Wpisy 3 309 918 – 3 310 017
30 lipca 2018 10:26 → 30 lipca 2018 13:36, 100 wpisów
jacunn pisałem są jeszcze 2 lub 3 wolne miejsca
jacunn dla ciebie zawsze jest jedno miejsce rezerwowe nie martw się
Ja ostatnio rzadko gram i może dlatego nie trafiam
lepiej od czasu do czasu niż codziennie i cala kase utopic jak ja
Magda masz rację
Najważniejsze abyś grała skutecznie
Może ta sobota to zapowiedź większej wygranej ?
Ja dziś gram 5/5 i 7/7
Ok ja też sobie popatrzę w swoje programy
Magda a grasz w Lotto ?
Magda super
tomi77
O masz niezła taktykę raz w miesiącu i tyle
Też będę grał w Lotto raz na miesiąc
tomi77 2 duże co?
dawajcie pewniaki bo musze sie odegrac, wlasnie wydalem 1,7 patola na miecz templariuszy
mega masz już ten miecz Templariuszy ?
Czy masz już sztabkę złota ?
Złota sztabka lokacyjna wyprodukowana ze 100 g kruszcu najwyższej próby 999,9. Produkt pochodzi z renomowanych światowych mennic posiadających akredytację LBMA.
Każda sztabka ma wytłoczoną nazwę mennicy wagę i próbę a także numer seryjny i znak certyfikacji.
chociaz bede mial jakies skarby ktore zostawie potomnym, zloto tez
Ale Mulag miał na myśli podwórko
Mega masz Mirkę ?
Mega zamiast miecza kup sztabkę mówię ci
z mieczem robie skok na budke z totkiem, kasa sie zwroci zaraz
Ja swoim zostawie..mlot kilof łopatę miotłe..od takich narzędzi zaczyna się ciężką pracę by coś osiągnąć sukces w życiu a nie q..hosanna i Manna z nieba i lelum polelum bo ktoś poda pod nos jak na tacy głowę Jana Chrzciciela..kilka Milionów złotych..a robić..niema komu nauczyć się życia..najpierw..
11,52,54
http://www.shoutboxy.pl/shoutbox/history.php?key=254029950&page=1&onpage=100&forrole=0
Co się dzieje ?
Magda ja tylko 2 kupony czyli za 5 zł
No chyba że podkusi mnie zagrać stawką
Magda dajesz stawkę x 2 ?
W miejscowości Dobrzyń nad Wisłą padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zdrapki. To.. tam jest z góry ustalone ile jest np głównych wygranych np: po 100.000 i zwykle jest dwie takie główne wygrane..teraz to podzielmy przez ilość kolektur w Polsce a jest ich kilkanaście tysięcy i jeszcze ilość zdrapek..to życzę powodzenia..w wygraniu..w grach liczbowych jest całkiem inaczej można samemu wytypować.liczby..chociaż nie wr wszystkie gry ..to.ja takie niegram.. i mogę trafić np:10 szóstek w Lotto i lepiej na tym wyjdę niż na tych zdrapkach gdzie jest ilość najwyżej puli jest z góry ustalone ale drapcie..nie za moje..tak tylko pisze z doświadczenia..bo to przerobiłem..
I jeszcze jedno apropo zdrapek..nieraz wiedziałem jak Pan który rozwozi towar m innymi blankiety..papier rolki do lottmatu i te zdrapki. Że.. cała masa zdrapek ms na samochdzie..i kto to wie ile one tam leżą i czy trafią w nasze kolektury.tam gdzie gramy..a może być tak że nawet takie zdrapki leżą po magazynkach..a gracz łudzi się że pójdzie kupi i będzie miał np Rok Wakacji.. ale jakim cudem jak przecież zdrapki są na samochodzie. W magazynie..i kupujcie i drapcie do usr..y..śmierci.. dlatego ja nie kupuje zdrapek wyraziłem tylko swoją opinię co mi wolno..