Wpisy 3 306 394 – 3 306 493
26 lipca 2018 12:11 → 26 lipca 2018 13:52, 100 wpisów
NA 14 W MM 1,13,29,31,35,36,38,40,43,44,45,,62,64,65,75,76,77,79,80
PANORAMIX DZIEKUJE W IMIENIU SEBY , PRZEKARZE NAPEWNO , A COŚ TRAFIŁ? TAK TO JEST MOJE TYPOWANIE NA 14TA DZIS
MM 6,9,11,13,17,21,33,36,38,43,45,53,54,56,61,65,67,69,73,78
Sebastian m marczakus i uj wie co tam jeszcze ma za nadrzu obecnie osy islandorki obecny sportowiec idiotyzmy wróciły ta trafił głową w mur
chciał się człowiek dzielić własnymi pomysłami to go zablokowali no cóż trudno
24c i leje leje trawę mokra kosilem kosiarka Malo niepadla ciągle zapychalo
Susza albo powódź hehe
panoramix napisz to swoiemu przyjacielowi wielo nickowcowi
3 306 401. panoramix 2018-07-26 (12:17)
to nie pisz idiotyzmów i będzie dobrze
3 306 401. panoramix 2018-07-26 (12:17)
to nie pisz idiotyzmów i będzie dobrze
Robota jeszcze nie kolo domu kosilem jutro badania robota pewnie w przyszłym tygodniu
SPORTOWIEC TO JEST SEBASTIAN??
no chyba ze ty panoramix sie dobrze bawisz udajac jego tylko zeby tak po kg pisac podszywac sie z niego zwracac sie do kogos jak on coz jak ktos nie wyszedl z piaskownicy to nie wyjdzie jak dla mnie to kretynizm totalne zidiocenie do losowania zalosne
ale tak naprawdę to baaardzo smutne,jak można tak nie nienawidzić innych,bo za dużo piszą,pytają,są za wysocy,za niscy itd....
panoramix, coś nie tak z moim typowaniem?
sportowiec dachowiec
Gry... musisz przeredagować tekst nic z tego nie da się zrozumieć może pooddychaj świeżym powietrzem
tak samo uważam!
JA tu ostatnio jestem sporadycznie ale sebastiana tu niewidzialoem dawno i wiem ze zostal zablokowanyi tyle w tym temacie, a ze niby wrócil to pierwsze słysze , bo z tego co wiem to pisał mi ze nikt go tu iechce u i on tu niebedzie juz wchodzil ,i musi odpoczac sobie troche od zielonej, tak chciał podawac liczby ktore miały byc trafne ale dostał bana u i natym sie skonczylo , wiec uwarzam ze go tu niema jednak wogóle,mi tam sebastian nigdy nieprzeszkadzał jak co nie którym
niekoniecznie, ja tylko odbiłam mu piłeczkę
A co tu nie można podawać trafnych liczb...???
Sportowiec dostales bana i zmieniles nick?wyslane mini cale 10 z maszyny
myślałam, że ktoś został zablokowany za to, że chciał podawać liczby czy coś...
co to atak klonów na MP
???
forsami
dzika łąka
łączka
z tego co mi wiadomo to tu niema sebastiana pod zadnym nikiem i nic on tu nie klonuje jak niektorzy pisza, wiem ze mial pdpoczac sobie o d tej stronki a raczej od ludzi ktorym tu jest nie na reke zabardzo, zreszta jestem z sebastaianem wkontakcie tez i jesli by tu byl to bym nwiedzaiał napewno ze tu jest ale nic niepisał mi ze bedzie tu wchodził wogole, wiem ze go tu pare osob niechce a on nazucać sie tez niechce nikomu, . podejrzewam ze zrezygnowal z tej stronki i poszedł na inna tam gdzie bedzie mile widziany przez otoczenie, i nikt sie go niebedzie czepial o nic, jak tu taj
Zdeka mało wiesz lub udajesz skończyłem temat jak ktoś lubi durne wpisy
Seba tu jest
klon Seby
zresztą jest ich kilka
437. status Sportowiec 2018-07-26 02:35:44
Cześć Gdzie jest moja Osa ?
tia nic dziwnego ze wedrowca (janosik) na fb zamiescil wpisy sebastiana m nazywajac strone dla kretynow i tak bardzo chce by on dalej wpisywal co nie ktorzy maja sie dobrze w necie bawta sie dalej dziecinki
Cześć Gdzie jest moja Osa ?
tia nic dziwnego ze wedrowca (janosik) na fb zamiescil wpisy sebastiana m nazywajac strone dla kretynow i tak bardzo chce by on dalej wpisywal co nie ktorzy maja sie dobrze w necie bawta sie dalej dziecinki
Ale za kiedyś jeszcze raz W stałych pięknie zatypowane.. i już prawie..Emerytura..
może coś z tego bym nadała
ale kasy brak
4,6,9,14,19/3
3,5,6,13,35/4
4,5,6,9,14/3
2,3,13,28,29/3
6,7,13,17,28/2
ale kasy brak
4,6,9,14,19/3
3,5,6,13,35/4
4,5,6,9,14/3
2,3,13,28,29/3
6,7,13,17,28/2
gry... jak znajdziesz psią kupę to też ją rozgrzebujesz detektywie
jest taka babka na necie
Basia chyba...ona się psią kupą z
zajmuje
Basia chyba...ona się psią kupą z
zajmuje
co prawda Sebastian troche przeginał z tymi pytaniami i zartami, ale cóż dobrze sie bawił tez i bylo bynajmniej wesoło tu na stronce, nie tak jak teraz widze smuty jak flaki z olejem, gryks 76 to ze z TOBA nie mogliscie dojsc do porozumienia wspolnego to nie wnikam, to była sprawa miedzy wami, mi nic do tego jest, i zadne zaraz piwo, gryks ja wam kiedys pisałem ze ja was obu lubie, i szanuje tez, i chciałbym abyscie też doszli do porozumienia razem, ale widze ze tak sie nie stalo i ze wyszlo inaczej, ale to nie moja sprawa jest, to co bylo miedzy wami,to było i sie skonczyło sebastian dostał bana, i natym sie skonczyło , niepisz ze ja cos tam udaje bo nic nie udaje , z tego co mi wiadomo to sebastaiana tu niema teraz moze ktoś sie i podniego podszywac, ale napewno nie jest to sebastian M, on moze to itez czyta nieraz jak wogole tu jeszce whodzii smieje sie z waszych tekstów pod jego adresem, , z tego co ja wiem to sebastian tu wystepował pod nikiem swoim sebastain m i jescze pod jednym gdy ten oficjalny zostal zablokowany, na tym drugim niku tez dostał bana, i wtedzy mi napisał ze juz niebedzie tu wchodzil bo niejest tu mile widziany przezniektore osoby,i stwierdzil ze niebedzie tam gdzie go niechca , zreszta tez musi odpoczac sobuie ale pomimo ze tu go niema bedzie w kontakcie meilowym z osobami niektórymi z tej stronki, wiec mysłe i uwazm ze go tu niema jednak i tez, gryks zauważyłem ze tu jest straszny hejt tez pod sebastaiana pare osob cytuje i jego slowa ktore kiedys pisał a pisza to tylko dla smiechu zeby inni mysleli ze on tu jest i zeby było milo tez, a co do róznych tekstów tutaj typu jak tam z ta osa to mogl i kiedys pisać tak i sobie zarty robic, ale czy teraz tu jest to bym nierpowiedział
sorrki arczibalik jak 100 razy pisalem nie czytam powiesci na czacie to nie miejsce na literature ale ty dalej swoje
za 30 min zacznie sie zabawa z ts a poniej relaks do wieczornej zabawy trza cos zszamac
rany, po co się tyle nad tym rozwodzić, w kółko to samo powtarzać, mielić i mielić!!!
gryks to nie sa opowiesci zadne tylko odpowiadam ci na wiadomosci, ktore napisałes pod adresem sebastiana, ,
22 minuty zostało macie kupony
21 minut
Jeszcze zdążycie
Zag zagrałem u Ciebie dziś w Lotto z Plusem i Multi Multi niech żyje Lewiatan i Bobrowa..
gryks ja tez uwazam że owy wedrowca netowy ,to nikt inny jak janosik w własnej osobie, gosc pod inna nazwa ale spoko gośc jest i jego tez cenie sobie za dobre jego rady i typy liczb to co robi to kawal dobrej roboty tak samao jak i naszej kolezanki junak 56 ktora rozpisujac uklady liczb dzieli sie nimi ze wszystkimi i nie jeste osoba samolubna to samo angierski, emeryt, galik, i jeszcze pare innych tu osób, na czacie, ktorych moze i pominołem, zeby sie nierozpisywć zabardzo tez i bo wiem ze duzo osób tego nielubi i nazywa to wypracowaniami i lub powiesciami, jakimis, dlatego pisze krótko ale bo wogole niepisze jakbys niezauważyl, ja keidys wszedłem na laczke obok tam mnie tez zawsze brali za sebastiana, choc pisałem ze niejestem zadnym sebastianem, ze niejestem nim, ze jestem soba, ale pomimo to bylem nadal uwazany za sebastaiana co przez niktóre osoby , ale mvcóz niektuzi nierozumieja jak im sie pisze ze sie niepodaje za nikogo innego, a wszedlem tam poto tylko poniewaz czesto kiedys przegladałem ich genaerato liczb i i co jakie oferuje liczby, w MM jak i tez korzystałem nieraz z pełnych systemow, to co podaje korn, bardzo cenie sobie takie zeczy, tez i to co ktos też robi w dobrej wierze dla innych, napisalem im tam ze nieprzyszedłem donich burzyc im tam spokoju na ich stronce , i ze niejestem sebastaiann, ale niestety nikt mi nie wiezyl ze jestem uczciwy, z kazdym, i chcialbym aby liudzie z naszej i tamtej stronki sie pogodzili mieddzy soba i zeby wspolnie sie dogadywali i razem wspolpracowali w sprawie liczb bo wiadomo wszystkim nam oto chodzi abysmy wygrywali wszyscy anie tylko sie kłocili i przekomarzali jeden z drugim,, ja uwarzam ze powinniscmy sie wszyscy jednoczyc a nie dzielic i robic jakies podziały miedzy soba na lepszych i gorszych, , nie zachowujmy sie jak w rzadzie ityle w tym temacie
Zag dziś wrealu puszczone za 25 zł na wieczór nie gram
10 minut jeszcze zdążycie
Nie nie gram co dziennie
24 77 78