Wpisy 3 312 702 – 3 312 801
1 sierpnia 2018 23:02 → 2 sierpnia 2018 06:07, 100 wpisów
3 312 689. gryks76 nie wiem dlaczego tak sadzsz omnie zle, ja rozumie ze jesli ktos pluje Ci po oczach, ale mi nikt nie pluje po oczach, a napewno nie kolega sebastian, i wcale nie twierdze ze pada deszcz, , ja tez nie lubie jak ktos kogos obraza ,ale sa tacy ludzie i robia to specjalnie jesli kogos nie lubia , nie wiem czego tak jest, i dlaczego tak robia, ale uwazam ze madrzejsi powinni taka osobe ignorowac poprostu i niereagowac na jego teksty poprostu w koncu przyjdzie taki dzien ze mu sie to znudzi i zmiemi swoje nastawienie do osob tu na czasie, grunt to sie niedenerwowac i wszystko przyjmowac z przymrózeniem oka
3 312 701. kedzior13 tak wiem co oznacz pamietam ze szkoly, ten skrót SKS no rozumie co do Twojej kondycji ale spoko jest, jutro pewniak to liczba 15
kedzior13 umnie na dworzu nadal jest 30 stopni jeszcze, czuje ze dzis bedzie kolejna noc nieprzespana za powodu tych upałow mam tak od zacmienia ksiezyca, spie tylko po 2 godziny dziennie
normalnie masakra jest z tym upałem ale coż jest lato i takie sa jego prawa i trzeba sie cieszyc tym słoncem póki jest
Ponownie
Chyba się trochę wygłupiłem z tym>43 na dziś
...nikt nie jest prorokiem we własnym kraju
Chyba się trochę wygłupiłem z tym>43 na dziś
...nikt nie jest prorokiem we własnym kraju
3 312 690. gryks76 nie poruszam sie miedzy promieniami słonecznymi z parasolka raczej w takii upał nie wychodze wtedy i nie łaze po słoncu, i w upał tez nie jerzdze na rowerze bo bym ducha wyzionoł na ulicy, mozna dostac udaru tez , wiec nie wychodze w najgoretszy upał siedze w domu, zawsze cos ciekawego znajduje sobie do roboty, zawsze jest cos do zrobienia w domu. ide tylko kiedy musze ale wtedy bejzbolówka na głoweokulary ciemne na oczy i mozna ruszac
witaj gonzaga nie wygłupiles sie z ta 43 obstaw i wyslij ja jutro
nie wyszła dzisiaj wyjdzie jutro
Nie mam jednak żadnych wyrzutów sumienia...bo nikt z Was nie dał się na TO nabrać
Brawo WY!!!
Brawo WY!!!
Dobrze typujecie
Zgadzam się z tym
Ja bym dodał 15,48,79
4 raczej nie wejdzie
Tak mi się wydaje
Ale mogę się mylić
Gonzago końce 4 lubią się z inną koncowka domyśla się 4 to krzesło a...)
co tam moi dzielni woje, ile dzis rycerzy straciliscie w bitwie z multi
Ja obstawim 5,7,23
Ja mam scany
Nowy miesiąc trzeba było zacząć od wygranej
W tym miesiącu postawię ci poprzeczke5vard o wysoko
Bardzo wysoko
W poprzednim miesiącu dałem ci szansę ale w tym już nie
Mam sztabkę złota i zobaczysz co ona sprawi
W tym miesiącu gram na poważnie
za duzo numerow chcemy, 65 pojdzie na 56 bylo ustalone, 79 na 2 latwizna i 9 sie powtorzy ale za 11 juz 13
2,9,13,56
2,9,13,56
Biorę
Dobrze że znamy myczki
Tym mieczem templariuszy ?
Wygram 700 zł i będę rycerzem ?
A którą mogę wybrać ?
Jaki jest wybór?
Albo jaką?
A tę wioskę w której ty obecnie mieszkasz mogę wybrać?
To wybieram tę wioskę w której ty mieszkasz obecnie
I już nie zmieniam zdania
Kiedy mi ją przekażę ?
Przekazesz
Jutro ?
Słuchaj zamówiłem już transport więc w każdej chwili mogę się przeprowadzać
Jak ta twoja wioska się nazywa?
Przepraszam teraz to już jest moja
Pytam się ciebie jak się ta twoja była wioska nazywa
Odpowiesz mi na pytanie czy będziesz tak kręcił cała noc ?
w Zgonie kiedys mieszkalem teraz sie przepowadzilem do Suczek
Irządze znam
Najpopularniejsze w RP są wszelkiego rodzaju "Wólki"-wybierz sobie pierwszą z brzegu...
Byle byś się do Scyzorykowa nie pchał
Najpopularniejsze w RP są wszelkiego rodzaju "Wólki"-wybierz sobie pierwszą z brzegu...
Byle byś się do Scyzorykowa nie pchał
gonzaga tymieszkasz we wsi wólka czy własnie w Scyzorykowie ?
gonzaga jak pytam odpowiadaj a nie migasz się
Odpowiedzi udzielono przed zadaniem pytania
Więc nie wiem dlaczego głupa rżniesz???
Więc nie wiem dlaczego głupa rżniesz???
gonzaga ty mnie zadziwiasz
Nie zadałem pytania a ty mi na nie odpowiedziałeś ?
Nie zadałem pytania a ty mi na nie odpowiedziałeś ?
Pierwsze słyszę żeby ktoś odpowiedział na pytanie przed jego zadaniem
Jesteś miszcz
Słuchaj gonzaga to siedź teraz i odpowiadaj na moje przyszłe pytania a ja idę spać
Na głupie pytania nie ma odpowiedzi
Chociaż i w tym przypadku są kontrowersje
Chociaż i w tym przypadku są kontrowersje
witaj nauczyciel, mozesz zdaradzic kim jestes bo jakos niekojarze cie z tego czata, byłes tu kiedys juz pod jakims innym nikiem moze?
co do liczby 4 co podał gonzaga to bym ta liczbe obstawl bo tez bym ja postawil jestem poewny ze wyjdzie dzisiaj w poludnie lub wieczorem wraz z liczba 15 i moze nawet 78
3 312 779.
3 312 738 -3 312 789.normalnie konwersacja na poziomie
panowie ale dajecie czadu na tym czacie
3 311 995. makler dzieki za wpis do KG, przykro ze odchodzisz ale to Twoja decyzja jest, inikt cie z tad niewyganiam ale jak niechcesz tu byc z nami to ja nic nieporadze na to,trzymaj sie kolego i pamietaj o nas
nie wszysy jestesmy CI WROGAMI