Wpisy 3 308 818 – 3 308 917
29 lipca 2018 09:09 → 29 lipca 2018 10:59, 100 wpisów
Przerwa do wieczora.
Ograłem się w to Mini swego czasu dużą ilością zakładów i sam skreślałem i z lottomatu..i ani Ani ..ani trójki..a 4 z 5 w Mini to nigdy nie miałem jedynie cena jest..ok.za zakład przystępna
Poszukajcje mi ile kosztują drzwi pokojowe i najtańsza cegla na ścianę działową bo net mam kiepski
Drzwi pokojowe jakie 80.70 A cegłę na olx poszukaj oddam za darmo drzwi też tam znajdziesz
Aha w nagrodę 200zl na konto bo od 12 zaczynam prace.
Drzwi pozadne chce szczelne Cegla to byle jaka cala na ścianę dzielna
Slawek poszukaj mi drzwi ceny cegly i czym wyciąć otwór na drzwi w cegle grubej
Zależy SŁAWKU jaka ma ścianę czy z dziurawki czy pełna cegła I jaka gruba
Zanim zacznie otwór robić musi odpowiednie nadproża włożyć I wykup pierwsze na nadproża co Cię będziemy potem Roberta w wiadomościach oglądać
Nadproze czyli co jakas listwa metalowa nad drzwiami bo zielonym
Pisałem tyle razy. Grać.. w Lotto Mieć Marzenia..Ts..przyjmie każdą ilość gotówki
grajcie grajcie raz się żyje a pieniędzy do grobu nie weźmiecie teoretycznie do grobu tak ale duchowo z wami kaska dalej nie pójdzie
Ale zachęcam do tego aby w niedziele nie grać
Pieniędzy do grobu się nie zabiera to fakt ale są potrzebne do życia
grać tylko w niedziele od poniedziałku do piątku nie ale sobota niedziela grać grac nie myślę się powtarzać grać i grać bo będą konsekwencje
Mulag to co gramy w soboty i niedziele ?
Tylko w soboty i niedziele a cały tydzień bez grania ?
Rrrooobbbeeerrrttt ja ci mogę podpowiedzieć co i jak w tej dziedzinie jak chcesz
O doktorze powiesz co jest dobre na pryszcze
Mulag hak w niedzielę mamy nie grać to też mamy nie pracować w niedzielę
Mulag jak tam mini???? Widzę że pisałeś wczoraj do mnie na mesenger
doktorku na zajady też powiedz co dobre
Forsami w niedziele raczej się nie gra i nie pracuje
doktorku zajady mam wycinać nożem ?
Tak dziś niedziela to z żoną lub dziewczyną idziemy na basen lub skałki
Na sanki to tam gdzie śnieg adis
Nie ma różnicy na co idziesz jak chcesz to idziesz i na sanki
Ja zaraz idę na hulajnodze pojeździć
Tato..dlaczego jestem taki.. synku no jaki.. no taki.. Mulag widziałeś to na FB..hahaha
tomi w niedzielę mini ?
Jutro . Jutro w mini
Od jutra podaję wam liczby
Takie że och i ach
Nauczę was jak w to wygrywać
Idę sobie pojeździć na hulajnodze
nic nie poradzisz choroba nie wybiera ale i brak świadomości o swojej chorobie oczywiście wiem jakie pytania zaraz padną stara płyta z tymi samymi tekstami
Stary ścianę dzialowa chce robić z regipsiw waty niewiem czy wygluszenie bedzie dobre
Ile roboty pasuje do 12 skończyć bo do roboty ide
Niewiem masakraod tego zalerzy istnienie Polski bo się mogę wkurzyć amam glowice jadrowa Radziecka w stodole
35c ale parowa rekord daleko 37c
Raczej się nie nastawiam że coś wygram bo raczej nigdy a ktoś zapyta teraz to poco grasz..bo..lubię takie mam hobby..