Jest stronka ktorej automatyczne liczby wskakuja wrr i oplacasz 70groszy wiecej
twojkwiat77 ja 10 raz 25 zł beż plus
arab 74 ja skanów na sucho niepodaje i niemusze nikomu nic udowadniać , wystarczy ze kresle i de wysłac, podam dopiero skan kuponu jak trafie powiedzmy te 8/8 lub 10/10 nie inaczej to tez zalezy jeszcze na ile wysle i ile trafie
mnie dziwne strony nie interesuja poza tym nie ma gwarancji ze w przypadku wysokich nagrod sie nei zwina
dlatego najlpeiej jakby to ts robil
dlatego najlpeiej jakby to ts robil
witaj iwonko witaj
Masz szczęście
Czesc drogi kolego
Przez neta nie wyplaco22.000 powiedzo ze w remoncie strona i kase za kupon tylko ci zwruco
Tutaj powinni nam wyplacac na konto z wygranej
tak Iwonko mam szczescie w nie szczesciu, , a na sucho ze wychodza liczby jak to ARAB 74 powiedział to o kant dupy rozbić jak z tego niema kasy
Co dnia swieza kasa
jak ktoś dawno nie widział deszczu zapraszam do siebie , ludzie chyba sobie focie robią bo co i raz flesz się zapala
Oni by w końcu hi hi zamknęli z braku wypłacenia kasy
3 314 993. arab74 dzieki , ale i tak nic z tego bo nieposłane
a poza tym te firmy co niby puszczaja zaklady po takiej samej cenie
oni nie puszczaja i licza na to ze sie nie wygra, a jak jest mala wygrana to oddaja kase ze swojej kieszeni
takze o duzych wygranych lepiej zapomniec - wtedy im sie to bardzo oplaca
oni nie puszczaja i licza na to ze sie nie wygra, a jak jest mala wygrana to oddaja kase ze swojej kieszeni
takze o duzych wygranych lepiej zapomniec - wtedy im sie to bardzo oplaca
najwiecej na lottolandzie ok 5 stów wypłacałem , ale jak usunęłi besposredni przelew zrezygnowałem , kartą płacić strach że oczyszczą a wpłata na konto gdzieś na Maderze 50 zł sam koszt
angiesrski dlatego powinnismy wszyscy grac na gora 7/7 i 8/8 nie wiecej, lepiej grac na mniejsze kwoty i czesciej cos trafic niz na te 9/9czy 10/10 bo przewaznie wpadaja wtedy ochlapy, a zaczynac od 5/5 i tylko do 8/8 tamtych wyzszych juz niebrac pod uwage wogole bo ciezko jest trafic
no wedle uznania, jak ktos przewartosciowuje swoje szczescie to mniej wygra
3 314 994. dobre
Twojkwiat77 pisałem ci wczoraj padnie wkońcu 77 78
fajnie patrzeć przez okno jak ludziska pędzą w deszczu , mozna urządzić mis mokrego podkoszulka bo wszyskie dziewczyny w mini
a ten młodzian na rowerze to hit , przydałby mu się rower wodny bo ulicą woda płynie
chyba sam wyjdę i focie strzelę , wnukom bedę pokazywał jak się nam klimat na sacharyjski zmieni
Na dziś puszczam
4.16.19.26.30
4.16.19.26.53
4.16.19.30.53
4.16.26.30.53
4.19.26.30.53
16.19.26.30.53
4.16.19.26.30
4.16.19.26.53
4.16.19.30.53
4.16.26.30.53
4.19.26.30.53
16.19.26.30.53
Stanął bym na głowie ale niema takiej ikony..to co tu się dzisiaj działo..
planeta ziemia będzie się ocieplać aż zniknie życie, ale nas to nie dotyczy a ni naszych dzieci i ich dzieci ale będziemy odczuwać upał war z każdym rokiem większy