Wpisy 3 309 944 – 3 310 043
30 lipca 2018 10:36 → 30 lipca 2018 13:54, 100 wpisów
Też będę grał w Lotto raz na miesiąc
tomi77 2 duże co?
dawajcie pewniaki bo musze sie odegrac, wlasnie wydalem 1,7 patola na miecz templariuszy
mega masz już ten miecz Templariuszy ?
Czy masz już sztabkę złota ?
Złota sztabka lokacyjna wyprodukowana ze 100 g kruszcu najwyższej próby 999,9. Produkt pochodzi z renomowanych światowych mennic posiadających akredytację LBMA.
Każda sztabka ma wytłoczoną nazwę mennicy wagę i próbę a także numer seryjny i znak certyfikacji.
chociaz bede mial jakies skarby ktore zostawie potomnym, zloto tez
Ale Mulag miał na myśli podwórko
Mega masz Mirkę ?
Mega zamiast miecza kup sztabkę mówię ci
z mieczem robie skok na budke z totkiem, kasa sie zwroci zaraz
Ja swoim zostawie..mlot kilof łopatę miotłe..od takich narzędzi zaczyna się ciężką pracę by coś osiągnąć sukces w życiu a nie q..hosanna i Manna z nieba i lelum polelum bo ktoś poda pod nos jak na tacy głowę Jana Chrzciciela..kilka Milionów złotych..a robić..niema komu nauczyć się życia..najpierw..
11,52,54
http://www.shoutboxy.pl/shoutbox/history.php?key=254029950&page=1&onpage=100&forrole=0
Co się dzieje ?
Magda ja tylko 2 kupony czyli za 5 zł
No chyba że podkusi mnie zagrać stawką
Magda dajesz stawkę x 2 ?
W miejscowości Dobrzyń nad Wisłą padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zdrapki. To.. tam jest z góry ustalone ile jest np głównych wygranych np: po 100.000 i zwykle jest dwie takie główne wygrane..teraz to podzielmy przez ilość kolektur w Polsce a jest ich kilkanaście tysięcy i jeszcze ilość zdrapek..to życzę powodzenia..w wygraniu..w grach liczbowych jest całkiem inaczej można samemu wytypować.liczby..chociaż nie wr wszystkie gry ..to.ja takie niegram.. i mogę trafić np:10 szóstek w Lotto i lepiej na tym wyjdę niż na tych zdrapkach gdzie jest ilość najwyżej puli jest z góry ustalone ale drapcie..nie za moje..tak tylko pisze z doświadczenia..bo to przerobiłem..
I jeszcze jedno apropo zdrapek..nieraz wiedziałem jak Pan który rozwozi towar m innymi blankiety..papier rolki do lottmatu i te zdrapki. Że.. cała masa zdrapek ms na samochdzie..i kto to wie ile one tam leżą i czy trafią w nasze kolektury.tam gdzie gramy..a może być tak że nawet takie zdrapki leżą po magazynkach..a gracz łudzi się że pójdzie kupi i będzie miał np Rok Wakacji.. ale jakim cudem jak przecież zdrapki są na samochodzie. W magazynie..i kupujcie i drapcie do usr..y..śmierci.. dlatego ja nie kupuje zdrapek wyraziłem tylko swoją opinię co mi wolno..
Forsami ostatnio moja mama kupila zdrapke za 1 i wygrala 1000,jak chcesz to ci mogę dac skana...
Magda mi nie trzeba skana jak napisałem wyżej to pula na wygrane 1 ,wszego stopnia jest z góry ustalona..i tego nie przezkoczysz np w Lotto lub Mini możesz wygrać..kilka 6/6 lub 5/5 jak w Mini a w zdrapce tego nie orzezkoczysz..grajcie..nie moja rzecz..też trwonie pieniądze..
no przygladalem sie z bliska, ale nie zylo na pewno smakowal jak kurczak
Forsami ja tez w zdrapki nie gram bo nie mam szcescia,ale znam ludzi co wygrywają...
no to zobaczymy co dzisiaj wylsuja mam nadzieje ze jakies normalne liczby
Magda widziałem ok..to teraz zobacz na odwrocie zdrapki..le jest głównych wygranych pierwszego stopnia..a następnie jeszcze raz poczytaj moje artykuły wyżej napisane..jak rozumiesz to dobrze..jak nie to graj dalej..
Forsami to moja mama wygrala,ja tez w zdrapki nie gram bo szkoda kasy,ale jak ktoś ma szczecie w to to niech sobie zdrapuje ile wlezie
jak ktoś ma za długie paznokcie to niech drapie nie będzie musial obcinac
Magda tam też można dorobić temu.. uszy wejdź na mój profil użytkownika Multipasko.. i zobacz co tam pisze..