Wpisy 331 326 – 331 425
5 czerwca 2011 00:00 → 5 czerwca 2011 01:26, 100 wpisów
Madzia77..Witam Cie..ale nie zrozumialam dokladnie..
o co chodzi..?..
o co chodzi..?..

Jocia ..ale tu na jedynce prawie caly czas "gadaja"..
albo ja zle wlaczylam..hmm

albo ja zle wlaczylam..hmm

podałam wyzej.. mozesz przez internet..sucham zkomputerka--słuchawki mam na uszach 

Jocia ..a jak podoba sie Tobie ten..utwor..
Eye in the Sky (Acoustic Version) ...
zerknij rowniez na panorame.. i powiedz ...?..
Eye in the Sky (Acoustic Version) ...
zerknij rowniez na panorame.. i powiedz ...?..

no coz Kochani..bawcie sie dobrze..nie bede przeciez
pisac sama ze soba..Dobranoc...
Jociu..Dobranoc..Milych snow..pa pa
pisac sama ze soba..Dobranoc...
Jociu..Dobranoc..Milych snow..pa pa

ulexxa >>> to co napisałam,że jak nie masz z kim popisać to pięknaja zawsze służy .... wysłuchaniem,popisaniem .... 

Jocia a jak utwor sie Tobie..podoba ?
Jest piekny..czyz nie..?
Madzia77..dziekuje ale nie znam tej Pani..
Jest piekny..czyz nie..?
Madzia77..dziekuje ale nie znam tej Pani..

jocia
zastanawiam się czy nie powołać do istnienia jeszcze jednej grupy... X- specjalni
zastanawiam się czy nie powołać do istnienia jeszcze jednej grupy... X- specjalni

Madzia77..jestes bardzo mila osoba..
dlaczego wczesniej nie spotkalam..Ciebie..?
Milo mi..

dlaczego wczesniej nie spotkalam..Ciebie..?

Milo mi..

ciezko dzisiaj ...dlaczego a...ze zdolnosciami para..?ale wahadeło nie bardzo..musze jeszcze kiedyś spróbowac..
ok..spook hihihi..rymowanko.. musze wsadzic nos w mapke,bo jutro mam gosci na obiadku... i nie bedzie mnie do 17-18
Jakich klamek..zapytaj wahadelka
Jakich klamek..zapytaj wahadelka

ulexxa >>> oj mylisz się pozory mylą oj mylą,żadna miła ani sympatyczna no i chora ale to już inna bajka - pozdrawiam Cię/Was
i naprawdę jak tylko poczujesz potrzebę pisania o wszystkim i o niczym to polecam ... idę spać ....
i naprawdę jak tylko poczujesz potrzebę pisania o wszystkim i o niczym to polecam ... idę spać ....
jocia
dziękuję za komplement
idę spać i zastanowię się podczas snu czy utworzyć nową grupę;
dobranoc
dziękuję za komplement

idę spać i zastanowię się podczas snu czy utworzyć nową grupę;
dobranoc

sook chce stworzyc grupę..chyba wahadelkujaca..a niektórzy nie wierzą w takie sprawy..dlatego tak pisze 

kurde nałóg wyrzucił mnie z łózka to zapale jeszcze jednego - co tam .....
a ja sobie postawie tarota i zadam pytanie o ile papierosy skrócą moje życie 

Madziu77..dziekuje OK..ale szczerze mowiac nie mam wiekszych
problemow z kontaktowaniem sie ..z ludzmi..
tylko tu na czacie..czasami jest bardzo zimno..i nikt nie odpowiada..hmm ,ale moze byc tak..ze sa osoby ktore nie toleruja innych..lub nie chca..hmm trudno powiedziedziec..
ale najlepiej chyba..robic to..samo..

problemow z kontaktowaniem sie ..z ludzmi..

tylko tu na czacie..czasami jest bardzo zimno..i nikt nie odpowiada..hmm ,ale moze byc tak..ze sa osoby ktore nie toleruja innych..lub nie chca..hmm trudno powiedziedziec..
ale najlepiej chyba..robic to..samo..

ulexxa >>> nie wiem dlaczego tak jest,że jedni drugich tak,a innych nie i powiem Ci szczerze już nawet nie próbuję zrozumieć ...
jocia >>> tarot w ogóle jest niejednoznaczny - trzeba lata praktyki aby zrozumieć ale do końca i tak się nie pojmie.
Interesowałam się tym kiedyś i sama z ciekawości poszłam do "wróżki" i wyglądała jak "wróżka" kurzajki,garb - ale najśmieszniej,że potrafiła w 80% powiedzieć co się zdarzy w ciągu najbliższego roku - sprawdziło się ...
Gdzie kobieta nie wiedziała o mnie nic kompletnie ...
Interesowałam się tym kiedyś i sama z ciekawości poszłam do "wróżki" i wyglądała jak "wróżka" kurzajki,garb - ale najśmieszniej,że potrafiła w 80% powiedzieć co się zdarzy w ciągu najbliższego roku - sprawdziło się ...
Gdzie kobieta nie wiedziała o mnie nic kompletnie ...
Wiem madziu, wiem masz rację . mnie tez powiedziała..i w 95 % tyle,ze z kart klasycznych..pewna Ukrainka Galina . teraz jeszcze czekam na wygraną = 5% 

Madzia77 pozdrowisz Kogos..to Ci nawet nie odpowie..
a Komus innemu..tak..wiec pytam sie czy warto Tu..Kogokolwiek
pozdrawiac..najlepiej napisac "cos"..moze nawet tylko do siebie..i juz..po co sie produkowac..a najgorzej to juz maja "Nowi"..co Tu dopiero wstepuja..sa poprostu..niezauwazalni..
Od teraz..bede mile witala nowe..Osoby..Zapraszam..

a Komus innemu..tak..wiec pytam sie czy warto Tu..Kogokolwiek
pozdrawiac..najlepiej napisac "cos"..moze nawet tylko do siebie..i juz..po co sie produkowac..a najgorzej to juz maja "Nowi"..co Tu dopiero wstepuja..sa poprostu..niezauwazalni..

Od teraz..bede mile witala nowe..Osoby..Zapraszam..

jocia >>> u mnie poszły w ruch arkana duże i małe - według mnie odbiciem są kart klasycznych - moja wróżka z krwi i kości Polka
ulexxa >>> tak bywa nawet tutaj ludzie są tak zajęci sobą,że nie zauważają innych - ale co zrobić?
Na moje cześć możesz liczyć o ile będę ....
ulexxa >>> tak bywa nawet tutaj ludzie są tak zajęci sobą,że nie zauważają innych - ale co zrobić?
Na moje cześć możesz liczyć o ile będę ....
spook ale taka grupa ma sens..jesli beda wszyscy typowali metodami niekonwencjonalnymi.. masz taka gwarancję ?
3/3 w Multi Multi 6,43,49 bez analiz tak o na chybił trafił zaznaczyłem, 54zł już po raz drugi (ostatnio w tamtym roku też 3 postawiłem i też 100%) jednak w TS dalej duże minusy, głównie przez Keno, z tym, że teraz tak okazyjnie gram raz na jakiś czas.
to tak madzia..ale jeszcze inne przyjemne sprawy mają miejsce w życiu 

Witam. Przestałem grać w TS, bo za dużo przegrywałem, jednak teraz w Multi Multi jestem na plus, a Multilotku też byłem na plus, wszystko podliczam od czasu gdy w zdrapce 50zł wygrałem, niestety jak narazie ogólnie jestem na minusie.
Wszedłem tutaj bo mi się piwo skończyło i myślałem, że ktoś mnie poczęstuje

ulexxa >>> myślisz,że nie zauważonym tu można być?
Zobacz wiem,że byłaś/pracujesz w Niemczech - miałaś w planach przyjazd do Polski i martwiłaś się czy aby niczego nie zapomnisz,bo często Ci się to zdarza ...
jocia >>> o tak np. wieczorowa porą zapalić spokojnie papieroska ...
Zobacz wiem,że byłaś/pracujesz w Niemczech - miałaś w planach przyjazd do Polski i martwiłaś się czy aby niczego nie zapomnisz,bo często Ci się to zdarza ...
jocia >>> o tak np. wieczorowa porą zapalić spokojnie papieroska ...
Madzia77 ja teraz jeste w Polsce..i wroce Tu..
ach ..moze za duzo napisalam o sobie..hmm ale nie jest to wazne..oby w zyciu szlo..najlepiej jak sie ..da..

ach ..moze za duzo napisalam o sobie..hmm ale nie jest to wazne..oby w zyciu szlo..najlepiej jak sie ..da..

super.. widoczki piekne 
jeszcze analizujesz?