Wpisy 3 314 102 – 3 314 201
2 sierpnia 2018 22:42 → 2 sierpnia 2018 23:22, 100 wpisów
Zapodaje moje Liczby w Lotto z Plusem na sobotę pod te 13 Milionów kupun ważność do 23 Sierpnia 1,2,4,19,21,35 bierzcie póki to widać pisane znikającym atramentem..
Men
Forsiasty ja przed snem biere ołówek między palce od stopy Jak we śnie nabazgrole coś na ścianie to Ci podam pewniaki
W sobote będzie 10000 szóstek..to ile dostane..tyle co na zapałi..ale bez podpałki..jak się wiara.zwali..na te moje numery..
Ej chcesz wp
Gabriel to jeszcze nic jak był raz taki co dał se ołówek tam gdzie.. nie zagląda i ósemki kreślił na suficie..taki to napewno..wygra..
Forsiasty ja jak kiedyś składakiem robiłem 8-mki to mi sie naprawde złożył
Wigry 2
Forsiasty jaki ku...motylek Ja jak swoim Wigry pędziłem to kirzyczali ...spier...szeszeń leci
też miałem kiedyś Wigry 3, nieskręcony i tylko ja potrafiłem nim jeździć odpowiednio ... jak ktoś chciał pożyczyć to pierwszy lepszy manewr i się składał na pół
Brudzia sie nie przemundrzaj bo pumpkom po ślicznej główce dostaniesz
A ja wigry 3..wołali za mną Forsami Milioner Forsami Milioner Ty...
Gabriel pewnie to był..Szynszyl..ale wtedy tego kudłatego..jeszcze..nie było..
Pasko ja na komunie dostałem Zegarek Wigry.3 i 5000 z Fryderykiem Chopinem takie wtedy były banknoty...
Gabriel. Nie. Zaczynaj. Bo dostaniesz. Z liscia
Forsiasty Ty to w czepku urodzony Ja za komuny dostałem szturmówke
Forsiasty...Czeszczą szprychy skacze łeb na rowerze jedzie trep
Albo taki wpis czytałem ...jeśli zbrzydło ci wojsko i stało sie piekłem wejdź bracie do czołgu pier...sie deklem
Gabi a ty nie raz. Deklem dostales
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie...co lepsze dupa ? czy żarcie?
To chudy patyk
Forsiasty Szef kompanii mawiał by cyngla nie dotykać bo we wojsku to raz do roku i sama mietła potrafi wystrzelić
Gabriel unas jak powiedziałeś cyngiel to szef cie zaraz.. że cyngiel to ma Rumcajs w pukawce..jezyk spustowy żołnierzu..
Mistrzu
Widzę tragedia się stała bo Brudzia walła głową o kant poduszki
Loretka Siem musze Tobie pochwalić, że mi wpadło kilka płyt Densowych
ok...fajnie ja pozostaje w sprawdzonych klimatach,dzis za wygrana nabyłam nowe słychawki ...zaraz sprawdze...
Lorey Mnie dziś szef dał na budowie też nowe ale nic w nic nie słychać
Lorey Daj sobie na full na tych nowych słuchaweczkach https://www.youtube.com/watch?v=X3rzkUwUN8A
masz jakas fajna muze...bo Gazpacho jak mówiłam przestudiowałam...pięknie daja wczoraj noca wspominałam co lepsze