Wpisy 3 304 780 – 3 304 879
23 lipca 2018 21:50 → 23 lipca 2018 23:59, 100 wpisów
Pasko..czy ta tabelka musi być chodzi mi o typowanie Mistrzostw Świata no chyba że na pamiątkę
Pasko możesz zrobić tabelke najgorzej typujący?Wtedy będę na 1 miejscu...
Pasko mam prośbę czy mógłbyś sprawdzić mailowo co jest z Brjanem martwię się o niego
Dusia Brian cos gadal o klinice w zabrzu ze ma tam isc,ale nie wiem dokladnie
A co to dzisiaj nie jest czwartek i czata z Pasko ..niema..zapomnieli
to było 10 czerwca ,a jest lipiec, coś niedobrego działo się z jego zdrowiem
panoramix tylko emi dała namiary maila do niego ale nie dochodzi,chyba że zmienił na inny
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Taaa ktoś kojarzy - co to był za program do ex wykluczający takie, jak dziś zdarzenie -same parzyste ? Ciekawe - padło ?
Pasko,, wyslij do Brajana @ ze multipaskowicze sie martwia o Niego
Dus... mi zablokowali skrzynkę i musiałem nowa zakładać zamiast się użerać z home
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
panoramix tylko on teraz nie ma na profilu swego meila ,a pasko ma ,więc niech chociaż go od nas pozdrowi ....
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 117 744,00 zł
Dla Kolegi Brjana dużo dużo zdrowia..i kto się chce dołączyć do życzeń..niech dopisze..
Panoramix - zwiększenie częstotliwości każdej gry spowodowało że wszędzie dno i wodorosty
Nooooooo, oprócz wpisów z sekcji reklamy i promocji no i bajkopisarzy
Nooooooo, oprócz wpisów z sekcji reklamy i promocji no i bajkopisarzy
No pewnie Brian zdrowia przede wszystkim...kase mozesz ukrasc zawsze jak nie wygrasz
Pasko zrób zamiast tej tabelki MŚ żeby szło polskom ekstraklase typować
Ja multi odpuszczam jutro...chce miec duzegoniech rosnie wieczorembonus do 5 baniek
Brjan = Sam9 ???
Jacun.. ey eyy..kiepsko..kiedyś miałem 7/10 z Plusem na stałych i w realu..w sumie wybrałem ponad 600. Ale ile wtopilem to ja wiem..możesz Jacuun sobie sprawdzić kiedy te numery wyszły bo już nie pamiętam było 7/10 2,3,5,6,14,23,34,38,41,42
Zgrywus nie spij tylko czuwaj,a jak juz pojdziesz to zamknij drzwi zeby jakis seba tu nie wlazł i zgaś swiatło.
Ponownie
Z 2ch o których pisałem-wlazło tylko>[72]
24 się omskłoNadal leniuc***e
Z 2ch o których pisałem-wlazło tylko>[72]
24 się omskłoNadal leniuc***e
kiedyś szachiści zapytali się profesora od języka polskiego czy zwrot "s z a c h u j e" jest prawidłowy ... profesor odpowiedział, że w sumie jest prawidłowy, ale na pewno grzeczniej jest powiedzieć po prostu "ciszej panowie"
Dobrze że Admin nie wpadł na pomysł aby na liście top100
sumować tylko wygrane bez uwzględniania kosztów
sumować tylko wygrane bez uwzględniania kosztów
mam propozycję co do mini : zastąpić typowanie 12 w pełni typowaniem 5