Wpisy 3 312 044 – 3 312 143
1 sierpnia 2018 14:05 → 1 sierpnia 2018 15:54, 100 wpisów
Cześć i lecę pracować dalej do godziny 15stej
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,04,07,08,09,10,19,21,23,24
sroda 3 powstanie 9 warszawskie 11 , = 20 wciaz malo numerow, reszta wieczorem
trzeba sprawdzic suchary na wieczor, nie mozemy wpasc na mine
w srode 3 powstanie 9 warszawskie 11 za to 54 zl biere i napieprzymy sie na maksa 80
3,9,11,54,80 kto wiedzial i nie powiedzial, za duzo pewniakow
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Witajcie wszyscy
dawno mnie tu nie bylo co tu słychać wogóle sa jakieś nowe zmiany ktos w koncu trafil te 7/7czy 10/10 w realu?
mulag witam CIE, co do kompa to lepiej kup sobie w polsce dobry sprzet bo niemieckie kompy to szajs jest , niepolecam nikomu kpowac sprzetu po stronie zachodniej ,poza samochodami,
PASKO CHYBA LUBI TAKICH CYRKOWCOW SEBASTIAN M I NICKI KTORE W SWOIM CHORYM BO NIE ZDROWYM UMYSLE JAK JEGO WPISY TWORZY Z BLAZENSKIMI PYTANIAMI COZ JEGO CZAT WRACAM W MAPKI I DO TYPOWANIA MILEGO PRZEBYWANIA Z SEBSTIANEM M I JEGO NICKAMI TYPU NAUCZYCIEL FIOLETOWY SPORTOWIEC I UJ WIE JESZCZE JAKIE MOZE KLAUN JESZCZE BEDZIE BYL BY TO STRZAL W 10
a może tak 3,5,16
Seb bardzo pozytywny player, wyciaga z kazdego to co najlepsze
to co jest tu sebastian wkoncu czy niema bo juz nic ztego niewiem?
arczibalik wez nie chrzan glupot jak czegos nie wiesz nie widzisz daruj sobie i nic nie pisz paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To mamy dwa obozy z tego co widze i obserwuje nakrecanie tego i akceptacja i przeciwnicy
gryks76 co Ty domnie znów pijesz , dawno tu mnie nie było nie sLedze czatu bo mam lepsze zajecia niz siedziec tu nOntoper na stronce, teraz korzystam z lata, i dlatego nie wiem czy moj kolega tu jest czy niema dlatego zapytałem, ATY odrazu domnie jakies aluzje wysnówasz, zapytałem wprost czy jest tu sebastian?
Boje sie jednego ze z tego nikt nic nie zyska a skonczy sie tak ze wszyscy beda niezadowoleni
wystarczyło było powiedziec jest pod jakims nowym nickiem i było by po problemie,
jesli faktycznie jest,
mulag tak kiedys tak pisałem bo tak było teraz jest inaczej, teraz jest lato cieplutko , biore rowerek i dawaj gdzies pojezdzic, trzeba korzystac zaury, z pogody odstresowac sie od liczb
dzisiaj na chwile tu kuknołem, ale za 2 godziny biore rowerek i znow jade gdzies pojezdzic, niema jak jazda na rowerze zawsze terz mozna i kogos wychaczyc nowego gdzies, i odpoczac z kims na łonie natury
mulag morzesz mi wierzyc lub nie ale taka jest prawda, teraz niejade bo za goraco jest niema zabardzo czym oddychac, umnie tylko 39stopni jest narazie jedz w taki upał ,
Pamietaj tylko ze jesli kłamiesz jezyk ci zdertwieje ale piszesz to nie wiadomo czy juz nie zdretwiał
no spoko mulag niezdretwieje nie bedzie tak złe, ja tz za chwile jakas obiadek i na rower jazda, a Tobie zycze smacznego jesłi juz kuszasz obiadek
Junak56witaj
zgrywus nie moge sie opalać , Ty wiesz ile panienek jezdzi na rowerku samotnie?ZAWSZE MOZNA COŚ FAJNEGO WYCHACZYĆ I SIE POZNIEJ DOBRZE BAWIĆ
Arczibalik Ty już lepiej nic nie wy chaczaj bo do kołyski będziesz musiał w okularach patrzec
jadłam z pieczarkami i żółtym serem
czasem takie robię ale strasznie syte
czasem takie robię ale strasznie syte