Wpisy 3 314 073 – 3 314 172
2 sierpnia 2018 22:34 → 2 sierpnia 2018 23:05, 100 wpisów
Sobote
Gabriel na scyzora mi wygladasz
Forsiasty z Tobą zawsze i wszędzie Ostatnio rozlałem w tunelu trzem upieczonym inżynierom flaszke na trzech po równo Wyprowadzali wzory na ścianie i wychodziło im po przecinku i w ułamka a ja wzionem flaszke za siebie rozlałem każdemu i sie mnie pytają skąd ja prosty cżlowiek znam taki wzór a ja że..panowie zasada jest jedna w każdej flaszcze 0,5 lytra jest 21 gul gul gul
Najpierw pule porem szklanki talerze butelki a na koniec szyby w oknach z tej radości.. 13 Milionów kumulacja w Lotto już w sobotę Moje..
Pasko Mowią na mnie Alladyn bo jak tylko ktoś na osiedlu otworzy flazke to ja sie pojawiam
Pasko Dzieciaku Czy Ty wiesz co to jest z Brudzią spotkanie przy trzepaku ?
Porem to się bawi Miś Uszatek zawsze to powtarzał ..Pora..na dobranoc..
Gabriel mówisz o tym koziku
Jak ja żem puszczał pukony z banderolo to Ty nie widziałeś jak sie ludzie pier
Zapodaje moje Liczby w Lotto z Plusem na sobotę pod te 13 Milionów kupun ważność do 23 Sierpnia 1,2,4,19,21,35 bierzcie póki to widać pisane znikającym atramentem..
Men
Forsiasty ja przed snem biere ołówek między palce od stopy Jak we śnie nabazgrole coś na ścianie to Ci podam pewniaki
W sobote będzie 10000 szóstek..to ile dostane..tyle co na zapałi..ale bez podpałki..jak się wiara.zwali..na te moje numery..
Ej chcesz wp
Gabriel to jeszcze nic jak był raz taki co dał se ołówek tam gdzie.. nie zagląda i ósemki kreślił na suficie..taki to napewno..wygra..
Forsiasty ja jak kiedyś składakiem robiłem 8-mki to mi sie naprawde złożył
Wigry 2
Forsiasty jaki ku...motylek Ja jak swoim Wigry pędziłem to kirzyczali ...spier...szeszeń leci
też miałem kiedyś Wigry 3, nieskręcony i tylko ja potrafiłem nim jeździć odpowiednio ... jak ktoś chciał pożyczyć to pierwszy lepszy manewr i się składał na pół
Brudzia sie nie przemundrzaj bo pumpkom po ślicznej główce dostaniesz
A ja wigry 3..wołali za mną Forsami Milioner Forsami Milioner Ty...
Gabriel pewnie to był..Szynszyl..ale wtedy tego kudłatego..jeszcze..nie było..
Pasko ja na komunie dostałem Zegarek Wigry.3 i 5000 z Fryderykiem Chopinem takie wtedy były banknoty...
Gabriel. Nie. Zaczynaj. Bo dostaniesz. Z liscia
Forsiasty Ty to w czepku urodzony Ja za komuny dostałem szturmówke
Forsiasty...Czeszczą szprychy skacze łeb na rowerze jedzie trep
Albo taki wpis czytałem ...jeśli zbrzydło ci wojsko i stało sie piekłem wejdź bracie do czołgu pier...sie deklem
Gabi a ty nie raz. Deklem dostales
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie...co lepsze dupa ? czy żarcie?
To chudy patyk
Forsiasty Szef kompanii mawiał by cyngla nie dotykać bo we wojsku to raz do roku i sama mietła potrafi wystrzelić
Gabriel unas jak powiedziałeś cyngiel to szef cie zaraz.. że cyngiel to ma Rumcajs w pukawce..jezyk spustowy żołnierzu..
Mistrzu