Wpisy 3 307 101 – 3 307 200
26 lipca 2018 22:55 → 27 lipca 2018 03:42, 100 wpisów
Agierski.
Twoich liczb nie oglądam, nie interesuje się nimi.
Twoich liczb nie oglądam, nie interesuje się nimi.
Kto bogatemu zabroni - musi nieźle płacą w tym kołchozie skoro takie zakupy robi na takich warunkach w tym sklepie
Jac.. Ty masz własne zdanie Ja mam inne można opiniami wymieniać się bez szkody dla stron
z uwagi na to iz wygrane ciebie nie interesuja a tylko wpadki bo ich jest wiecej
wiec uwazam ze konkurujesz ze mna o cos a pozatym poporostu twoje typy tez mnie nie interesuja rob cos po swojemu ale ni einteresuj sie moimi
wiec uwazam ze konkurujesz ze mna o cos a pozatym poporostu twoje typy tez mnie nie interesuja rob cos po swojemu ale ni einteresuj sie moimi
Jacuun jadę nie wiem na ile mi paliwa starczy..żebym na pieszo nie musiał wracać..chyba że okazje złapie..
Panoramix-szkode dla strony robil Sebastian.I to nie bylo tylko moje zdanie.
Forsami jak zabraknie czapka z głowy i zbieraj , może jakiś bezdomny się trafi i Bentleya Ci zostawi
Kędzior a jak mi powie bezdomny ty Q ...Forsami nie Bentlej..weź się za robotę i się nie Pętlej..
uwazam ze sa tu ludzie co sieja zamet i popeline i trzeba stopniowo tych ludzi uciszac albo dawac im do zrozumienia ze jeszcze inni maja cos do powiedzenia, ban to juz nie moja sprawa, ale jak ktos chce na sile tu rzadzic to ten chat nie bedzie mial merytorycznej wlasciwosci
Kędzior a mi tak powiedzą w Caritasie Ty Milioner Forsami wy..z tąd..tu q..e..
podjedz na stacje wyjdz z garniutrem z bmw i powiedz lej za 10 zl
kamień. Węgielny worek na plecy i szukać przygód jak Koziołek Matołek..
panorama z władzą się obecnie nie polemizuje bo o 5 rano może Cię zbudzić łomot do drzwi Pasko jest obroncą , oskarzycielem i wykonawcom wyroku -- 3 podział
szczerze kazdy ma cos do powiedzenia i tej reguly trzeba sie trzymac
No.no.Lotto 8 Milionów A 8 to liczba Błogosławieństwa jak 8 Błogosławieństw Błogosławieni..albowiem....
Krystian - nie on jeden cóż, może lubił popisać z kimś inteligentnym
ograniczanie i cenzurowanie to nie przystoi na obecne czasy takie troche wykluczanie
tu wszyscy piszą tylko co niektórym potrzeba wiecej przestrzeni na tekst
znaczy ja nie mam nic przeciwko temu komus kto duzo pisze chyba ze klepie glupote to w sumie troche szkoda czasu na takie czytanie
Panoramix-Ty zawsze miałeś "szczególnych " przyjaciół>...13max33,Seba itd
Może może, a może to zawiedzione uczucie było, widać do kogo przecież a może tylko chciał trochę potrollować
Gonz... cos więcej napisz a Ty widzę moja osobą baardzo zainteresowany bez wzajemności
Panonic nie martw vongonzo /herbu jastrzębiec/ już wybierze ci odpowiednich dyskutantów
Pano ale jacy "wy" ? Uwielbiam to - "znowu się kłócicie" , "mnie w to nie wciągajcie" itd itp - kto i czym ?
Cóż - akurat ja - nigdzie Cię nie ciągnę , a że o niektórych obecnych lub nie userach czy userach i pozwól że bez ników będzie mam swoje zdanie, to - wybacz
życie mnie nauczyło,ze słowem można człowieka bardzo skrzywdzić pomówić obmówić itp. dla mnie zadawanie wielu pytań to jak wołanie o pomoc a tu zaraz zrobią z człowieka hmmm
może ktoś się lepiej czuje po chlapnięciu błotkiem,dobrze niech sam siebie obrzuci zanim bedzi insynuował to c\zy owo drugiej osobie
Np Osła ? Noooo, ale warto wziąć pod uwagę że ten ktoś robił te wpisy bardzo celowo i wykazał się sporą cierpliwością no i nie mamy tu teraz kilku userów szantaż nie wypalił i odnoszą sukcesy gdzie indziej na pewno
zanim kto inny zostanie UPOKORZONY warto się chwilkę zastanowić że zło tak samo jak DOBRO wraca
życzę dobrych snów choć przyzna,ze wzburzony jestem do czego mam prawo żegnam
Powiedzcie mi
Czy ktoś coś wygrał
Widzę ze wygrałeś
Zadowolony
Ja mam 3z5
To już coś bo 4 zł a nie 2 jak 2z3
Tyle z tych pseudodyskusji,że człowiek może się trochę pośmiać
Dobranoc
Dobranoc
Gonzaga.
Dopiero południe, a Ty idziesz spać.
Dopiero południe, a Ty idziesz spać.
Szpiegów 16.
Szpiegow 6
panoramixpodzielam Twój pogląd,no ale co nie którzy,może większość,ma inne zdanie i mają do tego prawo,ale jednocześnie powinni tolerować innych,a widzę,że co niektórzy uzurpują sobie prawo do bycia mądrzejszym od innych,tak jakby chcieli tu zastąpiś admina,a poza tym to tak jak pisałeś,cenzury nie powinno być,a tylko w sporadycznych sytuacjach,a Pasko stosuję ją niesprawiedliwie min. do Sebastiana
W nocy najlepiej się myśli
Nauczę was jak w to grać
Lewandowski ?