Wpisy 3 306 672 – 3 306 771
26 lipca 2018 16:46 → 26 lipca 2018 20:11, 100 wpisów
Arczibalik to nie nasza wina ze nikt tu Sebastiana nie trawi to wina jego i jego poczynań.Nie odwracaj kota ogonem.To jego zachowanie doprowadzilo ze mamy o nim taką a nie inną ocene.Moze dla Ciebie MP jest teraz smutne bez Seby ale dla wiekszosci z nas jest tu po prostu bez niego normalniej.I mam nadzieje ze Pasco bedzie tu pilnowal porządku ,i nie zrobi sie tu przedszkole.Jesli tu kiedys bedzie chcial byc to musi sie podporządkowac zasadom,ale z tego co widac to dla niego zbyt trudne.
arczi pisał że go już nie będzie bo jest obrażony a jest arczi kłamałeś a to grzech
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.
Ordynator odpowiedział:
- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
- Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?
Ordynator odpowiedział:
- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
- Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?
no to nie widze nikogo kto by powiedział kurek niestety idziemy do psychiatryka
a u mnie robota na działce a tu się ludzie nudzą pranie gotowanie tak nie moze być
Syn rolnika wyjechał na stypendium do Anglii,po roku wraca do domu .Rano ojciec mowi do syna:
-synu rozrzuć obornik na pole.
-What?
-no łot krów i łot świń.
-synu rozrzuć obornik na pole.
-What?
-no łot krów i łot świń.
Magda
Ale upał
W sobotę jadę nad morze. Najodowac sie
To jedź. Masz bliżej ode mnie o połowę
Krasnalek
A Ja i tak nie pływam
Bez przesady.ja będę nogi moczyć
W wannie tak .bo chociaż grunt mam
Adis
kladzie sie coraz wieksza lache na wszystko i w koncu sie umiera, szok
jak juz polozymy lache na multi tzn ze koniec jest blisko, wiec ostro gramy
Wlasnie wczoraj ostatnie 2 multi...przeszedlem na minibo wiecej widac
Mini system z 7 puscilam
mini i dl+ to co w profilu
dawno nic nie trafiłam w multi strajk
dawno nic nie trafiłam w multi strajk
Jak przegram wszystko....zostane bezdomnymi zaczne spiewac w Poznaniu pod tunelem....zostane artysta
o to ja ci bede przygrywal na organach tylko musze sie nauczyc grac