Wpisy 3 314 573 – 3 314 672
3 sierpnia 2018 10:48 → 3 sierpnia 2018 11:22, 100 wpisów
Przecież gryksowo ciągle kogoś obraża i nie stosuje się do regulaminu i co jest wybraniem któremu wszystko można?
jak ktoś się uważa za lepszego to by się nie wdawał w dyskusje a teraz wiem że inni nie lepsi też się wcinają i dyskutuja z osoba którą uważją za gorszą nienormalnmą czyli tacy sami są ale nie wiedzą że też z głową mają chore berety
I to nie jest donos tylko stwierdzenie faktu i to publicznie
Nie ukrywam tego jak grysik kapusciany
Myvictory
czy ty bys siedzisł cicho jak by Tobie kapysta srała w KG
czy ty bys siedzisł cicho jak by Tobie kapysta srała w KG
Gryksowo ty ziorajacy trza kapusto donosicielu. Opamietaj się w końcu i daj ludziom żyć i spokojnie typować
jeśli obrażał przeklinał to nie a czynił tak jeśli tak to nie popieram tego
Victory ta gryczana kapucha pisze do ludzi na kg i ich obraża rozumiesz ?
Tu na czacie niejednokrotnie wyzywa od głupców i innych nie będę tego pisał bo już brak słów
Myvictory
a dlaczego nie podajesz typow skoro to jest stronka o typowych grach liczbowych ??
a dlaczego nie podajesz typow skoro to jest stronka o typowych grach liczbowych ??
Ja więcej ale nie o kilogramy chodzi
Niech to Nasz Cezar oceni kto kocha cezara i popełni samobójstwo z miłości do cezara
Dusia nie obrażaj się. My piszemy to co nas tu razi i przeszkadza.
Forsa forum liczbowe ale czasami trzeba załatwić coś tadykalnie
Żeby taka istota nie myślałam że jest Bogiem
Dajcie ludziom typować, rozmawiać i żyć
Jak Tadykalnie to Do Tadka Ryżego..dać..mu auto od bezdomnego..albo moje numery do Lotto z Plusem 1,2,4,19,21,35
bo bana dostaniesz obrażasz a ja Cezar posuszeństwo od wszystkich wymagam bezwzględne tak sie dzieje jak nie ma przywódcy Cezara jednej osoby kto słucha i milczy jak cezar pisze nie ma wtedy innych zdań
Bo kłótnie są tu nie potrzebne
Victory czasy Cezara minęły. Teraz mamy inny świat. Świat tolerancji i zrozumienia.
Jak makiem to by było nudno.
A teraz do typowania.
widzisz jak wychodzi ten nowy świat nie sprawdza się potrzebny Cezar i bezwzględne posłuszeństwo ej Cezar co pisałem wyżej zgadzanie się z cezarem
I co ma jacunn do powiedzenia ?
Nowy świat jest piękny
Tylko jedno
Nie uprzykrza i my sobie sami jeden drugiemu życia
I będzie wspaniale
Sprzedam 12 bloczków betonowych na zupe..od samego Ran pam pam..
nikt za nic nie odpowiada każdy chce dobrze to ten nowy świat bzdura świat jest taki sam cały czas tu my tworzymy nowy świat wprowadzając zmiany nie koniecznie dobre i gadamy pierdoły
Ale teraz są lekkie czasy
Trzeba tylko umieć się w nim znaleźć
potrzebny wam jednen przywódca by go szanować mieć strach w oczach na jego widok tylko to wam potrzebne
A miałem tu nie przychodzić
odrzucić musicie sowie zdanie wasze Ja a będzie okey bo tak jest harmider i bałagan jak teraz
Za prawdę którą napisałem pewnie dostanę bana ale czego się nie robi w imię dobra ogółu
Oby dojrzały był
A może arbuza ?
Co by nie było napisałem co o tym myślę i tyle
najgorsze że każdy uważa sie za lepszego mądrego tak świat idzie czego każdy na forum nie na pisze swych wad lub przyzna jak ja na pisze nie4 nie to straszne zadumanie wyższość
Toto lotto ?
Ja mam wady i tego nie ukrywam
mamtyle @ od roznych osob ze wystarczy na dobrz ksiazke na FB
łacznie ze zdjeciami
łacznie ze zdjeciami
Junak
R masz rację
Wygibski są ok
Mam piękną myśl wszyscy mi podziękujecie zaproponujcie strone do pisania z sb na wszystko
Victory ślicznie dziękujemy
R gdybym go teraz spotkał to bym mu pokazał jak się ziora. Trza pokazać bo chyba inaczej nie zrozumie.
Jadę do Pasdeusza
Ha ha ha
R co z toperkami ?
Mama popiera tamten świat. Trudno. Może się kiedyś obudzi.
A miałem ją kiedyś za równą kobietę. Aż przykro
Jaki nr ?
Mama jakie gurnolotne określenia
Trzeba oceniać rozumiesz ? Bez oceny nie ma życia
Mamuśka myślała że nikt niczego nie ocenia. Na tym polega świat że ludzie oceniają.
Zrozum to mamusiu
Jeśli chodzi o mnie to cały czas jestem pod oceną swoją i innych osób też
Mamuśka daj buziaka na zgodę
Mamuśka jak twoje meble ?
do wyboru.do koloru..