Wpisy 3 311 744 – 3 311 843
1 sierpnia 2018 09:04 → 1 sierpnia 2018 09:58, 100 wpisów
ale wczoraj widzialem ladna panienke, sarenka modelka, i ktos ale nie ja bedzie ja mial szok, jak mam z tym zyc
mocny patrzysz na panienki i pózniej są takie efekty jak wczoraj
greg mówić to każdy potrafi daj mi konkretny przykład co mam zrobić ok ?
ja mam dobre ale najpierw zaloz firme uslug handlowo i poleci
co znowu poleci ?
Będę musiał zapłacić ZUS itd a kto mi da gwarancję że poleci ?
Polecą ale pieniądze w błoto tak ? I co mi z tego ?
Będę musiał zapłacić ZUS itd a kto mi da gwarancję że poleci ?
Polecą ale pieniądze w błoto tak ? I co mi z tego ?
greg napisałeś cos i juz uciekłeś jak trzeba podać konkrety ?
a ten z ccc sprzedawal buty najpierw na rynku , powoli sie rozrosniesz
Mądraliński mysli że mając 500 000 zł zawojuje świat.To nie jest takie proste. Najpierw trzeba zrobic biznes plan i sprawdzić rynek czy to sie przyjmie a później dopiero działać. A nie odwrotnie.
ccc zaczynał jak butów na rynku brakowało nie wiesz o tym ?Teraz wszystko jest i aby zaistnieć na rynku musisz się wykazać nie lada sprytem .
greg zatkało ciebie ?
najpierw coś piszesz a jak trzeba powiedziec co konkretnie mam zrobić to uciekasz ?
No tak to i ja potrafię
najpierw coś piszesz a jak trzeba powiedziec co konkretnie mam zrobić to uciekasz ?
No tak to i ja potrafię
a greg ma pomysł aby mając 500 tysi nic nie robic tylko kręcić biznes ale jaki to on już nie wie. Mysli że sam biznes będzie się kręcił. To nie jest Perpetuum mobile
mocny z twoimi liczbami to ja ci mogę wysyłać codziennie totka po 20 gr i tak na tym zarobię
z twoimi to ja moge bez dodatkowych oplat o kazdej porze dnia i nocy
mocny guziki to już jakis pomysł. Widzę mocny że pomysłów ci nie brakuje . Trzeba tylko wyszarpnąć z twoich pomysłów te perełki które będa dawały grad euro
i nie mam zadnych w głowie. nic mi nie przychodzi do głowy. Żadne liczby. Gdybym cos przeczuwał lub miał to bym je wysłął. A tak nie wiem co mam wysłać i dlatego pytam co mam skreślić .
Światowy Dzień Karmienia Piersią 29
Narodowy Dzień Pamięci Powstania Warszawskiego 42
Narodowy Dzień Pamięci Powstania Warszawskiego 42
dzis wspominamy warszawskie ale w gdansku wybucha powstanie, w mojej budce fioletowej
jak nie jestes dziadkiem babcio z chybika, czarodziejem albo nie lubisz techno to nie wygrasz wiecej niz 10 zl
Ani ambicja, ani sztuka, ani podróże, ani bogactwo , multi jest niezbędny do życia 65
do tej pory wygrałem tylko 2 razy po 2 zł czyli przegrałem 1 zł
ale spoko najwieksze prawdop ze jestes dziadkiem z chybika i kasa ci ciagle grozi
żebys tak znał na wskroś liczby które beda wylosowane to byś miał dobrze
Czy zastałem kogoś z dorosłych z wszystkimi klepkami bez urazów w dzieciństwie itp