Wpisy 3 306 601 – 3 306 700
26 lipca 2018 15:09 → 26 lipca 2018 17:57, 100 wpisów
ulala to wszystko chyba przez księżyc >>> bo ma być jego zaćmienie i to takie które się zdarza raz na przeszło sto lat
Gratka dla wygranychmini dziś zagrałem
Liczę na kokosy
A jak nic nie trafię
To odejdę bosy
Liczę na kokosy
A jak nic nie trafię
To odejdę bosy
Zmykam sobie zrobić prawdziwą
Miłego popołudnia i sukcesów wieczorem
Miłego popołudnia i sukcesów wieczorem
6/13/16/20 planowo weszły szkoda że reszta się wściekła
2x4/7 2x4/8
witam...
Kendzior13...ja już piję piwko po robocie
W miejscowości Bydgoszcz padła wysoka wygrana w zdrapce I LOVE CASH
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
21,33,56,69
jestem po obiadku i mogę zrobić weryfikacje waszych prognoz , zerknę co mapki na to
gonzo z mapek mi wychodzi że 44 jeszcze pociągnie
więc może zrób korektę
więc może zrób korektę
Distane gdzieś kase za założenie konta bankowego
https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych /?gclid=EAIaIQobChMIzdaxnfe83AIV4ZPtCh12oASiEAAYASABEgKB8_D_BwE Rrrooobbbeeerrrttt
Nikt nic niewie żeby dostać kase za założenie konta
Doktor dzieki
Hyba PKO dają 200zl premi za założenie konta
magda jak w tym starym kawale . dziewczyna powiedziała Jankowi - bierz co chcesz i zamknęła oczy -- a on wizą - jabłko z parapetu
Arczibalik to nie nasza wina ze nikt tu Sebastiana nie trawi to wina jego i jego poczynań.Nie odwracaj kota ogonem.To jego zachowanie doprowadzilo ze mamy o nim taką a nie inną ocene.Moze dla Ciebie MP jest teraz smutne bez Seby ale dla wiekszosci z nas jest tu po prostu bez niego normalniej.I mam nadzieje ze Pasco bedzie tu pilnowal porządku ,i nie zrobi sie tu przedszkole.Jesli tu kiedys bedzie chcial byc to musi sie podporządkowac zasadom,ale z tego co widac to dla niego zbyt trudne.
arczi pisał że go już nie będzie bo jest obrażony a jest arczi kłamałeś a to grzech
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.
Ordynator odpowiedział:
- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
- Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?
Ordynator odpowiedział:
- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
- Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?
no to nie widze nikogo kto by powiedział kurek niestety idziemy do psychiatryka
a u mnie robota na działce a tu się ludzie nudzą pranie gotowanie tak nie moze być