Wpisy 3 310 918 – 3 311 017
31 lipca 2018 09:54 → 31 lipca 2018 13:06, 100 wpisów
Zrobiłem pyszny kompot
Śliwki zielone ,morele ,jabłka i gruszki
Zaq gdzie jedziesz
Zaq nie nadrabiaj bo nie warto
Magda i co ty na te liczby
Ile masz kilometrów
To się zastanów i daj znać smsem
Zaq 35 km i nadrabiam jedzeniem ?
Człowieku ja codziennie robię ponad 100 km i nie objadam się
Zaq weź wodę to podstawa
W miejscowości Kluczbork padła wygrana 226 327,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Unisław padła wygrana 15 000,00 zł w grze Keno
901 mm 12 mam wątpliwosci
Mulag,,wczoraj w drugim los TS dostal po d. SUMA WYPŁAT 1 030 212
Wczoraj też 5/8+ i 5/7 w sumie parę groszy wpadło w ostatnich dniach
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/25-07-2018/
he he byłem Forsami za kwotę 82 zł trochę wybrałem dwie kawy w słoikach rzpuswzczalne i sporo słodyczy
Mulag ja w czwartek pojade wybrać..na sierpień bloczki.. może i wypowiedzenie.. to sobie wybiore..
dziś kupuje pecetka z pewnością w TVP1 i polsacie i tv będzie zmianka o tym wydarzeniu
Mulag..przyznaj..to nie jest halo że nie idziesz na przerwe..igłodujesz kosztem nóg i palców..
Nie będzie wypowiedzenia wycisną z ciebie jak cytrynę brak ludzi sam słyszałeś jak czesio sreśio mówił że coś udziubie będziesz dziubał do października
ale sam nie wiem ile dam rady kaska dobra nikt w mieście tyle nie da ale smród i kucia czy warto być męczennikiem za taką kaskę oto jest pytanie
idę zjesć śniadanie bo jeszcze nie jadłem kawką tylko i poszedłem wybrać
Fiolet to znów szerszeń
Pilnie poszukiwany albo poszukiwana Psychoterapeutka. Od liczb ..i takich tam nagłych przypadków
fajny bylby czat normalny a tak PASKO odal czacik w wladanie sebastiana m pod roznymi nickami sportowiec , nauczyciel , wercy cos tam , marczakus teraz prawie jestem pewien fioletowy ( emerytka 46 by chyba tez miala by takie zdanie ) coz nie ma po co wchodzic na ten czat co kolwiek podawac pisac jak takie blazenastwo sie dzieje bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze to nie ta sama osoba ze z kims takie blazenastwo odstawia nic dziwnego ze ci co jeszcze pisali do nie dawna juz nie pisza zygac sie chce na widok kretynskich nazw pytan tekstwo zostaja tylko mapki i typowanie a ci co lubia blazenastwo ze strony tego czegos to niech siedza
Nie gram w piłkarskie nie moja bajka..nie znam się na tym i to mnie nie kręci moje życie to Lotto..i gry liczbowe za 4 złote można być Milionerem a bukmacherskie to trzeba stawkować..itp itd i drogo..i słabo płacą..a za 4 złote można jak dzisiaj np: 10 Milionów i Milion w Plusie..a szanse są podobne u buka jak i tu..
Cześć
Forsami myślisz że tu lepiej ?
menstar
Podam liczby na 21.40 Bo teraz nie mam wenisy
Nie gram na 14 czekam na wieczorne losowanie
Ale na próbę podam liczby
71,72,77,79
71,72,77,79
Może jeszcze 35,36
to na sniadanie