Wpisy 3 312 648 – 3 312 747
1 sierpnia 2018 22:30 → 1 sierpnia 2018 23:59, 100 wpisów
od roku spokój jak w piaskownicy , czasami tylko jakiś stary demon się odezwie , a od czasu jak wyznawcy jarosława wielkiego przenieśli się gdzie indziej zrobiło się wprost nudno
3 312 644 nie niekreci mnie nic takiego ale widze ze kolega chce avby tu było wesolo, chyba i dlatego robi sobie zarty, a wy go odrazu atakujecie,
3 312 645.
Nie atakujemy Ale przecież wtrąca swoje 5 groszy wszędzie! Nawet nie pytany
Ignoruj
Arczi powiedz to swojemu koledze, bo za kazdym wpisem kogokolwiek jest pytanie za pytaniem i to jest irytujace rozumiesz, czy dalej nie dotarlo
Arczi powiedz to swojemu koledze, bo za kazdym wpisem kogokolwiek jest pytanie za pytaniem i to jest irytujace rozumiesz, czy dalej nie dotarlo
takamama nie irytuj się za 10 minut w szatni wymiana koszulek
wiecie co kiedy tu wejde na stronke tu zawsze wciaz jeden temat leci, tylko sebastian m, to, tamto, normalnie żenada, wescie sobie dajcie juz na wstrzymanie, olejcie to co on robi i zajmijcie sie numerkami a raczej typowaniem numerów na losowania,
arci , przy takiej duchocie 1-2 numerki nie więcej , chyba że niebieska tabletka ale pikawa może stanąć
Arczi do Ciebie gadac, to jak do....tego obrazu
Ide, bo co niektorzy lubia takich p o p a p r a n c o w
Ide, bo co niektorzy lubia takich p o p a p r a n c o w
3 312 655. lesiu28 widocznie kolega tak lubi, co ja wam poradze , mi sie wydaje ze dobrze ze pyta o wszystko, poniewaz kto nie pyta ten błądzi , a on niechce bładzic tylko doszukuje sie wiedzy jakiejs, no ja mu teraz niemoge nic powiewdziec bo kiedy tu wejde to go tu niewidze, tylko wczytam wasze wypowiedzi na jego temat i atak gryksa76, maklera i innych
zarty robi od roku arczibalik dno jak dla mnie i jeszcze glebiej
R3
3 312 672. lesiu28 a cy domnie pijesz, ja nieuwazam tego kolegi za popapranca zadnego tylko człowieka z humorem
Kedzior rozplywam. Sie
3 312 674. gryks76 widocznie tak lubi kolega co mi do tego, ja niewidze aby komus tu robił jakas krzywde swojimi teskstami
3 312 677. gryks76 nie siedze wogole na słoncu dla Twojej wiadomosci,
SKORO DZISO SRODA , DZIEN LODA .
TO ZACZNYMY LOD POCZATKU:
PONIEDZIALEK-DZIEN WISZACYCH PALEK
WTOREK-DZIEN LAPANIA ZA WOREK
SRODWA WIADOMO-DZIEN LODA
CZWARTEK-DZIEN BEZ MAJTEK
PIATECZEK -DZIEN LIZANIA CIPECZEK
SOBOTA-DZIEN NA KOTA{ON MRUCZY,ONA MIALCZE-BOLI MNIE GLOWA}
A NIEDZIELA -DZIEN TWARDZIELA.
TO ZACZNYMY LOD POCZATKU:
PONIEDZIALEK-DZIEN WISZACYCH PALEK
WTOREK-DZIEN LAPANIA ZA WOREK
SRODWA WIADOMO-DZIEN LODA
CZWARTEK-DZIEN BEZ MAJTEK
PIATECZEK -DZIEN LIZANIA CIPECZEK
SOBOTA-DZIEN NA KOTA{ON MRUCZY,ONA MIALCZE-BOLI MNIE GLOWA}
A NIEDZIELA -DZIEN TWARDZIELA.
ty bys nie widzial nawet nic zlego jak by ci plul ktos w twarz stwierdzilbys ze deszcz pada ty
tia poruszasz sie miedzy drzewami z parasolka by ciebie promienie slonecznie nie przegrzaly bardziej dobra ide brak slo mow do slupa slup jak d
do swojej baby moze w wolnej chwili miedzy zioraniem bys zajrzał
3 312 686. R3dma6 kto to jest kapusta?
3 312 688. adis8
aha 3 312 694.
http://www.dziennikbaltycki.pl/wiadomosci/gdansk/a/burza-nad-gdanskiem-1082018-burza-i-gwaltowne-opady-deszczu-i-gradu-w-gdansku-1-sierpnia-2018-wideo,13383306/
Co u was słychać ?
3 312 670. kedzior13 co to jest 2 czy 3 numerki, rozumie jakbys to powiedział po 7 numerkach to jeszcze bym sie zgodził, a co juz ci potrzebne sa jakies niebieskie tabletki, a bez tabletek nie dajesz rady? niewazne czy jest duchota czy nie, wazny jest efekt tego co działasz
dam wam pewolka na jutro i idę lulu może usnę na dworze/dworzu 24 C a tu zara północ
arci SKS jeśli wiesz co te skrót oznacza - już nie ta kondycja
gonzo się dziś nie pojawił to za niego
p[39]
arci SKS jeśli wiesz co te skrót oznacza - już nie ta kondycja
gonzo się dziś nie pojawił to za niego
p[39]
3 312 689. gryks76 nie wiem dlaczego tak sadzsz omnie zle, ja rozumie ze jesli ktos pluje Ci po oczach, ale mi nikt nie pluje po oczach, a napewno nie kolega sebastian, i wcale nie twierdze ze pada deszcz, , ja tez nie lubie jak ktos kogos obraza ,ale sa tacy ludzie i robia to specjalnie jesli kogos nie lubia , nie wiem czego tak jest, i dlaczego tak robia, ale uwazam ze madrzejsi powinni taka osobe ignorowac poprostu i niereagowac na jego teksty poprostu w koncu przyjdzie taki dzien ze mu sie to znudzi i zmiemi swoje nastawienie do osob tu na czasie, grunt to sie niedenerwowac i wszystko przyjmowac z przymrózeniem oka
3 312 701. kedzior13 tak wiem co oznacz pamietam ze szkoly, ten skrót SKS no rozumie co do Twojej kondycji ale spoko jest, jutro pewniak to liczba 15
kedzior13 umnie na dworzu nadal jest 30 stopni jeszcze, czuje ze dzis bedzie kolejna noc nieprzespana za powodu tych upałow mam tak od zacmienia ksiezyca, spie tylko po 2 godziny dziennie
normalnie masakra jest z tym upałem ale coż jest lato i takie sa jego prawa i trzeba sie cieszyc tym słoncem póki jest
Ponownie
Chyba się trochę wygłupiłem z tym>43 na dziś
...nikt nie jest prorokiem we własnym kraju
Chyba się trochę wygłupiłem z tym>43 na dziś
...nikt nie jest prorokiem we własnym kraju
3 312 690. gryks76 nie poruszam sie miedzy promieniami słonecznymi z parasolka raczej w takii upał nie wychodze wtedy i nie łaze po słoncu, i w upał tez nie jerzdze na rowerze bo bym ducha wyzionoł na ulicy, mozna dostac udaru tez , wiec nie wychodze w najgoretszy upał siedze w domu, zawsze cos ciekawego znajduje sobie do roboty, zawsze jest cos do zrobienia w domu. ide tylko kiedy musze ale wtedy bejzbolówka na głoweokulary ciemne na oczy i mozna ruszac
witaj gonzaga nie wygłupiles sie z ta 43 obstaw i wyslij ja jutro
nie wyszła dzisiaj wyjdzie jutro
Nie mam jednak żadnych wyrzutów sumienia...bo nikt z Was nie dał się na TO nabrać
Brawo WY!!!
Brawo WY!!!
Dobrze typujecie
Zgadzam się z tym
Ja bym dodał 15,48,79
4 raczej nie wejdzie
Tak mi się wydaje
Ale mogę się mylić
Gonzago końce 4 lubią się z inną koncowka domyśla się 4 to krzesło a...)
co tam moi dzielni woje, ile dzis rycerzy straciliscie w bitwie z multi
Ja obstawim 5,7,23
Ja mam scany
Nowy miesiąc trzeba było zacząć od wygranej
W tym miesiącu postawię ci poprzeczke5vard o wysoko
Bardzo wysoko
W poprzednim miesiącu dałem ci szansę ale w tym już nie
Mam sztabkę złota i zobaczysz co ona sprawi
W tym miesiącu gram na poważnie
za duzo numerow chcemy, 65 pojdzie na 56 bylo ustalone, 79 na 2 latwizna i 9 sie powtorzy ale za 11 juz 13
2,9,13,56
2,9,13,56
Biorę
Dobrze że znamy myczki
Tym mieczem templariuszy ?
Wygram 700 zł i będę rycerzem ?